Noreciau su kuo nors kooperuotis, mano labai mazas siuntinukas, didelej dezej galite ir nerasti vilnius fabai ar aplink
QUOTE(*Persikute* @ 2014 10 20, 16:16)
Noreciau su kuo nors kooperuotis, mano labai mazas siuntinukas, didelej dezej galite ir nerasti vilnius fabai ar aplink
Norit, Linai parasykit, prie mano, kad prijungtu. As Fabijoniskese gyvenu
[quote=Žalia Rūta,2014 10 19, 17:39]
Niekam neaktualu?
Kitos savaites kooperacijos:
Vilnius, Bajoru kalvos
1. Zalia Ruta
2. DUTI
3.
Uzteks, nes mano 6 kg
Niekam neaktualu?
Kitos savaites kooperacijos:
Vilnius, Bajoru kalvos
1. Zalia Ruta
2. DUTI
3.
Uzteks, nes mano 6 kg
Isbandziau ir as siandien pirma karta adreso nuoma!! Valio. Tik klausimas ar amaZone nurodot kontaktini Tukio adresa ir jei taip, tai koki? Aciu
QUOTE(Limcamca @ 2014 10 20, 11:29)
. Klausimas,kam čia kooperuotis reikia? Aš iš Kauno ir mano siuntinys 1,4kg.. ????
QUOTE(happy @ 2014 10 20, 18:15)
. Klausimas,kam čia kooperuotis reikia? Aš iš Kauno ir mano siuntinys 1,4kg.. ????
Kooperuotis gali visi, kurių siunta nesiekia 7kg.
Aš irgi iš Kauno. Mano 2 kg.
QUOTE(eufrozina @ 2014 10 20, 18:19)
O koperuojates iki 7kg ir daugiau, kad pristatytų į vietą?
QUOTE(happy @ 2014 10 20, 19:20)
jei jusu nera 2 kg, jus vistiek mokesit uz 2, nebent norit sulaikyti siunta ir dapildyt svori - bet tada turit rasyt Linai, kad jusu mantos neissiustu...
QUOTE(happy @ 2014 10 20, 18:20)
Taip. Jei siunta 7 kg ir daugiau - pristato į namus. O jei mažiau, tada galima kooperuotis, kad kažkur arčiau/patogiau būtų atsiimti.
QUOTE(eufrozina @ 2014 10 20, 18:23)
Taip. Jei siunta 7 kg ir daugiau - pristato į namus. O jei mažiau, tada galima kooperuotis, kad kažkur arčiau/patogiau būtų atsiimti.
. O kur Kaune pagrindinis atsiėmimo taškas? Gal irkkooperuotis nereikia.. ačiū už atsakymus..
QUOTE(happy @ 2014 10 20, 18:27)
. O kur Kaune pagrindinis atsiėmimo taškas? Gal irkkooperuotis nereikia.. ačiū už atsakymus..
Nėra pagrindinio taško. Jeigu nesikooperuosit - Lina pas bet ką gali jūsų siuntinuką įdėt
Gal kuri žinot, kada maždaug išvyksta artimiausia siunta? Na, kad ir ta, kur tik tiems, kas į namus veža, nesvarbu.