Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi apranga

Dievuliau ,visi kaip susitarę biggrin.gif Išsilavinę žmonės o apsirengę lyg iš dėvėtų smile.gif
Atsakyti
Nu šitą pamačiau ir iškart prieš akis filmas "Kaimiečiai Beverli Hilse" biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 06 25, 11:16)
O man gražu, čia juk aukštoji mada, tikrai šitoms nuotraukoms čia ne vieta  smile.gif

Labia jums pritariu, man gražu ir įdomiai atrodo. O dėl pergyvenačių, kad dėl to daugės gėjų, galiu jus nuraminti, dėl to gėjais netampama.

QUOTE(Pink Pepper @ 2015 07 24, 14:31)
Ne visai į temą, bet kažkada normaliai atrodė
user posted image

Tikrai, buvo patraukli moteris. Bet gal dėl dėmesio, pinigų užsimanė pasiturbinti, ir ką, tikslą pasiekė. Ji žinoma tik dėl savo sunbinės. Aš tik nuolat stebiuosi, kaip ji unitazo nesutraiško.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idem: 29 rugpjūčio 2015 - 11:31
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 08 03, 10:01)
Bosas man nerealiai gerai atrodo, tiesa, batus tikrai į laivelius reikėtų pakeisti.

Bet šiaip - skaitau jūsų komentarus šioje temoje ir ką žinau, siunčiau ten jums gėlbį pozityvumo ar dar ko. Tas amžinas "aš žinau geriau" tonas, tik gaila, kad pačios į jokius renginius nepakviečia, nu gi tikrai mokėtumėt apsirengt kaip pirma ponia  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man Bosas atrode labai netgi labai graziai, deciau ja i tema "labai vykusi apranga" kazin ner tokios SM? rolleyes.gif biggrin.gif
tikrai graziai atrode, ir figura ir batai ir ta raudona suknyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2015 08 29, 12:30)
Labia jums pritariu, man gražu ir įdomiai atrodo. O dėl pergyvenačių, kad dėl to daugės gėjų, galiu jus nuraminti, dėl to gėjais netampama.
Tikrai, buvo patraukli moteris. Bet gal dėl dėmesio, pinigų užsimanė pasiturbinti, ir ką, tikslą pasiekė. Ji žinoma tik dėl savo sunbinės. Aš tik nuolat stebiuosi, kaip ji unitazo nesutraiško.

Visos Kardashianos (išskyrus vieną iš tų dviejų mažesnių) gerokai pasiturbinę biggrin.gif doh.gif Tipiškos amerikietės. Užpakaliai gigantiški, biustai didžiuliai, lūpos išpūstos, cypiantys balsai ir minusinis intelektas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avietinė Delčia.: 30 rugpjūčio 2015 - 11:23
Po 14 metų draugystės savo išrinktąją veda „Teleloto“ vedėjas V. Zuikauskas
user posted image

user posted image visa nuotakos ir suknelės grožį užgožė. Apskritai, po 14 metų draugystės, kokios ten skaistybės simbolis. Nors pora labai graži, sėkmės jiems. Prieš 10 metų dar gražesnė galėjo būti. Tokia ten ir meilė, tiek tempti.
Atsakyti
user posted image
Loftas Fest“ Vilniuje biggrin.gif gražus kaip barbė
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 08 30, 13:08)
Po 14 metų draugystės savo išrinktąją veda „Teleloto“ vedėjas V. Zuikauskas
user posted image

user posted image visa nuotakos ir suknelės grožį užgožė. Apskritai, po 14 metų draugystės, kokios ten skaistybės simbolis. Nors pora labai graži, sėkmės jiems. Prieš 10 metų dar gražesnė galėjo būti. Tokia ten ir meilė, tiek tempti.

Nu virsune doh.gif visu galu specas gerbiamoji blink.gif
Papildyta:
O barzda tai kazkas siaubingo, tragiska
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 08 30, 19:39)
Nu virsune  doh.gif  visu galu specas gerbiamoji  blink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 08 30, 19:24)

prasom dazniau parasyt, jusu pasmaikstavimai- thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 08 20, 21:34)

Komiškai atrodo pagyvenus moteris su aptemtais plėšytais džinsais, juolab toli gražu neidealios figūros biggrin.gif
QUOTE(mjforever @ 2015 08 27, 19:19)

Varge vargeli, nu ta iš kairės doh.gif Ar žmonės veidrodžio namie neturi, aš taip apsirengus net šiukšlių neičiau išnešt
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 08 30, 13:08)
visa nuotakos ir suknelės grožį užgožė. Apskritai, po 14 metų draugystės, kokios ten skaistybės simbolis. Nors pora labai graži, sėkmės jiems. Prieš 10 metų dar gražesnė galėjo būti. Tokia ten ir meilė, tiek tempti.

Trumpai tariant - "gavo katę maiše".
Atsakyti