Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -14

tada ką reiškia tirštėjintis kraujas vyresniame amžiuje, na praktiškai visi po 50, jau pradeda susidurti su šia problema, išvada-pagal komentarus-į gyvenimo pabaigą visa nustoja tikėti meile??
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2016 04 11, 11:59)
Mintelė pamąstymui: kraujas nešioja informaciją.  ax.gif

Gal galėtumėte plačiau?

QUOTE(gluosnis @ 2016 04 11, 12:32)
O ka, tuomet, nervai daro?  biggrin.gif
Kraujas simbolizuoja meile. Kraujo tekejimas reiskia veikiancia, judancia meile. Kraujas tampa tirstas, kai zmogus netiki meile, nusivyla meile.
Kai zmogus netiki ar nebetiki dievu - maza problema, nes netiki i savo isivaizduojama dieva. Kai nustoja tiketi meile, kuri yra dievo esme - didele problema, praktiskai gyvenimo pabaiga.

Gluosnį ačiū 4u.gif Sprendimas ugdyti - auginti Meilės jausmą ir problema pamažu trauktųsi?
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 04 11, 13:44)
tada ką reiškia tirštėjintis kraujas vyresniame amžiuje, na praktiškai visi po 50, jau pradeda susidurti su šia problema, išvada-pagal komentarus-į gyvenimo pabaigą visa nustoja tikėti meile??

Visi ne visi, gal dauguma. Su meile susieje didziausi zmoniu nusivylimai, nes zmones nesupranta kas yra meile, mano, kad tai rupestis, patarnavimas, dekingumas, pagarba, aukojimasis ar pan. nekalbu jau apie visai iskrypimus smile.gif zmones nemoka buti meile ir reiksti savimi meile. Meile yra viskas, ir kai energija juda- ji meile, kai tik sustoja- ji jau nemeile. O zmones gyvena baimese, kurios stabdo tekejima. Meile tai davimas. Nesvarbu ka nori gauti zmogus, bet koks noras - baime. Gavimas nera meile. Net jei myli tam, kad myletu tave - tokie mainai nera meile. Meile neiesko sau jokios naudos. Zmogus pamirso kas jis. Jei nezino pats, jaucia, kad myli ne ji, o tik jo kuna... ir nesupranta, kad pats save pamete ir problema paciame... ir taip toliau, labai plati tema.

Papildyta:
QUOTE(Greiss @ 2016 04 11, 14:32)
Gal galėtumėte plačiau?
Gluosnį ačiū 4u.gif  Sprendimas ugdyti - auginti Meilės jausmą ir problema pamažu trauktųsi?

Meiles neimanoma auginti/lavinti/ugdyti. Meile tai pusiasvyra. Meilei reikia vietos. Tuscios vietos nebuna, ten kur yra vietos- ten meile. Tam kad vietos atsirastu - reikia paleisti. Energijas, daiktus, zmones, namus, gyvynus reikia paleisti, kad butu laisvi. Nesikabinti, nelaikytis, neriboti, neuzdaryti savyje. O zmogaus prigimtis tokia - nori tureti.
Atsakyti
Na, mūsų su Gluosniu požiūris į meilę nesutampa. Normalu- aš gyvenu be rožinių iliuzijų.
Kai žmogus pasitiki gyvenimo vyksmu (kalbant ūkiškai), gyvena atvertomis akimis ir pastebi siunčiamus ženklus, kurių paiso, jo intuicija teka kaip upė, todėl nėra jokių problemų su krauju. Ramiai priimi informaciją, ją suvoki, pritaikai, perduodi tiems, kurie ją pasiruošę priimti. Kad yra problemų su informacijos tekėjimu, rodo ir slenkantys plaukai. Plinkantys vyrai santuokai nėra tinkami- jie savo užsispyrimą gyventi aklume ir kurtume perduos vaikams.
Sakysit, ką bendro turi kraujas ir plaukai? Viskas mūsų organizme susiję, ir pats organizmas nuolat mums duoda perspėjimus, kad kažkas negerai...
Atsakyti

4 Meilė kantri ir maloni, meilė nepavydi; meilė nesigiria ir neišpuiksta.
5 Ji nesielgia nepadoriai, neieško savo naudos, nepasiduoda piktumui, nemąsto piktai,
6 nesidžiaugia neteisybe, džiaugiasi tiesa;
7 visa pakenčia, visa tiki, viskuo viliasi ir visa ištveria.
8 Meilė niekada nesibaigia.

Taip ir yra.
Atsakyti
QUOTE(Greiss @ 2016 04 11, 12:56)
Gera diena Visoms 4u.gif

Noriu pasiteirauti su kuo siejasi ir kokia sritis koreguotina, kai kraujas tirštas  (antifosfolipidinis sindromas)  ?  Kitaip tariant daugiau eritrocitų kraujyje?
Kiek žinau palyginimui jeigu leukocitų būna mažiau, tai gal šeimoje moteris engia vyrą ir vaikų kraujyje būna sumažėję leukocitai.
Labai įdomios visų dvasinių ligų eksperčių įžvalgos  smile.gif  4u.gif .

"КРОВЬ (ПРОБЛЕМЫ)
Физическая блокировка

Кровь состоит из клеток и жидкости под названием плазма. Она обеспечивает ткани организма необходимыми им элементами, которые поступают из легких (кислород), из пищеварительного тракта (питательные вещества), из других органов (например, печени). Она же забирает из тканей углекислый газ и продукты обмена, которые должны быть выведены из организма. Выполняет кровь и информационную функцию, перенося гормоны. Приведенное ниже описание относится ко всем проблемам, которые могут повлиять на качество крови и ее функции.

Эмоциональная блокировка

Так как кровь выполняет задачу обеспечения, проблемы с ней свидетельствуют о том, что человек не может обеспечить нормальный ход своей жизни, не может выбрать нужное направление. Жить по-настоящему – значит радоваться жизни и принимать все, что в ней происходит. Как правило, своей жизнью не может управлять человек, который склонен драматизировать ситуации и не обладает способностью к синтезу. Такой человек портит себе кровь, то есть изводит себя по пустякам. Он очень эмоционален, но сдерживает свои чувства. Он должен полюбить себя таким, какой он есть, так как только безусловная любовь поможет ему очистить и улучшить свою кровь.

Ментальная блокировка

Ты должен научиться радоваться жизни и принимать себя таким, какой ты есть. Поверь в себя и пересмотри свое отношение к себе. Ты недооцениваешь себя. Осознай свои истинные потребности и пойми, что ход твоей жизни зависит только от тебя. Вместо того чтобы считать себя беспомощным и завидовать Другим, регулярно составляй список своих талантов, способностей и достигнутых успехов. Так ты постепенно начнешь прислушиваться к своим истинным потребностям и ценить себя. Пойми, что твоя цель на этой планете – развивать себя, а не других людей."

(Lise Bourbeau)
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2016 04 11, 16:40)
4 Meilė kantri ir maloni, meilė nepavydi; meilė nesigiria ir neišpuiksta.
5 Ji nesielgia nepadoriai, neieško savo naudos, nepasiduoda piktumui, nemąsto piktai,
6 nesidžiaugia neteisybe, džiaugiasi tiesa;
7 visa pakenčia, visa tiki, viskuo viliasi ir visa ištveria.
8 Meilė niekada nesibaigia.

Taip ir yra.

Teoriškai taip, praktiškai šiame lygmenyje yra tik jos ilgesys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2016 03 18, 19:46)
Užgniaužtas pyktis ir kaltės jausmas.

QUOTE(Riviera Maya @ 2016 03 18, 20:07)
Jei geriate vaistus nuo skrandzio rugstingumo, ju sudetyje yra tikro akmenuko ( marmuro), daznai po nestumu (nes paskutinius menesius didziausias skrandzio rukstingumas) buna susikaupia akmenuku tulzyje  4u.gif

QUOTE(gluosnis @ 2016 03 18, 20:16)
baime+kaltes jausmas. Kai kalttes jausmas isauga, zmogus pradeda kaltinti kitus.
Apie virskinima labai daug 4 knygoje, Боль в твоём сердце,
  #  Жизнь и пищеварение
  #  Еще раз о пищеварении
Tai pazeminimo energija. Viskas jus zemina: nuospauda -ekonomines problemos, angina- kad jus laiko tuscia vieta, jusu zodziu neklauso, sinusitas - baime manes nemyli + nuoskaudos, mazos zaizdeles, idreskimai ir pan. -mazo pykcio protrukiai.
Reikia paleisti savo vidini verga. Kaip paleisti - pirmoje zinuteje.
Nezinau ka patarti skaityti. Tai auklejimo problema. Kai uzaugina gera, paklusnu, kuklu, darbstu ir t.t. vaika, kuris vargsta nuo tokio gyvenimo. Kitais zodziais uzaugina sau verga.
Pradekit nuo to, kad pirmiausia galvokit apie save ir savo poreikius. Bandykit atrasi save.

Pyktis. Kiekvienas akmenukas - vienas konkretus priesas. Taip pat akmenlige reiskia isdiduma, kai norima buti auksciau uz blogi, auksciau uz savo priesus.

Dėkui pasisakiusioms smile.gif
Mano atveju akmenukai susidarė nėštumo metu...
Nėštumo metu ištysai čiulpiau Rene nuo rėmens.

Kas dėl pykčio, tai įdomu, nes nėštumo metu kaip tik tokia palaima/ramybė buvo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 12 balandžio 2016 - 08:42
Sveikos.

Netikėjau pati, kad kada nors rašysiu į šį skyrelį, nes esu didelė skeptikė, niekada nepatyrusi jokių dvasiniųpsichologinių anomalijų (išskyrus didelį nerimą). Esmė ta, kad atsirado labai didelė mirties baimė. Mane visą gyvenimą kamuoja nerimas, pasak psichiatrų esu labili asmenybė. Šiaip gyvenime laikau save praktiška, kitiems sugebu padėti susigaudyti savo mintyse, jausmuose, daug kam atrodo, kad psichologiškai esu stipri, kad ir kitiems sugebu padėti, bet tik ne sau. Dabar ir esu tokioje padėtyje. Kankina labai didelis nerimas ir beprasmiškumas. Kad ir kaip baigtųsi tas gyvenimas nenoriu savęs pasmerkti tokiai kančiai.

Nors, kaip minėjau, esu skeptikė, bet širdis nori tikėti.
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2016 04 14, 13:03)
Sveikos.

Netikėjau pati, kad kada nors rašysiu į šį skyrelį, nes esu didelė skeptikė, niekada nepatyrusi jokių dvasiniųpsichologinių anomalijų (išskyrus didelį nerimą). Esmė ta, kad atsirado labai didelė mirties baimė. Mane visą gyvenimą kamuoja nerimas, pasak psichiatrų esu labili asmenybė. Šiaip gyvenime laikau save praktiška, kitiems sugebu padėti  susigaudyti savo mintyse, jausmuose, daug kam atrodo, kad psichologiškai esu stipri, kad ir kitiems sugebu padėti, bet tik ne sau. Dabar ir esu tokioje padėtyje. Kankina labai didelis nerimas ir beprasmiškumas. Kad ir kaip baigtųsi tas gyvenimas nenoriu savęs pasmerkti tokiai kančiai.

Sveiki.
Ko nenorite, parasete. Bet ko norite neparasete, klausima nesuformulavote smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2016 04 14, 13:03)
Sveikos.

Netikėjau pati, kad kada nors rašysiu į šį skyrelį, nes esu didelė skeptikė, niekada nepatyrusi jokių dvasiniųpsichologinių anomalijų (išskyrus didelį nerimą). Esmė ta, kad atsirado labai didelė mirties baimė. Mane visą gyvenimą kamuoja nerimas, pasak psichiatrų esu labili asmenybė. Šiaip gyvenime laikau save praktiška, kitiems sugebu padėti  susigaudyti savo mintyse, jausmuose, daug kam atrodo, kad psichologiškai esu stipri, kad ir kitiems sugebu padėti, bet tik ne sau. Dabar ir esu tokioje padėtyje. Kankina labai didelis nerimas ir beprasmiškumas. Kad ir kaip baigtųsi tas gyvenimas nenoriu savęs pasmerkti tokiai kančiai.

pirmiausia, tai gali būti pavasarinis vitaminų trūkumas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2016 04 14, 14:03)
Sveikos.

Netikėjau pati, kad kada nors rašysiu į šį skyrelį, nes esu didelė skeptikė, niekada nepatyrusi jokių dvasinių psichologinių anomalijų (išskyrus didelį nerimą). Esmė ta, kad atsirado labai didelė mirties baimė. Mane visą gyvenimą kamuoja nerimas, pasak psichiatrų esu labili asmenybė. Šiaip gyvenime laikau save praktiška, kitiems sugebu padėti  susigaudyti savo mintyse, jausmuose, daug kam atrodo, kad psichologiškai esu stipri, kad ir kitiems sugebu padėti, bet tik ne sau. Dabar ir esu tokioje padėtyje. Kankina labai didelis nerimas ir beprasmiškumas. Kad ir kaip baigtųsi tas gyvenimas nenoriu savęs pasmerkti tokiai kančiai.

Atsprašau, pratęsiu. Rašiau darbo metu, tačiau teko atsitraukti nuo kompiuterio ir pamiršau užbaigti mintį.

Mirties nebijoti man padėtų tikėjimas. Tačiau neturiu tam pagrindo. Krikščionybė ir kitos religijos man panašios į pasakas. Kartais pasiskaitau apie įdomius reiškinius - reinkarnaciją, telepatiją (kaip šioje temoje ir buvo), tačiau vėliau sužinai, kad tie reiškiniai buvo žmogaus vaizduotės vaisius ir juos parašė apsišaukėliai.

Norisi tikėti kažkuo aukštesniu, o ne vien tuo, kad mūsų ir beždžionių chromosomas sutampa 98% (įrodytas dalykas, pats Dalai Lama savo knygoje "Visata vienoje dalelėje" rašo).

Aš bandau įsisąmonint, kad esu laikina, kad kažkada mirsiu, bet tas mane tiesiog paralyžuoja, mano sąmonei sunku suvokti, kaip manęs nebus.

Geriu antidepresantus, tačiau nelabai padeda. Bandau tikėti, kad esame ne vien kaulai ir mėsa, kad per mus teka kažkokia energijos gijelė, kad po mirties dar kažkas bus, bet kai pradedu domėtis keistais reiškiniais, įvairūs mokslo atstovai tai neigia, vadina juos patyrusiuosius apsišaukėliais. Ir iš tikro, kaip sunku šiame pasaulyje suprasti, kas yra tikra, o kas ne. Tos pačios būrėjos, astrologės tik suka biznį, o dvasingumo pas jas 0.

Viską bandau - ir su artimaisiais kuo daugiau būti, ir pas psichologę vaikštau (kuri, beje yra skeptiška tikėjimui), ir pasportuoju, bet viduje jaučiuosi labai labai išsigandusi ir liūdna. Taigi prašau Jūsų pagalbos, gal tai kokios dvasinės priežastys man neleidžia nurimti, o gal galit pasidalinti, kaip Jūs kovojote (jeigu kada nors taip buvo) su tokia baime?
Atsakyti