Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi apranga

QUOTE(šviesi lapė @ 2015 08 03, 10:01)
Bosas man nerealiai gerai atrodo, tiesa, batus tikrai į laivelius reikėtų pakeisti.

iki 'nerealiai" jai tikrai trūksta saiko: efektingi suknelė, batai, apyrankės, rankinė, dar auskarai: to much. O dar žiūrint į vietos kontekstą doh.gif Neatrodo brangiai.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 08 03, 10:39)
iki 'nerealiai" jai tikrai trūksta saiko: efektingi suknelė, batai, apyrankės, rankinė, dar auskarai:  to much. O dar žiūrint į vietos kontekstą  doh.gif  Neatrodo brangiai.

o man akimis žiūrinti, suknelė paprasta, todėl aksesuarai efektingi paderinti smile.gif gal rankinė galėtų būti paprastesnė, o daugiau viskas gražu , ir nieko nevykusio nematau..su aukštakulniais ten beveik visos damos smile.gif
Atsakyti
user posted image

pamiršau paminėti, kad ir ponia Blažytė bus prašovusi, sakyčiau. intensyvi dramatiška švarkelio spalva+juodi plaukai-paryškino veidą ir tai, su kuo moterys paprastai kovoja, t.y. ją pasendino.

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 06 06, 17:58)
"Parodos „Auginu su pasaka“ žvaigždė Ineta Puzaraitė-Žvagulienė nekantrauja tapti mama"15 min.
user posted image
user posted image

ir prasčiokiškai, ir vulgariai

O MAN GRAŽI NĖŠTUKĖ smile.gif
user posted image
suknelė labai graži,tik bateliai nedera rolleyes.gif
Atsakyti
gražėja akyse. Labai džiaugiuosi, kaip jai pavyksta su viršsvoriu kovoti. Tik stiliukas prašosi irgi kovos.

user posted image
Atsakyti
Kelionių laidos „Bus visko“ pristatymas. Kultūrinis įvaizdis-lengvas marazmas.

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Bet tai Grigaitis toks stiliaga, o savo Elės aprengt negali.. Kad ir ka ji rengtusi, jai netinka ir atrodo kaip sraigė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 08 20, 21:34)
Kelionių laidos „Bus visko“ pristatymas. Kultūrinis įvaizdis-lengvas marazmas. 

user posted image

O man cia labai dailiai apsirengusi moteris:) dar kaip tik vakar ziurejau ir pagalvojau koks idomus sprendimas su dirzu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2015 08 21, 11:42)
O man cia labai dailiai apsirengusi moteris:) dar kaip tik vakar ziurejau ir pagalvojau koks idomus sprendimas su dirzu smile.gif

mačiau gyvai, tai nieko įspūdingo, nuotrauka daugiau įspūdžio duoda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2015 08 21, 11:42)

Diržas gražus, bet manau, geriau atrodytų ant šviesesnės palaidinės, tarkim juodos kelnės, balta palaidinė ir tas diržas.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 08 18, 18:12)

Juodos pėdkelnės ir persikiniai bateliai.. doh.gif Apsaugok Viešpatie.
Atsakyti
Valdovų rūmuose iškilmingai atšvęstas 90-asis LRT sezono atidarymas

dominuoja desperacijos, kai iki rugpjūčio 31d. lieka tik trys dienos, stilius.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti