Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi apranga

QUOTE(mjforever @ 2015 10 10, 21:54)

operos solistas- sėlinantis tigras tūnantis drakonas. 'Novaja volna", su senais klounais.

O jėzus marija blink.gif rusai kaip visad, savam stiliuke doh.gif
Atsakyti
user posted image

linksmai iš Ukrainos. Teismas. Prokuroro pozicija biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 10, 21:54)
user posted image

operos solistas- sėlinantis tigras tūnantis drakonas. 'Novaja volna", su senais klounais.

OMG lotuliukas.gif triūsikai ant virsaus ten? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 11 06, 22:03)

linksmai iš Ukrainos. Teismas. Prokuroro pozicija  biggrin.gif

lotuliukas.gif norėjau komentuoti senesnę nuotrauką, bet šitą pamačius, užkrito viskas. lotuliukas.gif šakėės
Atsakyti
Darbą pradėjo atliekų rūšiavimo gamykla

user posted image

user posted image

doh.gif kas čia per "mis atliekos" , ir iš viso, kas per trendas eksloatuoti moterų seksualumą, išvaizdą visuose prekių pristatymuose, dabar jau net atliekų rūšiavimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikė Mukuotukas @ 2015 11 29, 21:50)
kas per trendas eksloatuoti moterų seksualumą, išvaizdą visuose prekių pristatymuose, dabar jau net atliekų rūšiavimo  doh.gif

Bent jau šiose nuotraukose seksualumas ne didesnis negu snieguolių pasirodymuose vaikų darželyje, nepastebėjau nei nuogumo, nei figūros linkių išryškinimo. Gal jau visoms moterims reiktų abajas nešioti, kad perdėtu seksualumu netrykštų?

Ir šiaip apranga neužkliuvo - merginos gi ne kaip viešnios atvažiavo, o dirbo sceninį darbą. Matomai, tokia apranga norėta padaryti aliuziją į perdirbamą plastiką. Paties pasirodymo meniškumas - pilkos gamyklos sienos, 3 "snieguolės"... hm, palieku tai spręsti žinovams.

Aišku, kiek žmonių, tiek nuomonių 4u.gif
Atsakyti
man tos snieguolės irgi visai neuzkliuvo. nuogumo ner. o moteris yra moteris... bulviu maisu jos nepaversi. biggrin.gif
Atsakyti
aš tai supratau, kad tie sijonai pagaminti iš atliekų...
Atsakyti
aš suprantu, kad atliekų, ir kad sceninis, bet vis tiek nesuprantu tikslo kurti tokio performanso, panašaus į diagnozę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikė Mukuotukas @ 2015 11 30, 22:36)
aš suprantu, kad atliekų, ir kad sceninis, bet vis tiek nesuprantu tikslo kurti tokio performanso, panašaus į diagnozę  biggrin.gif

O ko jums tos diagnozės taip paišosi? Bene koks pripratimas? biggrin.gif
Atsakyti
LNOBT paramos fondo didysis metų pokylis
http://www.15min.lt/...pokylis-73475#_

user posted image
kaip jaunųjų dizainerių konkurse negrabiai suraukta siūlė, O ir aksesuarai banalūs nesuveikė elitiškai.

user posted image

user posted image
kokia karališka spalva ir aksesuarai wub.gif ir vis tik nesižiūri į sulamdytą visumą, sunkia kaip statula.

user posted image

Sadauskienė imituoja vaikišką nekaltybę

user posted image

su kokiu avansu pasiūta, o pagal kirpimą, gal net prieš 30 metų.

user posted image
kai išeini 'į žmones", nebūtinai visą turtą parodyti. Stilius-tai būdas parodyti ne ką turi, o kas esi. Ir kas gi Kaikarienė iš stiliaus-šarka.
Atsakyti