Ne visai į temą, bet kažkada normaliai atrodė
QUOTE(mjforever @ 2015 07 25, 17:55)
kaukių balius. Iš kokio išpardavimo tą kostiumą Bunkė ištraukė. Vestuvėse pas Liepą M., jei ką
Joooo, Bunkes suknios pasirinkimas isties keistas. Ivaizdis kaip vamp Madonnos vasariska karsta diena
QUOTE(mjforever @ 2015 07 25, 16:55)
tai kad ji suknele nusikopijavo nuo Ado Juskeviciaus zmonos vestuvines sukneles ,
as tik foto nemoku ideti
cia suknele
QUOTE(raciren @ 2015 07 25, 23:29)
tai kad ji suknele nusikopijavo nuo Ado Juskeviciaus zmonos vestuvines sukneles ,
as tik foto nemoku ideti
cia suknele
as tik foto nemoku ideti
cia suknele
Tai gal ne nusikopijavo, o dizainerė ta pati
https://lt-lt.facebo...167204856635227
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 07 26, 12:24)
Taip, dizainere ta pati(nezinojau sito, nes nelabai domiuosi )... Bet suknele yra indentiska, tik spalvos skiriasi , ir pirma viesumoj pasirode vestuvine, taip kad galima tikrai nusiziureti ir uzsimanyti tokios pacios . Nes as kai pamaciau jos suknele iskart pagalvojau, kad man jau tai matyta, ir veliau atsiminiau kur
QUOTE(simyte @ 2015 07 27, 23:15)
Aš spėju Pikul ne dėl stiliaus, o dėl noro paslėpti netobulą figūrą po gimdymo, kentėjo karštį.
Tą patį pagalvojau
QUOTE(simyte @ 2015 07 27, 23:15)
Aš spėju Pikul ne dėl stiliaus, o dėl noro paslėpti netobulą figūrą po gimdymo, kentėjo karštį.
Ja ja, bet, ar tai geras pasirinkimas slept figura po paltu vasara ir beproto storu sijonu, tam reikalui platesnes sukneles ir saliai, ploni svarkeliai labiau tinkami.
QUOTE(Melajja @ 2015 07 28, 10:51)
Ja ja, bet, ar tai geras pasirinkimas slept figura po paltu vasara ir beproto storu sijonu, tam reikalui platesnes sukneles ir saliai, ploni svarkeliai labiau tinkami.
Ir figūrą gal paslėpti ir galbūt pasisaugoti, nes ką tik pagimdžiusiai ir krūtinę reikia saugoti nuo vėjų, skersvėjų..
Manau kad ji visai protingai apsirengė
QUOTE(Baronė @ 2015 07 28, 13:55)
Ir figūrą gal paslėpti ir galbūt pasisaugoti, nes ką tik pagimdžiusiai ir krūtinę reikia saugoti nuo vėjų, skersvėjų..
Labai teisinga pasakyta...