Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi apranga

QUOTE(mjforever @ 2015 08 30, 11:08)
Po 14 metų draugystės savo išrinktąją veda „Teleloto“ vedėjas V. Zuikauskas
user posted image

user posted image visa nuotakos ir suknelės grožį užgožė. Apskritai, po 14 metų draugystės, kokios ten skaistybės simbolis. Nors pora labai graži, sėkmės jiems. Prieš 10 metų dar gražesnė galėjo būti. Tokia ten ir meilė, tiek tempti.

Nesusipratimas,tik tiek...visa suknelė ir tai kad buvo kažkur tašyta,kad šventei ruošėmės.labai atidžiai....pamačius bažnyčios "papuošimus" galima išsivaizduoti kitas smukmenas,puošimus šventės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 08 30, 13:01)
  gražus kaip barbė

Man atrodo išsisėmėt truputį. Tema apie nevykusią aprangą, o ne barzdos stilių. cool.gif
O šiaip man tai čiotkai atrodo. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaQueen @ 2015 08 31, 17:39)
Man atrodo išsisėmėt truputį. Tema apie nevykusią aprangą, o ne barzdos stilių. cool.gif
O šiaip man tai čiotkai atrodo. bigsmile.gif

aš skaitau, kad barza yra papuošalai, o jie irgi yra apranga tongue.gif o paminėtoji-gaidiška tongue.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

biggrin.gif kokioj "įdomioj padėty". Bet turbūt aš senamadiška. Nebemadoj komfortas, nekomfortas -tai, kai nemada. O ne suvaržytas kūdikis.

Išsipuošusius svečius ir eterio žvaigždes TV3 sukvietė į šventę Kalnų parke
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2015 08 30, 19:53)
prasom dazniau parasyt,  jusu pasmaikstavimai- thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vestuvinis ivaizdis: http://www.delfi.lt/...-194462:6203092

Atskirai drabuziai labai grazus, bet susumavus visa ivaizdi (dar po viena balta roze rankose) tai pagrabnai, ne kitaip... Et, stilistai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo issiblaskiusi: 05 rugsėjo 2015 - 13:03
QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 09 05, 14:02)
Vestuvinis ivaizdis: http://www.delfi.lt/...-194462:6203092
user posted image
Atskirai drabuziai labai grazus, bet susumavus visa ivaizdi (dar po viena balta roze rankose) tai pagrabnai, ne kitaip... Et, stilistai  doh.gif

biggrin.gif biggrin.gif aaaacha cha cha hahha hmmm mmm kaip stilingai nusirengė. Niekas patarėjai nepatarė, kad va todėl juodai per veselia ir nesirengiama-išsiskiriama nuotaikos neatitikimu. Nebent tai būtų juoda suknelė su dekoltu iki pizoko, arba nuoga nugara. O dabar- kaip bepročiai du, netgi ta viena rožė gedulingai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 05 rugsėjo 2015 - 16:25
QUOTE(mjforever @ 2015 09 05, 17:10)
Niekas patarėjai nepatarė, kad va todėl juodai per veselia ir nesirengiama-išsiskiriama nuotaikos neatitikimu.

šiaip tai rengiamasi. neseniai buvo aktualu, tai teko domėtis, radau gal 4 straipsnius su dizainerių/stilistų patarimais, kad juoda suknelė tinkama.

jei ne tas baisus ploščius ir ta rožė, būt normaliai. bet tada gal dėmesio tiek nebūtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 09 05, 16:10)
biggrin.gif  biggrin.gif  aaaacha cha cha hahha hmmm mmm kaip stilingai nusirengė. Niekas patarėjai nepatarė, kad va todėl juodai per veselia ir nesirengiama-išsiskiriama nuotaikos neatitikimu. Nebent tai būtų juoda suknelė su dekoltu iki pizoko, arba nuoga nugara. O dabar- kaip bepročiai du, netgi ta viena rožė gedulingai atrodo.

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 09 05, 20:25)
šiaip tai rengiamasi. neseniai buvo aktualu, tai teko domėtis, radau gal 4 straipsnius su dizainerių/stilistų patarimais, kad juoda suknelė tinkama.

jei ne tas baisus ploščius ir ta rožė, būt normaliai. bet tada gal dėmesio tiek nebūtų biggrin.gif

Pati juoda suknele nieko blogo, bet svarbu prie jos derinami aksesuariai, svarkas ir pan. Siuo atveju tai grynai Mirtises ivaizdis. Bande kazka kieto ir fatalisko lauzti, bet gavosi, kad atejo I amerikietiskas laidotuves. Net ne su sventine puokste, o su viena balta roze kaip I laidotuves doh.gif
Atsakyti
Tai, kad Agnė dažnai grybą pjauna, nors vaidina didžią stilistę. Man ji į diletantę labiau panaši smile.gif
Atsakyti
Mane labiau suintrigavo šioje foto (kur sijonas?):

user posted image
Atsakyti