Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti

QUOTE(Jolita10 @ 2014 10 25, 13:31)
Kodel niekas neinformavot, kad panaikinti regitros marsrutai?  rolleyes.gif Tampys db kur nores egzaminuotojai...

Aš ir pirmą sykį girdžiu g.gif

Papildyta:
QUOTE(pompaduska @ 2014 10 25, 13:55)
išlaikiau vairavimą  bigsmile.gif  o die, kad žinotumėt koks akmuo nusirideno nuo širdies  biggrin.gif

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2014 10 25, 20:03)

Sveikinu  4u.gif

ačiū ax.gif

o maršrutų nėra, egzaminuotojas pasako kur važiuot, kaip suprantu yra chekin'ai kuriuo reik pravažiuot, pvz kairys posūkis nereguliuojamoj ir reguliuojamoj sankryžose, apsisukti ir etc.
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2014 10 25, 21:18)
ačiū  ax.gif

o maršrutų nėra, egzaminuotojas pasako kur važiuot, kaip suprantu yra chekin'ai kuriuo reik pravažiuot, pvz kairys posūkis nereguliuojamoj ir reguliuojamoj sankryžose, apsisukti ir etc.

Tai lengviau ar sunkiau del to kad nera ju? ax.gif
Atsakyti
aš sakyčiau, kad esmė yra ne maršrutai bet nusiteikti ir susidoroti su nerimu. nes jei panika prasideda, tai ir važiuojant tiesiai per išilginę galima pervažiuot. aišku lengva man dabar sakyt, kai prieš egzą pas pačią ta panika buvo pradėjusi kilti biggrin.gif ką aš noriu pasakyti, kad egzaminuotojas tikrai nesukurs kažką sudėtingesnio nei egzistuojantis maršrutas, bet jei matys, kad moki vairuoti ir gaudaisi kelyje, tai nemanau, kad specialiai sukirtinės. žodžiu, manau, kad be maršrutų geriau
Atsakyti
Marsrutai yra blogis,nes tada vairavimo mokykloje zmogus mokomas tik islaikyti egzamina,t.y.,mintinai iskalami marsrutai,o vaziuojant nezinoma vietove vairuoti jau nesugebama. As isvis niekad nesupratau kam jie reikalingi,niekad jais nesidomejau ir nei vieno nezinau,tik eidama laikyti zinojau kelias keblias vietas (pvz.,visus sunkiasvorius varo pro ta posuki i desine prie maxes bazes,ir ten daug kas neislaiko-uzlipa arba ant bordiuro ratu,arba istisine kabina).O ir kam zinot ta marsruta,jei egzaminuotojas pasako kur vaziuot? ax.gif
Atsakyti
O tai jei nebeliko maršrutų,kur tada važiuoti gali pasakyti?Po Vilijampolę,Šilainius(čia Kaune),ar gali tekti ir į kitus miesto rajonus važiuoti?Nelabai supratau dabar...gali ir į miesto centrą pasakyti,kad važiuojam?Man smalsu,nes neįsivaizduoju kaip ir kas vyksta be maršrutų... blush2.gif
Atsakyti
Gali smile.gif Kur pasakys,ten ir vaziuosi smile.gif bet kazkur toli nelabai,manau,nuvarys,vien del riboto laiko limito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2014 10 25, 21:49)
Gali  smile.gif Kur pasakys,ten ir vaziuosi  smile.gif bet kazkur toli nelabai,manau,nuvarys,vien del riboto laiko limito  smile.gif

Aišku dabar,žodžiu reikia nusiteitkti,kad gali tekti važiuoti bet kur,nebūtinai arti Regitros smile.gif svarbu būti atidžiai ir nežiopsoti,matyti ženklus ir pan.
Ačiū už informaciją 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

na dėl maršrutų tai įdomiai čia g.gif Bet šiaip gali būti, nes kažkaip ir instruktorius ne maršrutus kažkokius konkrečius sakydavo, o kad "va paskutiniu metu dažniausiai matau čia važinėjant egzaminuojamus". Gal kas žino, ar be Hyundai vln Regitra dar turi ir senuosius ford ar WW?
Atsakyti
QUOTE(delphinas @ 2014 10 28, 15:36)
Gal kas žino, ar be Hyundai vln Regitra dar turi ir senuosius ford ar WW?

Kauno Regitra prieš mėnesį tikrai turėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delphinas @ 2014 10 28, 15:36)
Gal kas žino, ar be Hyundai vln Regitra dar turi ir senuosius ford ar WW?

Nežinau ar senas, bet spalio pradžioj draugė su Ford'u laikė.
Atsakyti
QUOTE(S..K.. @ 2014 10 28, 17:30)
Nežinau ar senas, bet spalio pradžioj draugė su Ford'u laikė.

Vilniaus regitroj Fordas??? Nauju uzsipirko? g.gif Nes pavasari mechanines buvo vieni Hyundajai,Fordu niekad kaip ir nebuvo,bent jau neteko nei girdet,nei matyt...,VW irgi jau senokai atsikrate.
Atsakyti