Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

www.tukisuk.com - naujas puslapis 4u.gif 4u.gif Kontaktinis emailas - tukisuk@gmail.com

SIUNTU GRAFIKAS - siuntos iš Anglijos išvyksta kiekvieną savaitę, pristatoma iki gavėjo durų Lietuvoje, per 7-10 dienu.

Minimalus siuntos svoris adreso nuomai - 2kg arba 3gbp. Minimalus svoris negalioja tiems, kas priima kooperacijas arba naudojasi tarpininkavimo paslauga.

PIRKIMAS UK NAUDOJANTIS TARPININKAVIMO PASLAUGA. KAINA - užsakymams iki 20 svarų, - 15 % tarpininkavimas. Nuo 21 svaro - 10 %. Next ir HM uzsakymams tarpininkavimas - 20%. Nesinaudojant kitomis musu paslaugomis, ir perkant su tarpininkavimu tik 1 preke, minimali uzsakymo suma turi buti 15 svaru.

UŽSAKYMŲ GRAFIKAS:
ANTRADIENIAIS - Asda rubai, Tesco rubai, Sports direct, Fragrance direct.
KETVIRTADIENIAIS - Mysupermarket arba bet kuris maistas, Boots, Matalan.
visi kiti pagal pageidavima.

Visos kitos parduotuves pagal pageidavima. Ebay/amazon, uzsakymai daromi individualiai. Nemokamo pristatymo parduotuvese taip pat, daroma individualiai. Susimokant pristatymo mokesti, - irgi darom individualiai! Esame komerciniai pirkejai, tad prekiu pristatymo terminai daug ilgesni, nei tiems, kurie perka a la asmeniskai. Prekes pristatomos per 2 menesius!

Norint pasiskaičiuoti prekės kainą, formulė: prekės kaina+siuntimas UK(renkant grupę dalinamas ant visų užsakančiųjų skaičiaus)+tarpininkavimo mokestis (10-15%)+pristatymas i LT (pagal svori ir miesta)

1. Atsiųskite užsakymą į emailą. Emailo subject dalyje nurodykite: Varda, pavarde, SM nika, parduotuvę, LT miestą, savo telefoną.
2. Pateiktame užsakyme privalo būti ši informacija: nukopijuota prekės nuoroda, spalva, dydis, kaina. Kai kurios parduotuvės leidžia kopijuoti krepšelį, tada kopijuokite krepseli i emaila, ir siuskite į emailą: tukisuk@gmail.com
3. Kiekvienos parduotuves uzsakyma siuskite atskiru emailu.
4. Ebay užsakymai priimami tik gavus pirkėjo avansą, arba iš anksto sumokant visą paskaičiuotą sumą. visa bendra suma mokama iš karto. Jei perkate daug ir aukciono budu, - parašykite item numerį, ir kiek maximum mokėtumėte už tą prekę svarais. Prie kainos skaičiuosis: siuntimas UK (nurodytas prie prekės), tarpininkavimo mokestis ir siuntimas i LT. Ebay, nesiunciamas prekes, uz papildoma mokesti galime nuvaziuoti ir paimti.
5. Kiekvienas gautas užsakymas yra patvirtinamas, asmeniškai. Užsakius, gaunate patvirtinimą, kad prekės užsakytos. Jei negavot patvirtinimo, kad užsakyta, - reiškiasi, - neužsakyta. Tačiau visus užsakymus stengiuosi padaryti kuo skubiau. Ilgiau neužsakyta būna, jei nesusirenka norinčių, tad, jei matot, kad per ilgai neužsakoma, parašykite, kad sutinkate padengti siuntimo išlaidas, - užsakysiu is karto tuomet.
6. Užsakius prekes, gaunate patvirtinimą ir saskaitą apmokėjimui. Ją apmokėti reikia kuo skubiau. Iškilus problemoms, prašom visada apie tai informuoti.
7. Gavus prekes, jos bus išsiųstos į LT, su artimiausia siunta. Būsite informuoti asmeniškai, kai prekes bus galima atsiimti, tačiau nepamirškite sekti SM ir FB puslapiuose.
8. Turėkite omenyje, kad parduotuvės ir pardavėjai prekes pristato skirtingu laiku. Tad ir jų pristatymas gali skirtis į LT. Užsakytas prekes, įsipareigoju pristatyti per 2 menesius, nuo sumokėjimo datos.
9. Prekės siunčiamos tiesiogiai į miestus: Vilnių, Kauną, Šiaulius. Į kt miestus persiunčiama paštu arba per siuntų tarnybą, - pagal jų įkainius. Šias išlaidas apmoka pirkėjas.
10. Neatsakau už parduotuvių ir pardavėjų prekių kokybę, sumaišytus užsakymus, defektuotas naujas prekes. Tačiau, kreipkitės, padėsiu kaip įmanoma daugiau, jas grąžinti parduotuvei/pardavėjui. Grąžinimo išlaidas apmoka pirkėjas.
11. Jeigu dėl kažkokios priežasties yra pinigų grąžinimas klientui, pavedimą padarome per 7 darbo dienas.

NORĖDAMI GAUTI UK ADRESĄ, prašome pateikti reikalaujamus duomenis ir susipažinti su sąlygomis:

Reikalingi duomenys: vardas, pavarde, adresas, miestas, pasto kodas, telefonas, emailas. Taip pat asmens dokumento kopija. Jeigu esate supermamu klubo senbuvis, aktyvus narys, asmens dokumento kopijos nereikia, tik supermamu klubo niko. Visus duomenis atsiusti: tukisuk@gmail.com

1. Gavę UK adresą, preke nusiperkate patys. Siusite savo vardu, bet musu suteiktu adresu. Kur įmanoma, parduotuvėse arba ebay privalote registruotis savo adresu Lietuvoje, TIK siuntimo adresą, nurodyti mūsų.
2. Adresas jums yra TIK išnuomojamas, tad griežtai draudžiama jį, be mūsų sutikimo dalinti draugams ir kt. pažįstamiems. Būsime dėkingi, jei draugams nurodysite mūsų kontaktus.
3. Gavę jūsų siuntinį, jį įvesime į sistemą ir su artimiausia siunta išsiųsime jį į LT. Norėdami, parinkti didesnį kieki, ar norėdami sulaikyti siuntinį, prašom apie tai informuoti kuo skubiau PRIEŠ siuntai išvykstant.
4. Siuntai išvykus, gausite sąskaita apmokėjimui. Tai padaryti prašome kuo skubiau. Apmokėjimas už šią paslaugą, - paypalu arba mokejimai.lt sistema. Ačiū.
5. Gauti siuntiniai yra dedami į vieną bendrą dėžę/maišą, pakuojami, ir sveriami. Kaina už bendrą jūsų siuntinių svorį, yra 1.50gbp/kg. Minimalus svoris 2kg arba 3gbp. Į šią kainą įeina siuntinių sandėliavimas UK ir jų pristatymas į LT, iki pagrindinio taško: Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Panevėžyje.
5. Kitos sąlygos. Draudžiama pirkti naudojantis svetimomis kortelėmis, ar svetimomis pavardėmis. Siuntiniai priimami tik tų pavardžių, kurios pas mus registruotos.
6. Neatsakome už negautas ar gautas pažeistas siuntas.
7. Apie gautas siuntas neinformuojame, tačiau, jei reikia padėti spręsti kokią problemą su parduotuve ar kurjeriais, - kreipkitės. Jei tik bus galimybė, - padėsime.
8. DRAUDŽIAMA SIŲSTI:
• cigaretes, alkoholinius gėrimus, narkotines ir psichotropines medžiagas;
• ginklus, sprogiąsias, degiąsias, radioaktyviąsias ir kitas pavojingas medžiagas;
• visų rūšių aerozolius;
• monetas, banknotus, čekius ar bet kokius pareikštinius vertybinius popierius, kelionės čekius, apdirbtą ar neapdirbtą platiną, auksą arba sidabrą, brangakmenius, papuošalus ir kitus vertingus daiktus;
• daiktus su įžeidžiančio ar nepadoraus pobūdžio užrašais ar atvaizdais;
• daiktus, kuriuos įvežti ir naudoti gavimo šalyje draudžiama;
• kitus daiktus, kuriuos draudžiama siųsti pagal Lietuvos Respublikos Vyriausybės nutarimus.

BENDROS SALYGOS:

I visus užklausimus ir emailus atsakau. Jei negaunate atsakymo į savo užklausimą, vadinasi as negavau jusu uzklausimo.
9. Svarbi info skelbiama temoje ir facebooke ax.gif
10. Savaitgaliai ir UK šventinės dienos – nedarbo dienos.

Elektroninis paštas:
užklausimams, užsakymams - tukisUK@gmail.com

Linkiu smagiai praleisti laika!!! mirksiukas.gif mirksiukas.gif

www.tukisuk.com
facebooke: tukis.eu


PAGRINDINIAI KLAUSIMAI:

1. Kada artimiausia siunta isvyksta?

Siuntu grafikas skelbiamas: supermamu temos pirmoje zinuteje, mano parase, Musu puslapyje Facebook'e (tukis.eu), musu internetinio puslapio: www.tukis.eu - Naujienu skyrelyje!!!

2. Kada gausiu?

Siunta i LT, pristatoma per 7 dienas 4u.gif Pvz data 4-13 reiškia, kad tų dienų tarpe siunta išvyks ir bus išvežiota Lietuvoje.

3. Kiek kainuoja?

Adreso nuoma i pagrindinius taskus: 1.50gbp/kg. Minimalus svoris 2kg arba 3gbp.
Siuntimo kaina perkant su tarpininkavimu: 6lt!!!

4. Ar uzsakote HM, NEXT??
Taip, iš šių parduotuvių tarpininkaujame. Adreso nuoma apsipirkti - negalima.

5. Parasiau emaila, negaunu atsakymo?

I, visus emailus stengiames atsakyti kuo skubiau. Gali tekti ilgiau palaukti, kai vyksta siuntos pakavimas, arba savaitgalis. Jeigu itariate, kad as galiu buti negavusi jusu emailo, mane galite rasti: gmaile pokalbio pagalba, SM temoje, SM AZ, Facebook'e!!!
Primenu, Kas norite, nuo sios siuntos galite atsiskaityti litais, per mokejimai.lt sistema ikainis yra 6lt. Minimalus mokestis 12lt arba 2kg.
O, toliau ikainiai yra sekantys: iki 10-15kg – 5.20lt
16-20kg - 4.90lt
21-25 kg - 4.70lt
26-30kg - 4.60lt
31-70kg - 4.50lt
71-100 - 4.40lt
virs 100kg – 4.20lt.

Mokant isankstiniu mokejimu: 500lt gaunate pastovu 4lt/kg ikaini, 200lt - 4.20lt/kg ikaini.

Kas neturi mokejimai.lt sistemos, bet nori moketi litais, gali daryti paprasta pavedima: gavejas bus EVP International, o saskaita pasirinkite viena is situ, kuri patogesne:
AB SEB bankas LT067044060004556274
AB Swedbank bankas LT567300010127429888
AB DNB bankas LT774010042403269638
Danske Bank A/S Lietuvos filialas LT247400039540523810
Nordea Bank Finland Plc Lietuvos skyrius LT572140030002731014
AB Citadele bankas LT487290000007467674
AB Šiaulių bankas LT427180300004467237
UAB Medicinos bankas LT087230000005467083

MOKEJIMO PASKIRTIS VISADA PRIVALO BUTI IRASYTAS MUSU EVP NR, T.Y. EVP2310001210837. Be mokejimo paskirties, mokejimas pasiklys, ir norint ji rasti, reikes moketi 5lt.

Jei turite klausimu, prasom rasyti i: tukisuk@gmail.com



Atsakyti
Sekanti siunta, kitos savaites antradieni. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kažkas sakė, kad reikia prisiduoti su pirkiniais naujai temai atsidarius, tad: pasiėmiau kavas šiandien savo Dolce Gusto aparatui, ačiū Limcamca ir natina 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Asda kada galima pristatyma uzsakineti?
Atsakyti
QUOTE(gieddre @ 2014 09 18, 21:33)
Asda kada galima pristatyma uzsakineti?

17-21 darbo dienomis:)
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2014 09 18, 16:22)
kažkas sakė, kad reikia prisiduoti su pirkiniais naujai temai atsidarius, tad: pasiėmiau kavas šiandien savo Dolce Gusto aparatui, ačiū Limcamca ir natina  4u.gif  wub.gif

Is kur emet?
Kazkada kai tik ta aparaciuka itaisiau, ziurejau kur galima gauti tu kavuciu, bet man pasirode kad nera pigaiu is UK imti g.gif
Atsakyti
kazi kodel man asda maista atsauke? sad.gif
Atsakyti
uzblokavo mano accounta:(
Atsakyti
QUOTE(AJ_Lt @ 2014 09 18, 22:02)
Is kur emet?
Kazkada kai tik ta aparaciuka itaisiau, ziurejau kur galima gauti tu kavuciu, bet man pasirode kad nera pigaiu is UK imti g.gif


iš jų puslapio tiesiogiai, pigiau tikrai, gaunasi, tik litu, ar dviem, bet pasirinkimų daugiau mirksiukas.gif buvo beprotiškai įdomu paragauti tea latte ir karamelinį šokoladą blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Lina, aciu uz staigmenele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2014 09 18, 17:22)
kažkas sakė, kad reikia prisiduoti su pirkiniais naujai temai atsidarius, tad: pasiėmiau kavas šiandien savo Dolce Gusto aparatui, ačiū Limcamca ir natina  4u.gif  wub.gif


Labai smagu, kad tiko ir patiko wub.gif

QUOTE(AJ_Lt @ 2014 09 18, 22:02)
Is kur emet?
Kazkada kai tik ta aparaciuka itaisiau, ziurejau kur galima gauti tu kavuciu, bet man pasirode kad nera pigaiu is UK imti g.gif


https://www.dolce-gusto.co.uk/
Pirkome is cia.
Dar kartais Asda padaro akcijas, uz 3 pakuotes 10 svaru.

QUOTE(Pakalnute_klp @ 2014 09 18, 22:52)
uzblokavo mano accounta:(


Uij unsure.gif Kiekiai nedideli buvo?

QUOTE(Vaka @ 2014 09 19, 09:14)
Lina, aciu uz staigmenele  wub.gif


Skola cia, skooola biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 09 19, 15:12)
Labai smagu, kad tiko ir patiko  wub.gif
https://www.dolce-gusto.co.uk/
Pirkome is cia.
Dar kartais Asda padaro akcijas, uz 3 pakuotes 10 svaru.
Uij  unsure.gif Kiekiai nedideli buvo?
Skola cia, skooola  biggrin.gif

ne nedideli, esu didesnius emus
Atsakyti