Gucci naujoji kolekcija "babūnės palikimas"
QUOTE(mjforever @ 2015 06 24, 19:05)
Gucci naujoji kolekcija "babūnės palikimas"
O man gražu, čia juk aukštoji mada, tikrai šitoms nuotraukoms čia ne vieta
QUOTE(Carpe diem @ 2015 06 25, 11:16)
čia vieta juokingai aprangai, kas, kad aukštoji ir deriniai iš esmės teisingi, bet juokingai atrodo ir niekur daugiau, tik ant podiumo, to nepamatysi
QUOTE(mjforever @ 2015 06 25, 10:25)
čia vieta juokingai aprangai, kas, kad aukštoji ir deriniai iš esmės teisingi, bet juokingai atrodo ir niekur daugiau, tik ant podiumo, to nepamatysi
Pirmoj foto tai spalviniai gražu marškinukai ir ta segė / gėlės elektric spalvos - tokios tai norėčiau visai, gal reiks pasidaryt.
O šiaip tie vyrukai tikrai taip labai jau ekstravagantiškai atrodo; ne tik rūbai - sudėjimas, šukuosenos.
QUOTE(mjforever @ 2015 06 25, 10:25)
Čia vieta nevykusiai aprangai, tai nėra tolygu juokingai aprangai ko gero 90% aukštosios mados niekur kitur, tik ant podiumo ir pamatysi, bet tai nereikškia, kad ji nevykusi
QUOTE(Carpe diem @ 2015 06 25, 12:48)
Čia vieta nevykusiai aprangai, tai nėra tolygu juokingai aprangai ko gero 90% aukštosios mados niekur kitur, tik ant podiumo ir pamatysi, bet tai nereikškia, kad ji nevykusi
Be to, dalis tų vyrukų kokiame sartorialist'e tikrai būtų liaupsinama už originalumą ir pan.
O šiaip neretai čia užmatau įmestų atseit nevykusių aprangos pavyzdžių, kur ne tiek tragiško kažko yra, o tiesiog kad ne parašiusios skonio. Ypač kai įmetamos foto iš podiumo (kur šiaip jau visiškai kita sritis).
QUOTE(Carpe diem @ 2015 06 25, 11:16)
QUOTE(Rasma @ 2015 06 25, 11:19)
Išpeikėt taip gražiai spaudoje apdainuotą, L. Salasevičiaus kurtą įvaizdį
Suknelė man asmeniškai graži, tik šita moteris gražius rūbus gadina, ji man labai nesimpatiška, bet čia jau subjektyvu derinyje man batai užkliūna, o suknelė su babos spintos efektu liuks
Žiūriu kažkaip čia keliančios babos spintų nemėgsta, nes ir vyrukai dėl to užkliuvo
na, tokia mada tik ant podiumo. Jei gatvėj eitų, būtų kitaip. O čia visai kas kita. Juk ir moterims tokių suknelių prikuria - tik podiumui. Tai šito aš jau nevertinu - vykusi ar nevykusi.
Vyrai tai neveltui daugėja ne tos pakraipos vaikinų .....
QUOTE(Isila @ 2015 06 26, 08:53)
na, tokia mada tik ant podiumo. Jei gatvėj eitų, būtų kitaip. O čia visai kas kita. Juk ir moterims tokių suknelių prikuria - tik podiumui. Tai šito aš jau nevertinu - vykusi ar nevykusi.
Tegu ir tik ant podiumo. Vis tiek kažkoks išsigimimas.