Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti

QUOTE(denaxa @ 2014 10 28, 20:54)
Vilniaus regitroj Fordas??? Nauju uzsipirko? g.gif Nes pavasari mechanines buvo vieni Hyundajai,Fordu niekad kaip ir nebuvo,bent jau neteko nei girdet,nei matyt...,VW irgi jau senokai atsikrate.

g.gif nelabai ji gaudosi markėse, sakė Ford'as tikrai ne Hyundai, nu reiks paklaust jos, gal sumaišė smile.gif
Atsakyti
Et, man tai liūdna, kad maršrutų nebeliko. Suprantu, kad turi mokėti vairuoti bet kur mieste... Bet egzaminas bet kokiu atveju stresą kelia, tai ramiau, kai žinai, kas gali laukti, morališkai nusiteiki, pasiruoši...
Man siaubingai sunkiai sekasi mokytis vairuoti... Atrodo, reikia kantrybės, palengva tie įgūdžiai formuojasi, bet, pvz., rikiuotis į kitą juostą, kai yra automobilių - labai bijau. Nesuprantu veidrodėliuose, kokiu greičiu, kokiu atstumu kiti automobiliai važiuoja ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Ten @ 2014 10 29, 15:14)
Et, man tai liūdna, kad maršrutų nebeliko. Suprantu, kad turi mokėti vairuoti bet kur mieste... Bet egzaminas bet kokiu atveju stresą kelia, tai ramiau, kai žinai, kas gali laukti, morališkai nusiteiki, pasiruoši...
Man siaubingai sunkiai sekasi mokytis vairuoti... Atrodo, reikia kantrybės, palengva tie įgūdžiai formuojasi, bet, pvz., rikiuotis į kitą juostą, kai yra automobilių - labai bijau. Nesuprantu veidrodėliuose, kokiu greičiu, kokiu atstumu kiti automobiliai važiuoja ir pan.

Labai pažįstama viskas 4u.gif aš ir atstumų nejaučiu,nesuprantu dar to rikiavimosi....ypač,kai eismas intensyvus.Plius mašinos gabaritų dar nejaučiu...tikiuosi su laiku viskas praeis ir noras vairuoti nedings smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2014 10 29, 20:45)
Labai pažįstama viskas  4u.gif  aš ir atstumų nejaučiu,nesuprantu dar to rikiavimosi....ypač,kai eismas intensyvus.Plius mašinos gabaritų dar nejaučiu...tikiuosi su laiku viskas praeis ir noras vairuoti nedings  smile.gif

4u.gif Gera žinoti, kad ne viena taip jaučiuosi smile.gif Kantrybės mums!
Atsakyti
QUOTE(S..K.. @ 2014 10 29, 00:23)
g.gif nelabai ji gaudosi markėse, sakė Ford'as tikrai ne Hyundai, nu reiks paklaust jos, gal sumaišė  smile.gif

galimas ir toks variantas,kad kazko naujo uzsipirko smile.gif Jie vis kazka naujo isigyja,kai vairavimo mokyklos prie ju prisitaiko-ops,ir pakeicia autoparka biggrin.gif Su furom tas pats,kai vairavimo mokyklos prisipirko MAN vilkiku,regitra uzsipirko renuskiu,tabar ziuriu-jau daugelis vairavimo mokyklu irgi renuskem apsirupino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ten @ 2014 10 30, 09:55)
4u.gif Gera žinoti, kad ne viena taip jaučiuosi smile.gif Kantrybės mums!

ir man, kaip tikrai lietuvei, gera žinoti, kad ne viena tokia "maklinėtoja" keliuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2014 10 30, 20:10)
galimas ir toks variantas,kad kazko naujo uzsipirko smile.gif Jie vis kazka naujo isigyja,kai vairavimo mokyklos prie ju prisitaiko-ops,ir pakeicia autoparka biggrin.gif Su furom tas pats,kai vairavimo mokyklos prisipirko MAN vilkiku,regitra uzsipirko renuskiu,tabar ziuriu-jau daugelis vairavimo mokyklu irgi renuskem apsirupino biggrin.gif

Perklausiau draugės, tai sakė su Ford'u važiavo. Bet, kaip sakant, savo akim nemačiau tai neduočiau rankos nukirst, kad tikrai jų yra Vln regitroj. Nors čia rašo, kad buvo Ford'ų prieš gerus metus pirkta, tai gal ir yra koks vienas kitas g.gif
Atsakyti
Merginos, o nežinote, kokia tvarka su papildomomis pamokomis, kol dar nesi baigus savo mokyklos?
Aš pirmą instruktorių pakeičiau, nes jis ištisai rėkė. Antras geresnis, bet irgi įtampą kelia, šaiposi ir pan. Nežinau, gal aš pati per jautriai reaguoju, bet norėčiau darkart pabandyt, gal yra ir geresnių bei kantresnių instruktorių. Norėčiau prieš mokyklinį egzaminą savo mokykloj dar pasitreniruot kur nors kitur, bet kai kreipiausi į kitą mokyklą, sakė, kad jiems reikia mokyklos baigimo liudijimo, kad galėčiau pas juos važinėti papildomai.
Atsakyti
QUOTE(Ten @ 2014 10 31, 10:30)
Norėčiau prieš mokyklinį egzaminą savo mokykloj dar pasitreniruot kur nors kitur, bet kai kreipiausi į kitą mokyklą, sakė, kad jiems reikia mokyklos baigimo liudijimo, kad galėčiau pas juos važinėti papildomai.

Nėra jokios bendros tvarkos dėl papildomų važiavimų... Kiekvienoje mokykloje sava tvarka. Vieni intruktoriai teikia tokią paslaugą, kiti - ne. Bent jau kai mano vaikai mokėsi, nei vienam, nei kitam nebuvo problemos pavažiuoti su kitu instruktorium (iš kitos mokyklos) prieš laikant savo mokykloje egzaminą. Tiesiog pasiklausinėjom, sužinojom intruktorių, kuris tokias paslaugas teikia ir pravažiavo. Ne dėl to kad blogai mokykloje buvo (tikrai turėjo labai gerus instruktorius), bet visada verta bent kartą pavažiuoti su kitu, į kažką atkreipia dėmesį papildomai.
Atsakyti
Ačiū, vadinas, mėginsiu pasiskambinėt po mokyklas ir paieškot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vejas111 @ 2014 10 31, 11:04)
Nėra jokios bendros tvarkos dėl papildomų važiavimų... Kiekvienoje mokykloje sava tvarka. Vieni intruktoriai teikia tokią paslaugą, kiti - ne. Bent jau kai mano vaikai mokėsi, nei vienam, nei kitam nebuvo problemos pavažiuoti su kitu instruktorium (iš kitos mokyklos) prieš laikant savo mokykloje egzaminą. Tiesiog pasiklausinėjom, sužinojom intruktorių, kuris tokias paslaugas teikia ir pravažiavo. Ne dėl to kad blogai mokykloje buvo (tikrai turėjo labai gerus instruktorius), bet visada verta bent kartą pavažiuoti su kitu, į kažką atkreipia dėmesį papildomai.

Netiesa,pagal dabar galiojancias taisykles i kita mokykla gali eiti tik baiges savo mokykla. Kitas dalykas,kad yra nelegalias paslaugas teikianciu instruktoriu (instruktorius negali mokyti privaciai,ne per mokykla-kol kas dar sito nepakeite),gerai,jei viskas gerai,o jei kas atsitiks? Instruktorius issisuks,o mokinuko laukia kruva nemalonumu...Ir aplamai,joks rimtas ir kazko vertas instruktorius neuzsiims nelegalia veikla... schmoll.gif
Atsakyti
vargstu su teisem jau du menesius. 14 pamoka tuoj bus. dar sekas sunkiai. noriu paklausti ar man regitroj uzskaitys kaip klaida jei tarkim vaziuodoma 90l. kampu ir istrizai vaziuoju arciau kurios nors puses-kaires arba desines. nu neiseina man padaryti kad masina stovetu lygiai per viduri.....pastatau arciau kaires arba desines puses. sad.gif
Atsakyti