Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(simpa @ 2014 10 22, 21:21)
Tai kita karta pasirink, kad nieko kito nedetu, jeigu nera reikiamos prekes smile.gif Man Heroes irgi nebuvo, bet vietoj jos nieko ir nedejo smile.gif

O man su arbatom primakalvo doh.gif , veitoj mažo pokelio įdėjo didelį, o tada jau ir akcija negaliojo doh.gif . Kur ten reikia pasirinkti g.gif
Atsakyti
Linute ar siandien siuntinukus dar pridesit g.gif as saukstai po pietu biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2014 10 23, 09:56)
O man su arbatom primakalvo  doh.gif , veitoj mažo pokelio įdėjo didelį, o tada jau ir akcija negaliojo  doh.gif . Kur ten reikia pasirinkti  g.gif

Kai darot Checkout zingsnyje 5. Summary, po punktu Contact Details ir Delivery Slot Details
Spaudziat Show substitutions

user posted image

ir

user posted image
Atsakyti
Ar niekas negavot Celebrations saldainių viena dėže daugiau nei užsisakėt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2014 10 23, 09:42)
As tikiuos neapsirikau su tais crocs is amazon? UK7 Toddler cia 24dydis ane?

Teoriškai taip, o su crocsais ne smile.gif
C7 (kurie amazej žymimi UKtoddler7) yra ~14cm, maniškė nešiojo kai buvo kažkur ~22EU dydžio. O nuo 24 dydžio guminius nešioja C8/9 (jų viduje ~16cm).
O apie tuos populiariuosius nuolaidinius pasiskaičiau, kad dar ir gerai pamažinti, tai irgi žiūrėsiu pataikiau ar ne, nes šiltintų nesu turėjus.
Gerai tik, kad moteriško varainto nepirkau, nes pasimatvau ir per keltį spaudžia, nors mano koja net arti aukštos kelties nėra. Tai tikiuosi, kad bent vaikiški nepadaryti coliukėms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuska: 23 spalio 2014 - 09:59
Laba biggrin.gif

Siandien Amazon dezutes pakeite TBS dezutes biggrin.gif biggrin.gif

Turime labai daug emailu, su klausimu, ar siunta isvyko. Taip, siunta isvyko vakar. Vakaryksciai prasymai nebebuvo ziurimi, nes kaip ir minejom, siunta ruosiama antradieni. T.y. is vakaro!
Siandien keisim statusus.
Penktadieni ruosime sarasa kurjeriams, kas turi virs 7kg, gaus tiesiai i namus. Jei norite keisti adresa, - praneskite veliausiai iki rytojaus ryto! Aciu!

Sekanti siunta kita savaite, turbut po treciadienio!
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2014 10 22, 22:08)
Bet pinigų už tas neįdėtas nenuskaičiavo? Pas mane nėra vienos Heroes dėžės, bet pinigai visi nuskaičiuoti ir jų įdėtame lape ta dėžė parašyta kartu su gautomis prekėmis.

Pas mane nėra vanilės ekstrakto ir pastos, o pinigai nuskaičiuoti verysad.gif Gal netyčia kam iš Jūsų įdėjo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuska @ 2014 10 23, 10:57)
C7 (kurie amazej žymimi UKtoddler7) yra ~14cm, maniškė nešiojo kai buvo kažkur ~22EU dydžio. O nuo 24 dydžio guminius nešioja C8/9 (jų viduje ~16cm).
O apie tuos populiariuosius nuolaidinius pasiskaičiau, kad dar ir gerai pamažinti, tai irgi žiūrėsiu pataikiau ar ne, nes šiltintų nesu turėjus.
Gerai tik, kad moteriško varainto nepirkau, nes pasimatvau ir per keltį spaudžia, nors mano koja net arti aukštos kelties nėra. Tai tikiuosi, kad bent vaikiški nepadaryti coliukėms smile.gif

as va apie teorini variant. Zinau , kad jie mazinti, bet man reikia tik zinot ar pagal crocs atitinka uk 7 toddler-24, zinau, kad cia bus mazesnis. maniske 21dydi nesioja, tai bus gal i ziemos pabaiga
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2014 10 23, 12:23)
Laba  biggrin.gif

Siandien Amazon dezutes pakeite TBS dezutes  biggrin.gif  biggrin.gif

Turime labai daug emailu, su klausimu, ar siunta isvyko. Taip, siunta isvyko vakar. Vakaryksciai prasymai nebebuvo ziurimi, nes kaip ir minejom, siunta ruosiama antradieni. T.y. is vakaro!
Siandien keisim statusus.
Penktadieni ruosime sarasa kurjeriams, kas turi virs 7kg, gaus tiesiai i namus. Jei norite keisti adresa, - praneskite veliausiai iki rytojaus ryto! Aciu!

Sekanti siunta kita savaite, turbut po treciadienio!

nu va, kaip smagiai, gaunam siuntas kiekviena savaite:)
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2014 10 23, 09:21)
Kai darot Checkout zingsnyje 5. Summary, po punktu Contact Details  ir Delivery

Ačiū jums labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuska @ 2014 10 23, 10:57)

QUOTE(Pakalnute_klp @ 2014 10 23, 13:27)
as va apie teorini variant. Zinau , kad jie mazinti, bet man reikia tik zinot ar pagal crocs atitinka uk 7 toddler-24, zinau, kad cia bus mazesnis. maniske 21dydi nesioja, tai bus gal i ziemos pabaiga
Papildyta:

nu va, kaip smagiai, gaunam siuntas kiekviena savaite:)

Niu su Crocsai visiška mistika:
Mano mažėlis turi crocs Winter puff (Amazonės akcijinius)- db nešioja UK8 dydį ir rezervo nelabai yra, bet dar nuo praeitų metų likę Crocs Crocband II.5 Gust tinka ir UK 7 dydžio, o vat guminukai su rankenom maži ir UK 8 dydžio.... doh.gif tai čia kaip nori, teip ir suprask tuos dydžius. Dvyniam ėmiau irgi du dydžius- tikiuosi nereikėjo trečio imt.
Atsakyti
QUOTE(Sarytė @ 2014 10 23, 14:35)
Niu su Crocsai visiška mistika:
Mano mažėlis turi crocs Winter puff (Amazonės akcijinius)- db nešioja UK8 dydį ir rezervo nelabai yra, bet dar nuo praeitų metų likę Crocs Crocband II.5 Gust tinka ir UK 7 dydžio, o vat guminukai su rankenom maži ir UK 8 dydžio.... doh.gif tai čia kaip nori, teip ir suprask tuos dydžius. Dvyniam ėmiau irgi du dydžius- tikiuosi nereikėjo trečio imt.

na mazi bent tikrai nebus uk7, koja 12cm maniskes
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2014 10 23, 14:00)
na mazi bent tikrai nebus uk7, koja 12cm maniskes

Mazi tikrai nebus smile.gif
Maniske tokius UK 6/7 su EU23 koja puikiausiai nesioja smile.gif is musu patirties net nemazinti.
Atsakyti