Dievuliau ,visi kaip susitarę Išsilavinę žmonės o apsirengę lyg iš dėvėtų
Nu šitą pamačiau ir iškart prieš akis filmas "Kaimiečiai Beverli Hilse"
QUOTE(Carpe diem @ 2015 06 25, 11:16)
O man gražu, čia juk aukštoji mada, tikrai šitoms nuotraukoms čia ne vieta
Labia jums pritariu, man gražu ir įdomiai atrodo. O dėl pergyvenačių, kad dėl to daugės gėjų, galiu jus nuraminti, dėl to gėjais netampama.
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 07 24, 14:31)
Tikrai, buvo patraukli moteris. Bet gal dėl dėmesio, pinigų užsimanė pasiturbinti, ir ką, tikslą pasiekė. Ji žinoma tik dėl savo sunbinės. Aš tik nuolat stebiuosi, kaip ji unitazo nesutraiško.
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 08 03, 10:01)
Bosas man nerealiai gerai atrodo, tiesa, batus tikrai į laivelius reikėtų pakeisti.
Bet šiaip - skaitau jūsų komentarus šioje temoje ir ką žinau, siunčiau ten jums gėlbį pozityvumo ar dar ko. Tas amžinas "aš žinau geriau" tonas, tik gaila, kad pačios į jokius renginius nepakviečia, nu gi tikrai mokėtumėt apsirengt kaip pirma ponia
Bet šiaip - skaitau jūsų komentarus šioje temoje ir ką žinau, siunčiau ten jums gėlbį pozityvumo ar dar ko. Tas amžinas "aš žinau geriau" tonas, tik gaila, kad pačios į jokius renginius nepakviečia, nu gi tikrai mokėtumėt apsirengt kaip pirma ponia
Man Bosas atrode labai netgi labai graziai, deciau ja i tema "labai vykusi apranga" kazin ner tokios SM?
tikrai graziai atrode, ir figura ir batai ir ta raudona suknyte
QUOTE(Idem @ 2015 08 29, 12:30)
Labia jums pritariu, man gražu ir įdomiai atrodo. O dėl pergyvenačių, kad dėl to daugės gėjų, galiu jus nuraminti, dėl to gėjais netampama.
Tikrai, buvo patraukli moteris. Bet gal dėl dėmesio, pinigų užsimanė pasiturbinti, ir ką, tikslą pasiekė. Ji žinoma tik dėl savo sunbinės. Aš tik nuolat stebiuosi, kaip ji unitazo nesutraiško.
Visos Kardashianos (išskyrus vieną iš tų dviejų mažesnių) gerokai pasiturbinę Tipiškos amerikietės. Užpakaliai gigantiški, biustai didžiuliai, lūpos išpūstos, cypiantys balsai ir minusinis intelektas.
Po 14 metų draugystės savo išrinktąją veda Teleloto vedėjas V. Zuikauskas
visa nuotakos ir suknelės grožį užgožė. Apskritai, po 14 metų draugystės, kokios ten skaistybės simbolis. Nors pora labai graži, sėkmės jiems. Prieš 10 metų dar gražesnė galėjo būti. Tokia ten ir meilė, tiek tempti.
visa nuotakos ir suknelės grožį užgožė. Apskritai, po 14 metų draugystės, kokios ten skaistybės simbolis. Nors pora labai graži, sėkmės jiems. Prieš 10 metų dar gražesnė galėjo būti. Tokia ten ir meilė, tiek tempti.
QUOTE(mjforever @ 2015 08 30, 13:08)
Po 14 metų draugystės savo išrinktąją veda Teleloto vedėjas V. Zuikauskas
Nu virsune visu galu specas gerbiamoji
Papildyta:
O barzda tai kazkas siaubingo, tragiska
QUOTE(mjforever @ 2015 08 30, 19:24)
prasom dazniau parasyt, jusu pasmaikstavimai-
QUOTE(mjforever @ 2015 08 20, 21:34)
Komiškai atrodo pagyvenus moteris su aptemtais plėšytais džinsais, juolab toli gražu neidealios figūros
QUOTE(mjforever @ 2015 08 27, 19:19)
Varge vargeli, nu ta iš kairės Ar žmonės veidrodžio namie neturi, aš taip apsirengus net šiukšlių neičiau išnešt
QUOTE(mjforever @ 2015 08 30, 13:08)
Trumpai tariant - "gavo katę maiše".