[quote=Pikė Mukuotukas,2015 12 01, 00:58]
Man trecioji pora labai stilingai atrodanti, del visu kitu pritariu
Slapta Juozo Statkevičiaus kolekcija pritraukė būrį garsenybių bet kaip juos ten susodino vienas ant kito, kaip silkes va, Marinai Bui net užpakalį sutraukė
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 12 03, 08:01)
O, <...> Dabar rimtai madinga
Aš kažkaip menu mokyklos laikais, iškart po Nepriklausomybes, kai prasidėjo įvairaus plauko literatūros invazja, skaičau [net! ] Mikaldos pranašystes. Nesąmonės man ten tada atrodė. Bet dabar, ten ir po Oskarų tų sukienkų, štai ėmiau ir atsiminiau: rašė Mikalda apie tai. Kokios galimos išvados? Kad tai, kas sveiku protu atrodo nesąmonė, briedas ir baisu, visiškai gali tapti realybe. Aišku, tapimas realybe tikrai nesako, kad tai yra normalu.
Viskas tvarkoj su tom gipiūrinėm iš miegamojo Visada tokių atsiranda.
O mane iš to vakaro nemaloniai nustebino Sabaliauskaitė - http://www.delfi.lt/...-203138:6383592
Atrodo, elegantiška ir su skoniu moteris, bet apsirengė kaip aš kažkada būdama 16kos (tik rūbai pigesni buvo ). Gal čia tik man atrodo "ne į temą", bet yra kažkoks balansavimas ant paauglystės, ją maišant su brandžia elegancija. Nes šalia stovinti Asmik Grigorian man atrodo puikiai - ekscentriškai nuo galvos iki kojų ir visuma neatrodo kažkaip pigiai.
O mane iš to vakaro nemaloniai nustebino Sabaliauskaitė - http://www.delfi.lt/...-203138:6383592
Atrodo, elegantiška ir su skoniu moteris, bet apsirengė kaip aš kažkada būdama 16kos (tik rūbai pigesni buvo ). Gal čia tik man atrodo "ne į temą", bet yra kažkoks balansavimas ant paauglystės, ją maišant su brandžia elegancija. Nes šalia stovinti Asmik Grigorian man atrodo puikiai - ekscentriškai nuo galvos iki kojų ir visuma neatrodo kažkaip pigiai.
QUOTE(mjforever @ 2015 11 06, 23:03)
Oi, gerulis
QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 12 03, 14:56)
Sabaliauskaite tai apsirenge kaip i Bike Show Millenium
Starkute tai atrodo ir juokingai, ir tragiskai Tas jos uzuolaidinis kostiumas tai atrodo kaip is pigiu prekiu suaugusiems, a la nustebink/pamalonink savo dieda Pritrenk savo dieda uzuolaidu kostiumu
Pirmosios Lietuvos ponios Vilniaus rotušėje dalinosi gerumu
Pirmasis Vilniaus ponas trykšta ir gerumu, ir paprastumu, perdėm, ne kiekvienas sau leistų
Pirmasis Vilniaus ponas trykšta ir gerumu, ir paprastumu, perdėm, ne kiekvienas sau leistų
Sorry, kad nekeliu, dabar jau taip lengvai nerasiu, bet iš JS kolekcijos svečių, mane kaip visada Svirnelytė pribaigė
Svirnelyte tai kaip personazas is Alisa stebuklu salyje
Rusija, "Daina-2015". Grandiozinis renginys. estrados elitas kuo labiau sensta, tuo labiau vaikėja besijaunindamas, tuo sunkiau atpažįstamas.
trusikai žiema ar vasara, o šiaip tai buvusi serebro.
kaip ji su tuo raudonu mazgu paeina
amžinos princesės suknelė net kapinių gėlėmis išpuošta
vieni briliantais žėri, kiti trikotažu. Protu, kaip sakoma, tų kontrastų nesuvokti.
Iš Vaikulės irgi liko Karslonas
jaunimas matyt iš baimės išsiskirti iš kontekso provincijos saviveiklininkais nusirengė.
tokia, matyti, ir jųjų dainų kultūrinė charakteristika.
trusikai žiema ar vasara, o šiaip tai buvusi serebro.
kaip ji su tuo raudonu mazgu paeina
amžinos princesės suknelė net kapinių gėlėmis išpuošta
vieni briliantais žėri, kiti trikotažu. Protu, kaip sakoma, tų kontrastų nesuvokti.
Iš Vaikulės irgi liko Karslonas
jaunimas matyt iš baimės išsiskirti iš kontekso provincijos saviveiklininkais nusirengė.
tokia, matyti, ir jųjų dainų kultūrinė charakteristika.