QUOTE(Laimuska @ 2014 10 23, 10:57)
Teoriškai taip, o su crocsais ne
C7 (kurie amazej žymimi UKtoddler7) yra ~14cm, maniškė nešiojo kai buvo kažkur ~22EU dydžio. O nuo 24 dydžio guminius nešioja C8/9 (jų viduje ~16cm).
O apie tuos populiariuosius nuolaidinius pasiskaičiau, kad dar ir gerai pamažinti, tai irgi žiūrėsiu pataikiau ar ne, nes šiltintų nesu turėjus.
Gerai tik, kad moteriško varainto nepirkau, nes pasimatvau ir per keltį spaudžia, nors mano koja net arti aukštos kelties nėra. Tai tikiuosi, kad bent vaikiški nepadaryti coliukėms
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2014 10 23, 13:27)
as va apie teorini variant. Zinau , kad jie mazinti, bet man reikia tik zinot ar pagal crocs atitinka uk 7 toddler-24, zinau, kad cia bus mazesnis. maniske 21dydi nesioja, tai bus gal i ziemos pabaiga
Papildyta:
nu va, kaip smagiai, gaunam siuntas kiekviena savaite:)
Niu su Crocsai visiška mistika:
Mano mažėlis turi crocs Winter puff (Amazonės akcijinius)- db nešioja UK8 dydį ir rezervo nelabai yra, bet dar nuo praeitų metų likę Crocs Crocband II.5 Gust tinka ir UK 7 dydžio, o vat guminukai su rankenom maži ir UK 8 dydžio....
tai čia kaip nori, teip ir suprask tuos dydžius. Dvyniam ėmiau irgi du dydžius- tikiuosi nereikėjo trečio imt.