http://www.delfi.lt/...-194462:6202976
ta suknele, jau n sykiu matyta identiska, tik skirtingomis spalvomis, atsibosta mano akimis, stiliaus pasirinkimas jau toks "nuvalkiotas", gal del to ir nevykes
http://www.delfi.lt/...-194462:6203036
QUOTE(aurums @ 2015 09 06, 11:39)
Mane labiau suintrigavo šioje foto (kur sijonas?):
Sijonas yra, tiesiog skeltukas aukstas, tai einant taip ir gaunasi. As nieko blogo Agnes aprangoj nematau. Man apskritai tas vestuviniu aprangu ispraudimas i kazkokius remus nesuprantas...
O man atrodo normalu, kad tam tikri renginiai turi dress codą, formalumą, normas. Tai ir sukuria gražias tradicijas, sentimentus, galų gale paveldą, perduodamą iš kartos į kartą. Kanuose, Oskaruose ant raudono kilimo aktorės su džinsais nevaikšto, Vienos baliuje irgi damočkos su vos užpakalį dengiančiom sukniom nesistaipo, o Coachellos festivalį niekas su vakarinėm sukniom ir aukštakulniais po purvą nebraido, į laidotuves iš pagarbos irgi, manau, neitume su ryškiai rožiniu paltu ir vakariniu makiažu. Agnė atrodo stilingai, gražiai, bet visgi tas juodas jos ir vyro ansamblis su balta rože rankoje, neatrodo šventiškai. Atvirkščiai tarsi bandymas demonstruoti kažkokį gedulą.
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 09 06, 17:37)
tarsi bandymas demonstruoti kažkokį gedulą.
rašo, kad taip ir buvo. dėl a.a. kolegės.
QUOTE(aurums @ 2015 09 06, 10:39)
Na nežinau, man viskas čia gražu:) šiaip į laidotuves neša bent po dvi gėlytes, o ne vieną. o ir ta suknelė, su tokiu skeltuku- šventiška. Žodžiu Agnė puikiai pasirinko aprangą- juoda spalva pagerbė a.a.kolegės atminimą, o suknelės modelis puikiai tinka iškilmingai šventei.
QUOTE(Monmorensi @ 2015 09 06, 18:22)
rašo, kad taip ir buvo. dėl a.a. kolegės.
tai dar didesnis netaktas demonstruoti gedulą vestuvėse. Kaip jaunoji turi jaustis? kodėl ji turi jaustis, kad kažkas jaučia gedulą jos vestuvių dieną.
Avietinė Delčia, jus is dalies esate teisi, bet...
Mano mociutes vestuvineje notraukoje visos merginos, iskaitant ir jaunaja, sedi su Lietuviskais tautiniais kostiumais. Mano mamos vestuvineje nuotraukoje nuotaka su ilga ne pusta suknele, ilgomis rankovem, uzdaru kaklu, o pamerges visiskai skirtingomis pasteliniu arba tamsiu spalvu suknelemis vos zemiau keliu. Mano sesers vestuviu nuotraukoje nuotaka issipusciusi kaip princese (tik su pusnuogiais papais), o pamerges aprengtos vienodomis trumputemis ryskios spalvos suknelemis. Apie kokias tradicijas ir pavelda aprangos klausimu mes apskritai kalbame siuolaikiniu vestuviu kontekste? Nera cia lietuvoje tokiu tradiciju, tai yra kazkokiu musu ir is televizoriaus nuleistu tradiciju, mados suvokimo (arba nesuvokimo), skonio tuejimo (arba neturejimo) ir poreikio pasidemontruoti plakinys. Arba kitaip tariant - kiekvienu atveju labai individualus dalykas.
Juoda spalva Lietuvoje per ilgus amzius is tikro simbolizavo gedula, ir siaip jau kasdiena "be reikalo" net nebuvo devima. Paziurekite dabar i zmones gatveje - maziausiai puse ju apsivilke juodai.
Mano mociutes vestuvineje notraukoje visos merginos, iskaitant ir jaunaja, sedi su Lietuviskais tautiniais kostiumais. Mano mamos vestuvineje nuotraukoje nuotaka su ilga ne pusta suknele, ilgomis rankovem, uzdaru kaklu, o pamerges visiskai skirtingomis pasteliniu arba tamsiu spalvu suknelemis vos zemiau keliu. Mano sesers vestuviu nuotraukoje nuotaka issipusciusi kaip princese (tik su pusnuogiais papais), o pamerges aprengtos vienodomis trumputemis ryskios spalvos suknelemis. Apie kokias tradicijas ir pavelda aprangos klausimu mes apskritai kalbame siuolaikiniu vestuviu kontekste? Nera cia lietuvoje tokiu tradiciju, tai yra kazkokiu musu ir is televizoriaus nuleistu tradiciju, mados suvokimo (arba nesuvokimo), skonio tuejimo (arba neturejimo) ir poreikio pasidemontruoti plakinys. Arba kitaip tariant - kiekvienu atveju labai individualus dalykas.
Juoda spalva Lietuvoje per ilgus amzius is tikro simbolizavo gedula, ir siaip jau kasdiena "be reikalo" net nebuvo devima. Paziurekite dabar i zmones gatveje - maziausiai puse ju apsivilke juodai.
QUOTE(mjforever @ 2015 09 06, 19:38)
tai dar didesnis netaktas demonstruoti gedulą vestuvėse. Kaip jaunoji turi jaustis? kodėl ji turi jaustis, kad kažkas jaučia gedulą jos vestuvių dieną.
Aš irgi panašiai pagalvojau.
Nes čia ne tik demonstravimasis per vestuvių ceremoniją su pagrabnu įvaizdžiu, bet ir tų laidotuvinių gėlių įteikimas jauniesiems su visu džiaugsmu ir linkėjimais...
Beje, jei kas užmatėt, tai jau į šventinę dalį (lėktuve) gerb. stilistė buvo šviesiai vasariškai gan žaismingai apsirengus. Taip kad gal nereikia čia laužti didžiai gedinčios magnolijos
Prusaitis liūdi, patekęs į kadrą su tokiu vikšro kostiumu, aš su juo liūdžiu irgi
http://stilius.lryta...tu-stiliumi.htm