Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti

QUOTE(vyvy @ 2014 11 21, 18:54)
Aš laikiau rugsėjį ir buvo tas pats. T formo ir parkavimas.
Paskui liepė keliukį tokiam apsisukti.

Tai jeigu visus pratimus mokat, tai nieko baisaus ir mieste.

Gal tikrai nieko baisaus.Aš dar nesimokiau parkuotis,gal ir gerai,kad neskubu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(v-inga @ 2014 11 21, 19:18)
Kokiam cia mieste?
Taurages regitros aikstelej tik vienas is triju parkavimu belikes, net pagreitejiimo nera. Visa kita mieste. Tikrai nieko baisaus cia. smile.gif

Kaip įdomiai g.gif o tai kaip mieste pagreitėjimo pratimą atlikti g.gif nelabai gaudausi dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2014 11 21, 21:08)
Kaip įdomiai  g.gif o tai kaip mieste pagreitėjimo pratimą atlikti  g.gif nelabai gaudausi dar  blush2.gif

Man irgi įdomu su pagreitėjimu g.gif gal duoda kokioj mažoj gatvelėj įsibėgėt ir sustot prie išvažiavimo?
Kiti pratimai bent Kaune tai jau senokai nebe aikštelėj, likę tik parkavimai.
Papildyta:
QUOTE(BRASKYTTT @ 2014 11 20, 22:58)
Merginos, siandien man instruktorius pasake kad pries dvi dienas ivyko pasikeitimas REGITROJE. ogi BELIKO TIK DU PRATIMAI AIKSTELEJE: T forma, ir vienas is triju (lygegretus, statmenas arba istrizas) isiparkavimas. VISUS KITUS PRATIMUS LIEPS PADARYTI MIESTE. lieps apsisukti sankryzoje, lieps kokiam keliuke padaryti T forma, lieps sankryzoje kiemeli padaryti, estakada kazkur mieste bus parinkta.
taip kad taip dar sunkiau ir sake dabar tikrai bus dar sunkiau islaikyti.... doh.gif

Na nežinau, man atrodo kaip tik kai kas lengviau. Pvz T forma, dažniausiai duoda įsukt į degalinę, o ten tikrai plačiau nei aikštelės forma...
Atsakyti
QUOTE(akteja @ 2014 11 21, 21:22)
Man irgi įdomu su pagreitėjimu g.gif gal duoda kokioj mažoj gatvelėj įsibėgėt ir sustot prie išvažiavimo?
Kiti pratimai bent Kaune tai jau senokai nebe aikštelėj, likę tik parkavimai.

Aš teoriją spalį laikiau,Kaune,tai mačiau įsibėgėjimą,kiemelį,parkavimus visus.Tai dabar,kaip suprantu tik parkavimaisi likę g.gif ale nesigąsdinu be reikalo,dar vairuoju tik su vyru,tai tų pratimų nesibandau,išmoksiu kai reikės mokykloj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2014 11 21, 20:08)

Kaip įdomiai  g.gif o tai kaip mieste pagreitėjimo pratimą atlikti  g.gif nelabai gaudausi dar  blush2.gif

Sito ir as nezinau,kaip tai reiktu mieste padaryt. Gatvej sakyciau rizikinga. Man neliepe nei pagreitet,nei ,,estakados,, pratima mieste daryt.
Tauragej T forma duoda padaryt visiskai nejudrioj gatvej. Degalinej nei karto nemaciau,kad taip kas darytu. Bet cia kaip miestas taip tvarka skiriasi.
Pries 3 geras savaites dar pagreitejimas buvo,siandien nebe.
Atsakyti
QUOTE(v-inga @ 2014 11 21, 22:18)
Sito ir as nezinau,kaip tai reiktu mieste padaryt. Gatvej sakyciau rizikinga. Man neliepe nei pagreitet,nei ,,estakados,, pratima mieste daryt.
Tauragej T forma duoda padaryt visiskai nejudrioj gatvej. Degalinej nei karto nemaciau,kad taip kas darytu. Bet cia kaip miestas taip tvarka skiriasi.
Pries 3 geras savaites dar pagreitejimas buvo,siandien nebe.

Na aišku dabar 4u.gif reikės nuvažiuoti kokią dieną iki regitros pasižiūrėti kokie pratimai likę pas mus.
Atsakyti
Laba diena smile.gif na va grįžau iš Kauno regitros po neišlaikyto važiavimo verysad.gif labai fainas egzaminuotojas papuolė, tik kad aš žioplė buvau ir sugebėjau padaryti aikštelėj klaidą frusty.gif siūlė rinktis ar važiuoti į miestą, ar sekantį kartą mažiau mokėti, tai sutikau važiuoti, vis buvo įdomu kur būtumėm važiave smile.gif Galiu pasakyti, kad Kauno regitroj liko tik apsisukimas ribotam plote ir įsibėgėjimas. T forma reikėjo atlikti įsukinėjant į degalinę, bei grįžinėjant liepė įsukti i IKI parduotuvės aikštelę ir pasistatyti mašiną.
Žodžiu bevažiuojant supratau, kad lievą instruktorių turėjau blink.gif o dar taip išgirtas Rigvedoj jis buvo schmoll.gif važinėjant atrodė lyg ir viskas gerai (nors pati turėjau visko klausinėti, kai pats visiškai nieko nesakydavo), o pasiskaitinėjus čia ir nuvykus į Regitrą laikyti egzamino, pasimatė elementariausi dalykai, kurių manęs jis visiškai nemokino mega_shok.gif tai tikrai pas jį nelėksiu imti papildomų pamokų, jau ką ką, bet Rigvedą apeisiu dideliu ratu sleep.gif Tai tuo pačiu ir norėjau paprašyti, kad gal kuri galėtų į až pasidalinti instruktoriaus iš Racionalaus vairavimo centro, kuris į youtube filmukus įmetęs, kontaktais (jeigu gerai supratau čia beskaitant, tai Arūnas Puskunigis)? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ggabi25 @ 2014 11 22, 14:36)
Tai tuo pačiu ir norėjau paprašyti, kad gal kuri galėtų į až pasidalinti instruktoriaus iš Racionalaus vairavimo centro, kuris į youtube filmukus įmetęs, kontaktais (jeigu gerai supratau čia beskaitant, tai Arūnas Puskunigis)? smile.gif

Racionalaus vairavimo centras yra fb,kaip suprantu,greiciausiai Arunas ten ir rasineja,tai gali susirasti ji per fb.
Atsakyti
Sveikos, aš ir mokaus vairuoti. Teorija jau tris kartus išlaikyta, tik vairavimui neatsirasdavo laiko, tai tik dabar važinėju. Instruktorius išvis kažką užsiminė, kad po Naujų aikštrlės nebeliks Regitroj. Tai taip ir nesupratau, ar rimtai, ar gandų lygyj. Mokaus Trakuose. Ir kiek instruktorius sakė, laikysiu iki Kalėdų Regitroj. Gerai, kad bent jis tuo tikras, nes jaučiuos visai kelmas prie vairo biggrin.gif
Atsakyti
[quote=ggabi25,2014 11 22, 14:36]
Laba diena smile.gif na va grįžau iš Kauno regitros po neišlaikyto važiavimo verysad.gif labai fainas egzaminuotojas papuolė, tik kad aš žioplė buvau ir sugebėjau padaryti aikštelėj klaidą frusty.gif siūlė rinktis ar važiuoti į miestą, ar sekantį kartą mažiau mokėti, tai sutikau važiuoti, vis buvo įdomu kur būtumėm važiave smile.gif Galiu pasakyti, kad Kauno regitroj liko tik apsisukimas ribotam plote ir įsibėgėjimas. T forma reikėjo atlikti įsukinėjant į degalinę, bei grįžinėjant liepė įsukti i IKI parduotuvės aikštelę ir pasistatyti mašiną.

Pries savaite kaune buvo visi parkavimai ir pagreitejimas. Riboto apsisukimo niekad nemaciau aikstelej atliekant
Atsakyti
[quote=Jolita10,2014 11 22, 17:19]
[quote=ggabi25,2014 11 22, 14:36]

Pries savaite kaune buvo visi parkavimai ir pagreitejimas. Riboto apsisukimo niekad nemaciau aikstelej atliekant
[/quote]
Aš irgi nemačiau, bet šiandien nuvykus net nustebau, kad padarytas ribotas apsisukimas visiškai priešingoj pusėj nei seniau. Už tad mieste jau neliepė kur nors sustoti ir apsisukti.
Atsakyti
QUOTE(v-inga @ 2014 11 21, 19:18)
Kokiam cia mieste?
Taurages regitros aikstelej tik vienas is triju parkavimu belikes, net pagreitejiimo nera. Visa kita mieste. Tikrai nieko baisaus cia. smile.gif

Mažeikiuose cia. tai manot kad egzaminas nuo to palengves?
Atsakyti
QUOTE(ggabi25 @ 2014 11 22, 13:36)
Laba diena smile.gif na va grįžau iš Kauno regitros po neišlaikyto važiavimo  verysad.gif labai fainas egzaminuotojas papuolė, tik kad aš žioplė buvau ir sugebėjau padaryti aikštelėj klaidą frusty.gif siūlė rinktis ar važiuoti į miestą, ar sekantį kartą mažiau mokėti, tai sutikau važiuoti, vis buvo įdomu kur būtumėm važiave smile.gif Galiu pasakyti, kad Kauno regitroj liko tik apsisukimas ribotam plote ir įsibėgėjimas. T forma reikėjo atlikti įsukinėjant į degalinę, bei grįžinėjant liepė įsukti i IKI parduotuvės aikštelę ir pasistatyti mašiną.
Žodžiu bevažiuojant supratau, kad lievą instruktorių turėjau  blink.gif o dar taip išgirtas Rigvedoj jis buvo  schmoll.gif važinėjant atrodė lyg ir viskas gerai (nors pati turėjau visko klausinėti, kai pats visiškai nieko nesakydavo), o pasiskaitinėjus čia ir nuvykus į Regitrą laikyti egzamino, pasimatė elementariausi dalykai, kurių manęs jis visiškai nemokino  mega_shok.gif tai tikrai pas jį nelėksiu imti papildomų pamokų, jau ką ką, bet Rigvedą apeisiu dideliu ratu  sleep.gif  Tai tuo pačiu ir norėjau paprašyti, kad gal kuri galėtų į až pasidalinti instruktoriaus iš Racionalaus vairavimo centro, kuris į youtube filmukus įmetęs, kontaktais (jeigu gerai supratau čia beskaitant, tai Arūnas Puskunigis)? smile.gif

Nieko baisaus 4u.gif išlaikysi kitą kartą 4u.gif o kur suklydai aikštelėj g.gif
Vat kiek naujienų sužinau,jau kai man reiks eiti praktiką laikyti tai gal visai aikštelėj nieko nebeliks g.gif
Atsakyti