Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi apranga

Dar dvi į tinklus pakliuvusios garsenybės
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mosso: 29 gegužės 2015 - 20:47
user posted image
mano šypsena tokia pati, pamačius tas baltas gėlytes ant kojyčių su margais bateliais.

user posted image
abudu kaip iš Alisa veidrodžių karalystėje, vienas staiga pamažintas, kitas staiga paaugintas. Tą pilvuką buvo galima ir kitaip pateikti, o ne kaip akcentą.

aksesuarų kokteilinė
user posted image

Puidokaitė kaip eglė žalčių karalienė geležinėmis klumpėmis, taip optiškai sunkiai dera tie bateliai, o ir suknia kaip iš skrynios
user posted image

user posted image
šį kartą nei triukas su spalvomis, nei fasonas nevykę

vaikščiojančios drobės-tie begaliniai dideli raštai ir figūrą už krašto ištempia. Nebet toks tiklas ir buvo.
user posted image
user posted image

user posted image
irgi, atgal į vaikystę, ankstoka.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Paskutinė suknelė atsiprašant, kaip iš š***** ištraukta, bent išlyginti galėjo doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 31, 18:58)
Paskutinė suknelė atsiprašant, kaip iš š***** ištraukta, bent išlyginti galėjo doh.gif  unsure.gif

taigi audinys toks - pasilenkei ir susigarankščiavo, tiesiog nereikėtų išvis tokio rinktis irnesakyk.gif
Atsakyti
Tos gerves tai baisiau negu baisu - nei save gerbia, nei kino industrija, o cia juk Lietuvos oskarai. Galetu puosniau, kai kurie tai kaip i bara apsirenge.
Atsakyti
LT kino apdovanojimų publikos garderobas iš tikro baisu. Visai nemoka žmonės tokiems renginiams pasipuošti. Aš irgi nežinočiau, kokios mūsų oskarų tradicijos. Vieni, matyti, lygiuojasi į menininkų paslaptingai ištysusių megztinių lygį, kiti-į holivudą. Ir še tau klounada. Panašu, kad etatiniai eilinių sausainių prezentacijų dalyviai labiau išmoko rinktis rūbą ir tame, atrodo, yra tos tuštybės pliusas.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 06 01, 09:52)
LT kino apdovanojimų publikos garderobas iš tikro baisu. Visai nemoka žmonės tokiems renginiams pasipuošti. Aš irgi nežinočiau, kokios mūsų oskarų tradicijos. Vieni, matyti, lygiuojasi į menininkų paslaptingai ištysusių megztinių lygį, kiti-į holivudą. Ir še tau klounada.  Panašu, kad etatiniai eilinių sausainių prezentacijų dalyviai labiau išmoko rinktis rūbą ir tame, atrodo, yra tos tuštybės pliusas.

Apsivilkus tysaliuką visada gali pasiteisinti, kad esi laisvas menininkas ax.gif o holivudinei aprangai reikia ne tik skonio, bet ir pinigėlių, kurių mūsų menininkai uždirba ne per daugiausiai.
Atsakyti
Todėl, kad dauguma tų "elito" atstovų ateina tik nachaliavai sumuštinių pavalgyt ir šampano pagerti ir giliai dzin, kaip atrodo, kam dar leisti pinigus ir ieškotis padoresnių, atitinkamesnių drabužių.
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2015 05 29, 20:46)
Dar dvi į tinklus pakliuvusios garsenybės
user posted image

ta sviesi suknele kokia man grazi wub.gif tik ilgis... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 06 04, 22:46)
ta sviesi suknele kokia man grazi  wub.gif tik ilgis...  unsure.gif

drinks_cheers.gif man irgi ji pasirode grazi, net grizau keliskart pasiziureti i ja.
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2015 06 01, 11:41)
Apsivilkus tysaliuką visada gali pasiteisinti, kad esi laisvas menininkas ax.gif o holivudinei aprangai reikia ne tik skonio, bet ir pinigėlių, kurių mūsų menininkai uždirba ne per daugiausiai.

Tai niekas nereikalauja prabangiu vakariniu sukneliu, kurios (jei isties geros) tikrai ne pagal kisene daugeliui. Bet net ir su vidutinem pajamom galima "uzgyventi" pora geresniu kokteliniu sukniu, kostiumu ar kazko, kas su ryskesniais aksesuarais tikrai puikiai isipaisytu smile.gif

Bet cia gilesne problema su atitinkamu atrodymu kazkokia sventiskesne proga. Pvz., pastebejau, kad daugelis hipsteriu (vaikinu ir merginu), kasdien atrodanciu jaunatviskai ir stilingai, rimtesne proga visiskai prasauna - arba ateina i kokias nors vestuves standartiskai dzinsuoti-languoti-glamzyti arba visiskai prasauna su klasikiniais rubais (t.y., nesusivokia ju dydziuose, parenka ne pagal figura modeli ar pan.). Bet cia nieko keisto, juk is deficitinio sovietmecio neatejo kultura ir mokejimas pasirinkti tinkanti kostiuma vyrui ar moteriai skoningai pasipuosti vakarui ar kokiai progai. Dar iki siol pastebiu lietuviskose vestuvese tendencijas, kur vienos viesnios vidury dienos su tortais ir vakariniu kamufliazu, o kitos su "pliazinem" trikotazinem geletom suknelem. Neretai tokie kontrastai tose paciose vestuvese pasitaiko biggrin.gif
Atsakyti
"Parodos „Auginu su pasaka“ žvaigždė Ineta Puzaraitė-Žvagulienė nekantrauja tapti mama"15 min.
user posted image
user posted image

ir prasčiokiškai, ir vulgariai
Atsakyti