Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -14

QUOTE(dewofsoul @ 2016 04 15, 09:42)
Atleiskit už tokius klausimus, bet iš kur jūs žinote, kad tie regress seansai yra kažkas tikro, o ne tik jūsų smegenų haliucinacija? Apskritai, kaip įrodyti ar įsirodyti sau, kad karma egzistuoja? Skaityti knygas? Skaitau, bet knygose gali būti prirašyta ko tik nori...

Toks jausmas kad jus labai bijote kad imsite ir patikesite kazkuo smile.gif Kiekvienam savo kelias. Ir kiekvienam tas kelias skirtingas. Karma - priezasties ir pasekmes desnis. Nereikia niekur net kapstytis, atidziau stebint galima ta "karma" izvelgti ir kasdieniam gyvenime smile.gif
Kaip vienoje knygoje parasyta "stebuklu nebuna, yra tik vienas ar kitas ziniu lygis" wink.gif
Gilinkites, ieskokite ir rasite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2016 04 15, 09:42)
Atleiskit už tokius klausimus, bet iš kur jūs žinote, kad tie regress seansai yra kažkas tikro, o ne tik jūsų smegenų haliucinacija? Apskritai, kaip įrodyti ar įsirodyti sau, kad karma egzistuoja? Skaityti knygas? Skaitau, bet knygose gali būti prirašyta ko tik nori...

o is kur jus zinote, kad tai , ka matote dabar aplinkui save yra kazkas tikro, o ne jusu smegenu haliucinacija? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2016 04 15, 08:51)
Kad surasčiau kokią nors aukštesnę prasmę dėl ko gyventi. Ne vien dėl to, kad žmogus atsitiktinai atsirado iš beždžionės, o mes taip visi ir numirsim lyg niekur nieko. Gal man reikia pagrindo, tikėjimo, kad yra kažkas aukščiau...

Bet kaip jau sakiau, imti ir tikėti taip paprasčiausiai aš negaliu, norisi kažkokio įrodymo, tai ir skaitau visokius tokius dalykus.

O tai siela netikite, netikite, kad ji yra?
Norite realios info apie aukščiau? Tai kodėl tuo nesidomite pas realius žmones? Aš pvz. visuomet klausiu visų pažįstamų po kažkokių įvykių ar jie nieko nejuto prieš tai? Tai mažuma būna nieko nejutę, nesapnavę. Dauguma būna jutę, bet nesupratę pojūčių, nepatikėję, neįsiklausę į save. Aš asmeniškai turiu dovaną iš tėvų, mano tėvai labai sugeriantys info, pastebintys ženklus. Tai aš esu labai daug įvykių numačiusi, išjautusi. Kai kuriuos numačiau tik jų užuomazgų stadijose, kai plika akimi nieko nesimatė, pvz. dėl draugės sveikatos. Nujaučiau prieš 1,5 metų kažkur.
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 04 15, 08:55)
As is viso to matau, kad atejo jusu ieskojimu metas smile.gif Sveikinu, dvasiniu ieskojimu kelione prasidejo. Jei ieskosite, tikrai rasite.
"Kai mokinys pasiruoses, mokytojas pasirodo"  4u.gif

Gluosni, labai lengva pasakyti "paleiskite tas baimes". jei tai butu taip paprasta, niekas del to nepergyventu, tiesiog nuspaudi mygtuka ir paleidi. As pvz bijau vairuoti masina ir bijau ja vaziuoti. Vaziuoju (nevairuoju), bet mirties baime smesteli man ne karta keliones metu, vaizduote piesia net scenariju. Ir ne tik del saves bijau, bet ir kai mano seima be manes isvaziuoja. Atsakyti i klausima "kodel as bijau automobilio" man padejo regress seansas. kaip anksciau juokaudavau "turbut praeitame gyvenime zuvau avarijoje" tai pasirodo visai netoli to juoko, taip buvo istikruju, tik tiek kad zuvau ne as, bet visa mano seima, vairavau as. Bet nuo to mano baime nesumazejo, as dabar tik zinau kodel as to bijau. Bet tai uzprogramuota pasamoneje, pasamone turi tolima atminti. As ta suvokiu, ir priimu naturaliai, nerekiu kad neikisite manes i masina nei uz ka. Vaziuoju, net teises issilaikiau, bet tai is vidaus eina toks stiprus pasipriesinimas, kad nutariau su tuo nekovoti, pasiduoti.

Įdomi patirtis smile.gif
O aš nuo vaikystės turėjau aukščio baimę, nejaukumą. Būdavo negaliu iš karto įlipti į karstyklių viršų, bet aš nepasiduodavau, nes labai norėdavau įlipti. Tai po truputį, po truputį vis įlipdavau. Vėliau labai įsimylėjau kalnus ir ta aukščio baimė mane tam tikrose vietose surakindavo. Aš supanikuodavau, nebežinodavau ką daryti, visas racionalumas dingdavo: kad gi ne aš pirma čia einu, juk čia jau daug žmonių praėjo, vadinasi įmanoma praeiti, tik reikia susikaupti. Aišku, gal dalis jų ir nukrito, žuvo, bet juk daug ir praėjo. Tačiau, tie argumentai manęs jau nepasiekdavo iš karto, panika ir viskas. Man padėdavo tik tai, kad aš maksimalistė ir jokiais būdais nebenorėdavau grįžti atgal tuo pačiu keliu, norėdavau perlipti į kitą pusę vistiek. Tai po panikos atakos, visa burbėdama ir nepatenkinta kažkaip perlipdavau biggrin.gif Kol vieną dieną buvau tokiame kalne, kuriame pasimetė takas, jis buvo užslėptas po skalomis ir aš neberandu kaip eiti, neberanda ir kitas žmogus, su kuriuo buvau. Ir taip žiūrim, ir taip žiūrim, kad bus pypiec, mirtis alyvose, neįmanoma praeiti, nuslysime, nes skala tokia nugludinta, stebuklas būtų jei nenuslystume. Ir labai nuliūdę grįžome atgal. Bet tas neįveiktas kalnas labai užsifiksavo pasąmonėje ir išgąsdino, kad jis neva toks baisus, neįveikiamas. Ir naktį, kai bandžiau užmigti, aš staiga nukritau pasąmonėje: pamačiau tik tą nugludintą vietą, ir kad aš krentu ir viskas taip juoda juoda. Sujudinau net visą lovą, nes kūnas sutrūkčiojo. Ir neįsivaizduojate kaip man tai padėjo po to thumbup.gif Jau sekantį kartą aš jaučiausi tokia rami, žymiai ramiau ieškojau per kur čia praeiti, veržiausi pirma, nes neliko tokios kaustančios baimės. Apie tą buvusią mano baimę man ėmė priminti tik kai kada sutinkami kiti žmonės panikoje, kai jie įlenda kur nors ne ten, ir labai bijo, rėkia, o man jau nebaisu, aš šypsausi ir ramiai sau klausiu: tai ko ten lindote, kelias juk čia. O jie rėkia: taip, taip, žinau, tu eini geru keliu, o man čia akmenys krentaaaaaa ir rėkia nesavu balsu, net ir vyrai biggrin.gif Esu ir skaičiusi kažką ta tema, kad aš išgyvenau savo siaubą, savo baimes ir jų atsikračiau thumbup.gif Pabandykite gal ir jūs taip avariją išgyventi, jei pavyktų? Gal pavyks po to ir atsikratyti? Jei jau bijote ir taip, tai nemanau, kad būtų blogiau?
Papildyta:
QUOTE(dinazaure @ 2016 04 15, 09:43)
Nu vat kone pirmą kartą sutinku su Monteverte.

O man ką dabar daryti dėl to? Išgerti gal? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 15, 11:04)
O tai siela netikite, netikite, kad ji yra?
Norite realios info apie aukščiau? Tai kodėl tuo nesidomite pas realius žmones? Aš pvz. visuomet klausiu visų pažįstamų po kažkokių įvykių ar jie nieko nejuto prieš tai? Tai mažuma būna nieko nejutę, nesapnavę. Dauguma būna jutę, bet nesupratę pojūčių, nepatikėję, neįsiklausę į save. Aš asmeniškai turiu dovaną iš tėvų, mano tėvai labai sugeriantys info, pastebintys ženklus. Tai aš esu labai daug įvykių numačiusi, išjautusi. Kai kuriuos numačiau tik jų užuomazgų stadijose, kai plika akimi nieko nesimatė, pvz. dėl draugės sveikatos. Nujaučiau prieš 1,5 metų kažkur.

Va, būtent. Tikėčiau siela, niekas man nebūtų baisu. Tačiau kai remiuosi mokslu, jis aiškina, kad mūsų siela yra mūsų sąmonė - o sąmonė - smegenų produktas, o smegenys nėra amžinos.
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2016 04 15, 10:41)
Va, būtent. Tikėčiau siela, niekas man nebūtų baisu. Tačiau kai remiuosi mokslu, jis aiškina, kad mūsų siela yra mūsų sąmonė - o sąmonė - smegenų produktas, o smegenys nėra amžinos.

Negalvojat, kad mokslas klysta? Kodėl neskaitote tų eksperimentų, kuriuos po to patys paneigia ir vėl naujas išvadas pateikia?
Atsakyti

Taigi buvo kazkoks eksperimentas, kai svere kuna iki mirties ir iskart po mirties smile.gif ir isvadose parase, kad siela kazkiek gramu sveria smile.gif
pvz. http://apiemistika.l...veria-21-grama/
Is asmenines patirties galiu pasidalinti, jog pajutau abu kartus kai atejo mano vaikai. Pirma karta uzliejo toks pilnatves ir silumos jausmas. Antra karta atsikelusi po nakties galvojau jog tuoj sprogsiu, reikejo poros savaiciu kol pripratau smile.gif
Atsakyti
Taip Monteverte, puikiai suprantu ka jus sakote ir tai kaip jus atsikratete savo sitos baimes. Liuks, saunu, netgi yra tokie seansai kaip isgyventi ir susidraugauti su savo baime. as susigyvenau su savo baime, nebebijau jos, tiesiog priimu ja, kad ji tokia yra. bet sesti uz vairo, nu galeciau, perlipant per save, aisku kad galeciau, bet nu nera noro saves prievartauti, o gal ir butinybes nera siu metu smile.gif

Negi gyvenime nei karto nebuvo tokiu dalyku kada suabejotumete del savo zodziu? Manau kiekvieno zmogaus gyvenime ivyksta tokiu dalyku kurie privercia pripazinti kad yra kazkas auksciau musu.
Zmogus vienaip ar kitaip turi tikejima kazkuo auksciau uz save, tik kiekvienas kitaip tai supranta ir ivardija. Kai suvoki Dieva salia saves, tada kiekviename zingsnyje ji atpazisti smile.gif
Atsakyti
Man niekada nebuvo kilę tokių jausmų, jokių mistinių išgyvenimų, nuojautos ir t.t. Na, buvo, kad sapnavau mirusią močiutę, bet tikiu, kad tai dėl mano pasąmonės susisapnavo, o ne dėl to, kad jinai pati kažkaip veikia per sapnus.

Tas kūno svėrimas po mirties man apskritai absurdiška atrodo. Tai jei siela nėra materija, kaip ji gali kažkiek sverti?
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2016 04 15, 11:26)
Man niekada nebuvo kilę tokių jausmų, jokių mistinių išgyvenimų, nuojautos ir t.t. Na, buvo, kad sapnavau mirusią močiutę, bet tikiu, kad tai dėl mano pasąmonės susisapnavo, o ne dėl to, kad jinai pati kažkaip veikia per sapnus.

Tas kūno svėrimas po mirties man apskritai absurdiška atrodo. Tai jei siela nėra materija, kaip ji gali kažkiek sverti?

Materialus daiktai nuo nematerialiu tik tankiu skiriasi. Nes visa kas yra - energija. Visai tikiu, kad siela gali sverti 21 grama, kodel ne? smile.gif
Patarciau jums neneigti to, ko pati negalite patikrinti, pajusti. Palikite tai atviru klausimu. Nesakykit sau, kad sito arba ano negali buti, nes atrodo neitiketina arba absurdiska... butu jums mazas zingsnis i prieki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gluosnis: 15 balandžio 2016 - 10:48
QUOTE(gluosnis @ 2016 04 15, 11:44)
Materialus daiktai nuo nematerialiu tik tankiu skiriasi. Nes visa kas yra - energija. Visai tikiu, kad siela gali sverti 21 grama, kodel ne?  smile.gif
Patarciau jums neneigti to, ko pati negalite patikrinti, pajusti. Palikite tai atviru klausimu. Nesakykit sau, kad sito arba ano negali buti, nes atrodo neitiketina arba absurdiska... butu jums mazas zingsnis i prieki.

Na cia su tuo sielos sverimu tai mistika. Energija taip, bet juk kiek rusiu jos yra ir sunkiai turbut pasveriamu. Jei arciau logikos, tai oras irgi sveria ir po mirties galbut iseina paskutiniai jo mg is kuno smile.gif
Manau yra kur kas realesniu irodymu. Ir tu zenklu buna kiekvieno zmogaus gyvenime.
dewofsoul o kaip jus traktuojate ateities ir praeities nuskaityma? astrologija? zenklus per sapnus? Jums niekada nekilo klausimu is kur ateina ta informacija?
Jums butinai reikia pamatyti Dieva kad juo patiketumete? smile.gif
Atsakyti
Nežinau žmogaus, kuris galėtų tiksliai nusakyti praeitį ir ateitį. Ta pati Vanga, apipinta mitais daugelį kartų nušnekėjo. O susidurti su būrėju ar bioenergetiku man neteko. Žinoma, vėlgi yra tyrimai, kai ateitį arba praeitį nusako kokių 32% tikslumu, tai čia kas tada - mistika ar tiesiog atsitiktinumas? Man tai panašiau į atsitiktinumą. Jeigu žmogus 99% būtų teisus nusakydamas ateitį arba praeitį, sakyčiau, kad gal jo, egzistuoja kažkokia energija.

Ženklų siuntimas per sapnus?

Pavyzdžiui, chaoso baimė: mums patogiau nurašyti įvairias katastrofas – nuo automobilių avarijų iki psichopatų atliktų šaudymų mokyklose – suplanuotai veikiančiai kokios nors galingos jėgos piktai valiai („masonai nori pašalinti liudininkus“, „CŽV nori nuteiki piliečius prieš asmeninių ginklų turėjimą“), o ne aklam atsitiktinumui, galinčiam sunaikinti mus išvis be jokios priežasties.
http://www.15min.lt/...ones-650-552453

Jeigu galite, paskaitykite prašau:
http://www.technolog...-atsitiktinumus
Atsakyti