Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -14

QUOTE(Ritandra @ 2016 04 14, 16:56)
Is tavo parašymo tai labai aisku kad esi energingas zmogus, kaip minejai visiem atrodai pozytivus ir niekas nepatiketu kad taip jautiesi, tai viena is priezasciu gali buti kad tu turi labai daug energijos bet nesugebi jos panaudoti protingai, ta energija va ir nukreipi mastymui.. mastai mastai apie tai ir isisuki i ta sukuri. Situo atveju tau patarciau sportuoti kur neveiktu galva (nes galiu speti dirbi protini darba ir fiziskai nepavargsti, tai blogai) labiausia tiktu vandens aerobika, ten judejimas isvargina, vanduo atpalaiduoja o komandu klausyt reikia neturi kada mastyt.

Tai neišsprendžia problemos. doh.gif Man irgi sakė: nemąstyk. blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2016 04 14, 23:01)
Tai neišsprendžia problemos. doh.gif  Man irgi sakė: nemąstyk. blink.gif  doh.gif

Taip, knopkes nepaspausi ir neisjungsi minciu...
Cia yra darbas. Bet vandens aerobika tobuliausias sportas tam. O ir nuovargis toks buna kad neturi galimybes pries miega dar sau 5 mirties galimybiu sumastyt 😂
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 14, 22:15)
Mano postas jei ka buvo anksciau... turbut per ilgas perskaityt 😁😁😁

Skaiciau, dekui. Del sporto jus teisi. Bus itraukta i dienotvarke. Bet reikia kazko ir dvasiai. Dekui visoms, kurios nelikot abejingos. Bandysiu kapstytis.
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2016 04 14, 23:15)
Skaiciau, dekui. Del sporto jus teisi. Bus itraukta i dienotvarke. Bet reikia kazko ir dvasiai. Dekui visoms, kurios nelikot abejingos. Bandysiu kapstytis.

Man tik idomu pas kokia tu psichologe vaikstai ir nepadeda... siulyciau pabandyt pakeist wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2016 04 14, 20:50)
Jūsų atsakymai teikiantys vilties.

Šiandien skaitinėjau egzorcisto Arnoldo Valkausko straipsnius. Tie apsėdimai pasirodė gan įtikinama, bet kai jis pasakė, kad vienai moteriškei velnią priviliojo Budos statulėlė, kuri ten nuo maldos kažkaip keistai vartytis pradėjo, tai blin  doh.gif

Arba jisai  nušneka arba budizmas - visiškas blogis (kuo aš aišku netikiu) smile.gif

O kam jūs tai skaitote? Kažkokie neiaškūs skaitiniai, tai tikrai nepadės. Geriau į realų pasaulį žiūrėkite, į realius žmones, pvz. kodėl jie taip nebijo, o jūs bijote? Gal neverta?
Papildyta:
QUOTE(dewofsoul @ 2016 04 14, 22:15)

Jei jau taip riekia dvasiai, tai skaitykite pozityvą, viskas kas rožinia, pūkuota ir pozityvu. Dabar tokios knygos madoje, tai tikrai rasite. O kam jums mokslininkai, kurie viską neigia, egzorcistai, Budos ar Alachai?
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 14, 23:05)
Taip, knopkes nepaspausi ir neisjungsi minciu...
Cia yra darbas. Bet vandens aerobika tobuliausias sportas tam. O ir nuovargis toks buna kad neturi galimybes pries miega dar sau 5 mirties galimybiu sumastyt 😂

Aš vakarais ir taip pavargusi jaučiuosi ir mažiau nerimauju, tačiau rytai būna žiauriai sunkūs. Seniau mane vos pavykdavo ištyst iš lovos, o dabar suskamba pirmasis žadintuvas, pas mane akys jau stačios, širdis daužosi kaip išprotėjusi. Labai šlykštūs rytai.
Papildyta:
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 14, 23:19)
Man tik idomu pas kokia tu psichologe vaikstai ir nepadeda... siulyciau pabandyt  pakeist wink.gif

Mano psichologė man labai daug padėjo. Esmė ta, kad nusprendėme, jog terapiją reikėtų užbaigti, viskas ėjosi puikiai, bet ta baimė prieš baigiant - šast ir išlindo. Galbūt tai pasąmoninė baimė baigti terapiją, aš nežinau. Dabar pereinu lankyti grupinę terapiją. Jeigu taip simboliškai - vyksta išsiskyrimas su mano psichologe, tačiau yra numanomas "pomirtinis" gyvenimas psichoterapijos grupėje. Bet toks suvokimas man vis tiek nelabai padeda.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 14, 23:39)
O kam jūs tai skaitote? Kažkokie neiaškūs skaitiniai, tai tikrai nepadės. Geriau į realų pasaulį žiūrėkite, į realius žmones, pvz. kodėl jie taip nebijo, o jūs bijote? Gal neverta?
Papildyta:

Jei jau taip riekia dvasiai, tai skaitykite pozityvą, viskas kas rožinia, pūkuota ir pozityvu. Dabar tokios knygos madoje, tai tikrai rasite. O kam jums mokslininkai, kurie viską neigia, egzorcistai, Budos ar Alachai?

Kad surasčiau kokią nors aukštesnę prasmę dėl ko gyventi. Ne vien dėl to, kad žmogus atsitiktinai atsirado iš beždžionės, o mes taip visi ir numirsim lyg niekur nieko. Gal man reikia pagrindo, tikėjimo, kad yra kažkas aukščiau...

Bet kaip jau sakiau, imti ir tikėti taip paprasčiausiai aš negaliu, norisi kažkokio įrodymo, tai ir skaitau visokius tokius dalykus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dewofsoul: 15 balandžio 2016 - 07:52
QUOTE(dewofsoul @ 2016 04 14, 22:15)

As is viso to matau, kad atejo jusu ieskojimu metas smile.gif Sveikinu, dvasiniu ieskojimu kelione prasidejo. Jei ieskosite, tikrai rasite.
"Kai mokinys pasiruoses, mokytojas pasirodo" 4u.gif

Gluosni, labai lengva pasakyti "paleiskite tas baimes". jei tai butu taip paprasta, niekas del to nepergyventu, tiesiog nuspaudi mygtuka ir paleidi. As pvz bijau vairuoti masina ir bijau ja vaziuoti. Vaziuoju (nevairuoju), bet mirties baime smesteli man ne karta keliones metu, vaizduote piesia net scenariju. Ir ne tik del saves bijau, bet ir kai mano seima be manes isvaziuoja. Atsakyti i klausima "kodel as bijau automobilio" man padejo regress seansas. kaip anksciau juokaudavau "turbut praeitame gyvenime zuvau avarijoje" tai pasirodo visai netoli to juoko, taip buvo istikruju, tik tiek kad zuvau ne as, bet visa mano seima, vairavau as. Bet nuo to mano baime nesumazejo, as dabar tik zinau kodel as to bijau. Bet tai uzprogramuota pasamoneje, pasamone turi tolima atminti. As ta suvokiu, ir priimu naturaliai, nerekiu kad neikisite manes i masina nei uz ka. Vaziuoju, net teises issilaikiau, bet tai is vidaus eina toks stiprus pasipriesinimas, kad nutariau su tuo nekovoti, pasiduoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 15 balandžio 2016 - 08:01
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 04 15, 08:55)
As is viso to matau, kad atejo jusu ieskojimu metas smile.gif Sveikinu, dvasiniu ieskojimu kelione prasidejo. Jei ieskosite, tikrai rasite.
"Kai mokinys pasiruoses, mokytojas pasirodo"  4u.gif

Gluosni, labai lengva pasakyti "paleiskite tas baimes". jei tai butu taip paprasta, niekas del to nepergyventu, tiesiog nuspaudi mygtuka ir paleidi. As pvz bijau vairuoti masina ir bijau ja vaziuoti. Vaziuoju (nevairuoju), bet mirties baime smesteli man ne karta keliones metu, vaizduote piesia net scenariju. Ir ne tik del saves bijau, bet ir kai mano seima be manes isvaziuoja. Atsakyti i klausima "kodel as bijau automobilio" man padejo regress seansas. kaip anksciau juokaudavau "turbut praeitame gyvenime zuvau avarijoje" tai pasirodo visai netoli to juoko, taip buvo istikruju, tik tiek kad zuvau ne as, bet visa mano seima, vairavau as. Bet nuo to mano baime nesumazejo, as dabar tik zinau kodel as to bijau. Bet tai uzprogramuota pasamoneje, pasamone turi tolima atminti. As ta suvokiu, ir priimu naturaliai, nerekiu kad neikisite manes i masina nei uz ka. Vaziuoju, net teises issilaikiau, bet tai is vidaus eina toks stiprus pasipriesinimas, kad nutariau su tuo nekovoti, pasiduoti.

Paprasta smile.gif lengviau nei jums atrodo.
Tie visi regress ir panasus seansai gerai, bet uzsikabinti uz praeitu gyvenimu, prisiminimu ir zinojimo nereikia. Tik trukdys. Kiekvienas baltas zmogus turejo nemazai gyvenimu ir ivairiu patirciu. Kiekviename gyvenime jis kazkaip mire ir mirtys buvo skirtingos. Kas is bado, kas nuskendo, ka nunuodijo, ka nuzude ir t. t. ir pan. Ir kas? Tas zinojimas leidzia tik save geriau suprasti ir tiek. Tai nera kazkas labai ypatingo, kad dabar ir siame gyvenime del to pergyventi, bijoti, ir apsunkinti dabarti. Baime ir Afrikoj baime. Tiesiog paimat ir paleidziat, ir ta praeita gyvenima ir savo baime. Visiskai nesvarbu kokia ta baime, dabar ar anksciau ji atsirado, buvo pagrindo tai baimei arba ne. Jei norit gyventi, jei norit judeti, jei norit buti laiminga, sveika, grazi, sekminga- paimat ir paleidziat savo baime. Pradedat bendrauti su ja, kaip su zmogumi, kaip su lygiu sau, kaip su dievu. Nes per jusu baime su jumis kalba gyvenimas ir dievas.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2016 04 15, 09:19)
Paprasta  smile.gif  lengviau nei jums atrodo.
Tie visi regress ir panasus seansai gerai, bet uzsikabinti uz praeitu gyvenimu,  prisiminimu ir zinojimo nereikia. Tik trukdys. Kiekvienas baltas zmogus turejo nemazai gyvenimu ir ivairiu patirciu. Kiekviename gyvenime jis kazkaip mire ir mirtys buvo skirtingos. Kas is bado, kas nuskendo, ka nunuodijo, ka nuzude ir t. t. ir pan. Ir kas? Tas zinojimas leidzia tik save geriau suprasti ir tiek. Tai nera kazkas labai ypatingo, kad dabar ir siame gyvenime del to pergyventi, bijoti, ir apsunkinti dabarti. Baime ir Afrikoj baime. Tiesiog paimat ir paleidziat, ir ta praeita gyvenima ir savo baime. Visiskai nesvarbu kokia ta baime, dabar ar anksciau ji atsirado, buvo pagrindo tai baimei arba ne. Jei norit gyventi, jei norit judeti, jei norit buti laiminga, sveika, grazi, sekminga- paimat ir paleidziat savo baime. Pradedat bendrauti su ja, kaip su zmogumi, kaip su lygiu sau, kaip su dievu. Nes per jusu baime su jumis kalba gyvenimas ir dievas.

Gluosni, as visa tai zinau ir visa tai man nera svetima. Apie paleidima, susitaikyma zinau, apie visas praktikas taip pat (nes ne kiekvienas gi gali darytis tuos regress seansus) bet nuo to tavo pasamones atmintis nedingsta. As ir pries ta seansa turejau ta stipria baime, ir tas seansas man padejo suvokti kodel taip yra. Tai nei as kovoju su tuo nei ka, man dabar tik aiskiau kodel turiu ta baime. O mintis valdyti nera taip paprasta, dar tiek nepasiekiau smile.gif Jos tiesiog ateina, tik dabar as ant ju nebepykstu, nebekovoju su jomis, tiesiog zinau kodel jos ateina. Man daug ramiau pasidare po to seanso, as dabar suvokiu ir ramiai susidraugavusi su savo baime gyvenu smile.gif Bet pati jo tokia kaipo baime nedingsta, nu gal, praejus daugiau laiko ir iseis, kas cia zino smile.gif
Atsakyti
Atleiskit už tokius klausimus, bet iš kur jūs žinote, kad tie regress seansai yra kažkas tikro, o ne tik jūsų smegenų haliucinacija? Apskritai, kaip įrodyti ar įsirodyti sau, kad karma egzistuoja? Skaityti knygas? Skaitau, bet knygose gali būti prirašyta ko tik nori...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 14, 23:39)
Papildyta:

Nu vat kone pirmą kartą sutinku su Monteverte. Tas gilus knisimasis ieškant kažkokios prasmės, o kas bus, o ko nebus. Ką tai sako.... nėra džiaugsmo , kad aplamai gyveni, kad sulauki kito ryto - nėra motyvacijos. Daugiau žiūrėti kas yra dabar - būtent ši akimirka yra svarbiausia.
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 04 15, 09:29)
Gluosni, as visa tai zinau ir visa tai man nera svetima. Apie paleidima, susitaikyma zinau, apie visas praktikas taip pat (nes ne kiekvienas gi gali darytis tuos regress seansus) bet nuo to tavo pasamones atmintis nedingsta. As ir pries ta seansa turejau ta stipria baime, ir tas seansas man padejo suvokti kodel taip yra. Tai nei as kovoju su tuo nei ka, man dabar tik aiskiau kodel turiu ta baime. O mintis valdyti nera taip paprasta, dar tiek nepasiekiau smile.gif Jos tiesiog ateina, tik dabar as ant ju nebepykstu, nebekovoju su jomis, tiesiog zinau kodel jos ateina. Man daug ramiau pasidare po to seanso, as dabar suvokiu ir ramiai susidraugavusi su savo baime gyvenu smile.gif Bet pati jo tokia kaipo baime nedingsta, nu gal, praejus daugiau laiko ir iseis, kas cia zino smile.gif

Reikia istarti tuos zodzius. Kreiptis i ja ir viska pasakyti, kad atleidi (ir uz ka atleidi), kad prasai atleidimo is jos, kad atveri jai savo siela (ir jausmas turi buti toks- kad siuo momentu esi visiskai atvira ir sakai tiesa) ir paleidi ja i laisve. Sakai tiesiai - tu dabar laisva, as paleidziu tave. Ir kad jokiu abejoniu ar pasaliniu minciu. Taip pat atleidi sau ir paprasai atleidimo is savo kuno.
Mintys ir jausmai turi sutapti. Jei sakai paleidziu, o pati negali atsiverti, nelabai pavyks. Tada bandai dar karta. Paleisti reikia kiekviena karta, kai tik ji pasirodo.
Atsakyti