Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti

Šiandien Rigvedoje laikiau mokyklinį, tai nuvažiavom iki aikštelės be kameros, aikštelėje įjungė kamerą pravažiavau gyvatėlę su pasitaisymu atbuline eiga, liepė pasirinkti parkavimą ir gatvės pratimą. Pravažiavau maršrutą, pačioje pabaigoje sankirtoje Karaliaus Mindaugo pr. su Birštono gatve, pareiškė, jog užvažiavu ant salelės, ištisinės doh.gif pareiškė - čia blogai, ir neišlaikiau. Sakau įvardinkite mano VISAS padarytas klaidas, jis sako užvažiavai ant salelės, aikštelėje pratimus taiseisi. Sakau net Regitroje galima pasitaisyti, čia ne klaida. Jis man jo jo galima taisytis, čia ne klaida. Taip ir nesugebėjo daugiau ko pridurti, nes gal pramiegojo (kaip visada, sėdi kaip mauams ir tyli). Pirmadienį einu susirenku dokumentus iš Rigvedos ir pereinu mokyklinio egzamino ir Regitrinio ruoštis į kitą mokyklą. g.gif
P.s. beje visą laiką mokiausi dar papildomai (kitoje mokykloje) išmokau žymiai daugiau per 6 važiavimus, nei per 14 Rigvedos. Aikštelėje pratimus mokė atmestinai, kadangi amžinai pilna mašinų, o vietos labai mažai, ir dar tingi aiškinti. Kaunietės tikriausiai žino apie ką kalbu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 15 lapkričio 2014 - 11:37
QUOTE(DiKu @ 2014 11 15, 11:32)
Šiandien Rigvedoje laikiau mokyklinį, tai nuvažiavom iki aikštelės be kameros, aikštelėje įjungė kamerą pravažiavau gyvatėlę su pasitaisymu atbuline eiga, liepė pasirinkti parkavimą ir gatvės pratimą. Pravažiavau maršrutą, pačioje pabaigoje sankirtoje Karaliaus Mindaugo pr. su Birštono gatve, pareiškė, jog užvažiavu ant salelės,  ištisinės  doh.gif pareiškė - čia blogai, ir neišlaikiau. Sakau įvardinkite mano VISAS padarytas klaidas, jis sako užvažiavai ant salelės, aikštelėje pratimus taiseisi. Sakau net Regitroje galima pasitaisyti, čia ne klaida. Jis man jo jo galima taisytis, čia ne klaida. Taip ir nesugebėjo daugiau ko pridurti, nes gal pramiegojo (kaip visada, sėdi kaip mauams ir tyli). Pirmadienį einu susirenku dokumentus iš Rigvedos ir pereinu mokyklinio egzamino ir Regitrinio ruoštis į kitą mokyklą. g.gif
P.s. beje visą laiką mokiausi dar papildomai (kitoje mokykloje) išmokau žymiai daugiau per 6 važiavimus, nei per 14 Rigvedos. Aikštelėje pratimus mokė atmestinai, kadangi amžinai pilna mašinų, o vietos labai mažai, ir dar tingi aiškinti. Kaunietės tikriausiai žino apie ką kalbu.

Na ir šaunuolė,kad pereini į kitą mokyklą 4u.gif ir ačiū už info,žinosiu,kad į Rigvedą geriau neiti.Man arčiausiai namų ARV mokykla g.gif atsiliepimų visokių skaičiau,bet įtariu nulems tas atstumas,kad šalia namų...
Pasipasakok į kokią mokyklą perėjai,kaip ten sekasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2014 11 16, 21:56)
Na ir šaunuolė,kad pereini į kitą mokyklą  4u.gif ir ačiū už info,žinosiu,kad į Rigvedą geriau neiti.Man arčiausiai namų ARV mokykla  g.gif  atsiliepimų visokių skaičiau,bet įtariu nulems tas atstumas,kad šalia namų...
Pasipasakok į kokią mokyklą perėjai,kaip ten sekasi  4u.gif

Sveikutė, aš rekomenduoju tau savo instruktorių jis mechanine ir automatine, ARV mačiau instruktoriai mėlynanosiai doh.gif susirašom per a.ž. aš dabar PROFAS mirksiukas.gif Kaune, patarsiu kur gerai.
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2014 11 15, 12:32)
Šiandien Rigvedoje laikiau mokyklinį, tai nuvažiavom iki aikštelės be kameros, aikštelėje įjungė kamerą pravažiavau gyvatėlę su pasitaisymu atbuline eiga, liepė pasirinkti parkavimą ir gatvės pratimą. Pravažiavau maršrutą, pačioje pabaigoje sankirtoje Karaliaus Mindaugo pr. su Birštono gatve, pareiškė, jog užvažiavu ant salelės,  ištisinės  doh.gif pareiškė - čia blogai, ir neišlaikiau. Sakau įvardinkite mano VISAS padarytas klaidas, jis sako užvažiavai ant salelės, aikštelėje pratimus taiseisi. Sakau net Regitroje galima pasitaisyti, čia ne klaida. Jis man jo jo galima taisytis, čia ne klaida. Taip ir nesugebėjo daugiau ko pridurti, nes gal pramiegojo (kaip visada, sėdi kaip mauams ir tyli). Pirmadienį einu susirenku dokumentus iš Rigvedos ir pereinu mokyklinio egzamino ir Regitrinio ruoštis į kitą mokyklą. g.gif

laba diena. pritariu drinks_cheers.gif per skelbiu. lt susiradau du instruktorius kaune, jie dirba skirtingose kitose vairavimo mokyklose, tai pas juos bendrai turejau 5 pamokas, kurios man davar simta kartu daugiau nei 14+6papildomos pas Rigvedos Kreves pr. instruktoriu Vilimanta doh.gif net nenoriu prisiminti nei jo nei mokyklos,nors maniau rasysiu skunda ir sudesiu viska ka manau, ir kaip vyko mokymas vairuoti, bet pagaliau iislaikiau regitroj praktini ir noriu tiesiog pamirsti sita puse metu trukusi kosmara del teisiu schmoll.gif
linkiu visom sekmes, ir rekomenduoju is karto eiti i gera vairavimo mokykla, nes Rigvedos akcija suviliojo, bet vis tiek galutine teisiu kaina gavosi virs 2000lt doh.gif dabar eiciau i racionalaus vairavimo centra, nors ten kaina aukstesne, bet man labai patiko ju instruktorius, kur youtube filmukus idejes, kaip jis viska nuo a iki z paaiskina, ir manau su tokiu instruktorium nereiketu kruvos papildomu pamoku drinks_cheers.gif
taigi merginos, laikykites, sekmes, susitiksim kelyje group.gif
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2014 11 18, 16:51)
laba diena. pritariu drinks_cheers.gif  per skelbiu. lt susiradau du instruktorius kaune, jie dirba skirtingose kitose vairavimo mokyklose, tai pas juos bendrai turejau 5 pamokas, kurios man davar simta kartu daugiau nei 14+6papildomos pas Rigvedos Kreves pr. instruktoriu Vilimanta doh.gif net nenoriu prisiminti nei jo nei mokyklos,nors maniau rasysiu skunda ir sudesiu viska ka manau, ir kaip vyko mokymas vairuoti, bet pagaliau iislaikiau regitroj praktini ir noriu tiesiog pamirsti sita puse metu trukusi kosmara del teisiu  schmoll.gif
linkiu visom sekmes, ir rekomenduoju is karto eiti i gera vairavimo mokykla, nes Rigvedos akcija suviliojo, bet vis tiek galutine teisiu kaina gavosi virs 2000lt doh.gif dabar eiciau i racionalaus vairavimo centra, nors ten kaina aukstesne, bet man labai patiko ju instruktorius, kur youtube filmukus idejes, kaip jis viska nuo a iki z paaiskina, ir manau su tokiu instruktorium nereiketu kruvos papildomu pamoku drinks_cheers.gif
taigi merginos, laikykites, sekmes, susitiksim kelyje  group.gif

drinks_cheers.gif visu 100% Racionaliam vairavimo centre dirba ARŪNAS PUSKUNIGIS biggrin.gif , bet jis mokina tik mechanine, o man reikėjo automato, tai dūra nuėjau į Rigvedą doh.gif Su Arūnu pasikonsultuodavau telefonu, jis NUOSTABUS ŽMOGUS. Pati automatu papildomus vairavimus pirkau kitur. Dar mechanine labai gerai moko Petras, jo kontaktai yra skelbimai.lt thumbup.gif Telefono Nr. galiu duoti.
P.S. Rigveda didžiulis fabrikas, kur dirba kryptingai ir tiksliai. Visada didelės nuolaidos, geras vairavimo laikas 1.5 val. ir NEIŠLAIKYTI MOKYKLINIAI EGZAMINAI. Tada jau prasideda papildomi vairavimai už DIDELIUS pinigus. Rezultate vairavimo teisės 2000 Lt. ir daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 19 lapkričio 2014 - 11:09
[quote=DiKu,2014 11 15, 12:32]
Šiandien Rigvedoje laikiau mokyklinį, tai nuvažiavom iki aikštelės be kameros, aikštelėje įjungė

Galejot kreiptis i mokyklos direktoriu ir paprasyti kad perziuretu filmuota medziaga. Jei instruktorius buvo neteisus taigi turi imtis kazkokiu priemoniu. Ne visos gi mokyklos tokios kaip mano buvusioji juk....
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2014 11 18, 16:51)
dabar eiciau i racionalaus vairavimo centra, nors ten kaina aukstesne, bet man labai patiko ju instruktorius, kur youtube filmukus idejes, kaip jis viska nuo a iki z paaiskina, ir manau su tokiu instruktorium nereiketu kruvos papildomu pamoku drinks_cheers.gif

Ir gyvai su juo labai gerai važinėjasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos, siandien man instruktorius pasake kad pries dvi dienas ivyko pasikeitimas REGITROJE. ogi BELIKO TIK DU PRATIMAI AIKSTELEJE: T forma, ir vienas is triju (lygegretus, statmenas arba istrizas) isiparkavimas. VISUS KITUS PRATIMUS LIEPS PADARYTI MIESTE. lieps apsisukti sankryzoje, lieps kokiam keliuke padaryti T forma, lieps sankryzoje kiemeli padaryti, estakada kazkur mieste bus parinkta.
taip kad taip dar sunkiau ir sake dabar tikrai bus dar sunkiau islaikyti.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BRASKYTTT @ 2014 11 20, 21:58)
Merginos, siandien man instruktorius pasake kad pries dvi dienas ivyko pasikeitimas REGITROJE. ogi BELIKO TIK DU PRATIMAI AIKSTELEJE: T forma, ir vienas is triju (lygegretus, statmenas arba istrizas) isiparkavimas. VISUS KITUS PRATIMUS LIEPS PADARYTI MIESTE. lieps apsisukti sankryzoje, lieps kokiam keliuke padaryti T forma, lieps sankryzoje kiemeli padaryti, estakada kazkur mieste bus parinkta.
taip kad taip dar sunkiau ir sake dabar tikrai bus dar sunkiau islaikyti.... doh.gif

Dėkui už informaciją 4u.gif Aš rytoj vairuoju tai pasiklausiu ar tikrai tokie pasikeitimai.
Atsakyti

Rimtai g.gif įdomu ar geriau bus dabar ar blogiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(DiKu @ 2014 11 21, 10:19)
Dėkui už informaciją  4u.gif Aš rytoj vairuoju tai pasiklausiu ar tikrai tokie pasikeitimai.

Parašyk kai sužinosi 4u.gif labai įdomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2014 11 21, 10:19)
Dėkui už informaciją  4u.gif Aš rytoj vairuoju tai pasiklausiu ar tikrai tokie pasikeitimai.

Aš laikiau rugsėjį ir buvo tas pats. T formo ir parkavimas.
Paskui liepė keliukį tokiam apsisukti.

Tai jeigu visus pratimus mokat, tai nieko baisaus ir mieste.
Atsakyti

Kokiam cia mieste?
Taurages regitros aikstelej tik vienas is triju parkavimu belikes, net pagreitejiimo nera. Visa kita mieste. Tikrai nieko baisaus cia. smile.gif
Atsakyti