QUOTE(jovita2014 @ 2014 10 16, 15:26)
Man irgi sis klausimas aktualus...
nes mano asda groceries pas tuki vakar turejo nuvezt...
Buvau temoje parasiusi, kad asda visa gauta.
Beje info visiems, atkreipkit demesi, net kelis kartus, kokie adresai ant siuntu. Si info svarbi ypac tiems, kurie naudojasi keliu imoniu adresais. Mums atveza siuntas, puse adreso musu, puse adreso PA imones. Ir, mes nezinom, priimti ar nepriimti. I kuria imone klientas norejo siusti. Net, Asda maista gauname registruota kitai imonei
QUOTE(me2za @ 2014 10 16, 15:28)
Tikrai ne kas savaitę, gal ne tą pačią dieną, gal kitą, bet tikrai dažnai
Vedame kazkur taip: antradieni, ketvirtadieni, sestadieni. Bet, stambius registruojam kasdien.
Vakar viska suregistravom, dabar ryt po pietu registruosim.
QUOTE(natina @ 2014 10 16, 19:21)
Kita savaite. Visada geriausia orientuotis, kad pakuojame mazdaug pirmadieni-antradieni.
QUOTE(D'esire @ 2014 10 16, 20:27)
O siuntinukai visi pliusuojadi i viena suma ane, neaisku kiek kuris sveria
kaip mergaites jus paskui skaiciuojate svori kai koperuojates su kitomis mamytemis
Jeigu jus imate kooperacija, kur cia SM temoje nurodyta, tai visu svoriai yra asmeniski.
Kiekvienas esantis kooperacijoje, susimoka pats uz save, ir asmeniskai vyksta visa komunikacija.
Jeigu jus pati kazkam nupirkote kazkokia preke, tai jus jau atskirai skaiciuojates, mes cia nesikisame.
QUOTE(D'esire @ 2014 10 16, 20:43)
Saldainiai sveria
+ pakuote. Nes, tos plastmasines dezes labai luzta
QUOTE(AJ_Lt @ 2014 10 16, 21:03)
Lina, gal man jau kokia dali mano uzsakymuko su sia iskeliavusia siunta nusiuntet
Sia savaite jums nieko neiskeliavo, kita savaite bus. Ir, taip jau kai ka turime.
Jei tavo namuose nėra katės. TAI KĄ TU MYLI?