Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi apranga

Gucci naujoji kolekcija "babūnės palikimas"

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 06 24, 19:05)
Gucci naujoji kolekcija "babūnės palikimas"

O man gražu, čia juk aukštoji mada, tikrai šitoms nuotraukoms čia ne vieta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 06 25, 11:16)
O man gražu, čia juk aukštoji mada, tikrai šitoms nuotraukoms čia ne vieta  smile.gif

čia vieta juokingai aprangai, kas, kad aukštoji ir deriniai iš esmės teisingi, bet juokingai atrodo ir niekur daugiau, tik ant podiumo, to nepamatysi
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 06 25, 10:25)
čia vieta juokingai aprangai, kas, kad aukštoji ir deriniai iš esmės teisingi, bet juokingai atrodo ir niekur daugiau, tik ant podiumo,  to nepamatysi

Pirmoj foto tai spalviniai gražu marškinukai ir ta segė / gėlės elektric spalvos - tokios tai norėčiau visai, gal reiks pasidaryt.
O šiaip tie vyrukai tikrai taip labai jau ekstravagantiškai atrodo; ne tik rūbai - sudėjimas, šukuosenos.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 06 25, 10:25)
čia vieta juokingai aprangai, kas, kad aukštoji ir deriniai iš esmės teisingi, bet juokingai atrodo ir niekur daugiau, tik ant podiumo,  to nepamatysi

Čia vieta nevykusiai aprangai, tai nėra tolygu juokingai aprangai wink.gif ko gero 90% aukštosios mados niekur kitur, tik ant podiumo ir pamatysi, bet tai nereikškia, kad ji nevykusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 05 31, 15:22)
Puidokaitė kaip eglė žalčių karalienė geležinėmis klumpėmis, taip optiškai sunkiai dera tie bateliai, o ir suknia kaip iš skrynios
user posted image

Išpeikėt taip gražiai spaudoje apdainuotą, L. Salasevičiaus kurtą įvaizdį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 06 25, 12:48)
Čia vieta nevykusiai aprangai, tai nėra tolygu juokingai aprangai wink.gif ko gero 90% aukštosios mados niekur kitur, tik ant podiumo ir pamatysi, bet tai nereikškia, kad ji nevykusi  smile.gif

drinks_cheers.gif
Be to, dalis tų vyrukų kokiame sartorialist'e tikrai būtų liaupsinama už originalumą ir pan.

O šiaip neretai čia užmatau įmestų atseit nevykusių aprangos pavyzdžių, kur ne tiek tragiško kažko yra, o tiesiog kad ne parašiusios skonio. Ypač kai įmetamos foto iš podiumo (kur šiaip jau visiškai kita sritis).
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 06 25, 11:16)
O man gražu, čia juk aukštoji mada, tikrai šitoms nuotraukoms čia ne vieta  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2015 06 25, 11:19)
Išpeikėt taip gražiai spaudoje apdainuotą, L. Salasevičiaus kurtą įvaizdį biggrin.gif

Suknelė man asmeniškai graži, tik šita moteris gražius rūbus gadina, ji man labai nesimpatiška, bet čia jau subjektyvu ax.gif derinyje man batai užkliūna, o suknelė su babos spintos efektu liuks thumbup.gif
Žiūriu kažkaip čia keliančios babos spintų nemėgsta, nes ir vyrukai dėl to užkliuvo biggrin.gif
Atsakyti
na, tokia mada tik ant podiumo. Jei gatvėj eitų, būtų kitaip. O čia visai kas kita. Juk ir moterims tokių suknelių prikuria - tik podiumui. Tai šito aš jau nevertinu - vykusi ar nevykusi.
Atsakyti
Vyrai tai lotuliukas.gif neveltui daugėja ne tos pakraipos vaikinų .....
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 06 26, 08:53)
na, tokia mada tik ant podiumo. Jei gatvėj eitų, būtų kitaip. O čia visai kas kita. Juk ir moterims tokių suknelių prikuria - tik podiumui. Tai šito aš jau nevertinu - vykusi ar nevykusi.

Tegu ir tik ant podiumo. Vis tiek kažkoks išsigimimas.
Atsakyti