Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi apranga

O man su sukneles ilgiu viskas gerai... Tik per "puzrika" atrodo, kad plys biggrin.gif Agne si karta ir man atrodo nekaip...
Atsakyti
Nežinau ar prie nevykusių, bet žiauriai prajuokino biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 05 04, 20:01)
Agnes mamos ko gero nei kart nemaciau viesam renginy padoriai apsirengusios, bobele niekad nepataiko biggrin.gif tikiuosi bent kasdien vaizdas geresnis

nu bet uztat kaip sugeba kitus kritikuoti ir saipytis is visko,kas gyva ir juda. siaubas. o pati amzinai pro sona apsirengia ir motina aprengia. ar ne juokinga.
Atsakyti
Buvau pametusi šitą gerulę temą blink.gif verysad.gif

QUOTE(GammaOrionis @ 2015 04 26, 12:14)
QUOTE(mjforever @ 2015 04 26, 11:35)

net nežinau, kurios apranga labiausiai nevykus lotuliukas.gif Keisčiausia tai tos žaliamarškinės prijuostė blink.gif

Man tai patiko tos su rudu sijonu vaizdas, kai klijuotę apsijuosus, kur vaikams vaikystėje paklodavo, kad neprisisiotų ant čiužinio biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Juozas moko mus estetikos, fotografuokitės va taip, kaip jis, t.y., kaip kardašianai, kaip trende.
Atsakyti
Seku jį Instagrame. Jo dauguma nuotraukų tokios hm hm.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 05 08, 22:06)

doh.gif na bet ir tuštybė, tik tiek, kad pačia nepavojingiausia forma. Ir liūdniausia, akivaizdžiai Juozo gyvenime tikros meilės trūksta, ba kaip Šalčiūtė. Eh, ta puritoniška šalis unsure.gif
Atsakyti
user posted image

MŠ iš šešėlio išeiti pavyko, bet talentas, kurį nori Visiems parodyti, vis dar paslaptis

Vilniuje – pirmas Thierry Muglerio mados vakarėlis
http://www.15min.lt/...karelis-64067#_
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 09 gegužės 2015 - 10:25
visų nuotraukų labai šlykštus apšvietimas wacko.gif
Atsakyti
O jau Statkevičiaus nuotraukų "grožis" blink.gif Nublanksta net talentas prieš visus tokius išsidirbinėjimus.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 05 08, 22:06)

doh.gif be žodžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2015 05 10, 23:34)
doh.gif be žodžiu biggrin.gif

Ar kad seku, ar nuotraukos? biggrin.gif
Atsakyti