QUOTE(Ritandra @ 2016 04 14, 23:05)
Taip, knopkes nepaspausi ir neisjungsi minciu...
Cia yra darbas. Bet vandens aerobika tobuliausias sportas tam. O ir nuovargis toks buna kad neturi galimybes pries miega dar sau 5 mirties galimybiu sumastyt 😂
Aš vakarais ir taip pavargusi jaučiuosi ir mažiau nerimauju, tačiau rytai būna žiauriai sunkūs. Seniau mane vos pavykdavo ištyst iš lovos, o dabar suskamba pirmasis žadintuvas, pas mane akys jau stačios, širdis daužosi kaip išprotėjusi. Labai šlykštūs rytai.
Papildyta:
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 14, 23:19)
Man tik idomu pas kokia tu psichologe vaikstai ir nepadeda... siulyciau pabandyt pakeist
Mano psichologė man labai daug padėjo. Esmė ta, kad nusprendėme, jog terapiją reikėtų užbaigti, viskas ėjosi puikiai, bet ta baimė prieš baigiant - šast ir išlindo. Galbūt tai pasąmoninė baimė baigti terapiją, aš nežinau. Dabar pereinu lankyti grupinę terapiją. Jeigu taip simboliškai - vyksta išsiskyrimas su mano psichologe, tačiau yra numanomas "pomirtinis" gyvenimas psichoterapijos grupėje. Bet toks suvokimas man vis tiek nelabai padeda.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 14, 23:39)
O kam jūs tai skaitote? Kažkokie neiaškūs skaitiniai, tai tikrai nepadės. Geriau į realų pasaulį žiūrėkite, į realius žmones, pvz. kodėl jie taip nebijo, o jūs bijote? Gal neverta?
Papildyta:
Jei jau taip riekia dvasiai, tai skaitykite pozityvą, viskas kas rožinia, pūkuota ir pozityvu. Dabar tokios knygos madoje, tai tikrai rasite. O kam jums mokslininkai, kurie viską neigia, egzorcistai, Budos ar Alachai?
Kad surasčiau kokią nors aukštesnę prasmę dėl ko gyventi. Ne vien dėl to, kad žmogus atsitiktinai atsirado iš beždžionės, o mes taip visi ir numirsim lyg niekur nieko. Gal man reikia pagrindo, tikėjimo, kad yra kažkas aukščiau...
Bet kaip jau sakiau, imti ir tikėti taip paprasčiausiai aš negaliu, norisi kažkokio įrodymo, tai ir skaitau visokius tokius dalykus.