O man su sukneles ilgiu viskas gerai... Tik per "puzrika" atrodo, kad plys Agne si karta ir man atrodo nekaip...
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 05 04, 20:01)
Agnes mamos ko gero nei kart nemaciau viesam renginy padoriai apsirengusios, bobele niekad nepataiko tikiuosi bent kasdien vaizdas geresnis
nu bet uztat kaip sugeba kitus kritikuoti ir saipytis is visko,kas gyva ir juda. siaubas. o pati amzinai pro sona apsirengia ir motina aprengia. ar ne juokinga.
Buvau pametusi šitą gerulę temą
net nežinau, kurios apranga labiausiai nevykus Keisčiausia tai tos žaliamarškinės prijuostė
Man tai patiko tos su rudu sijonu vaizdas, kai klijuotę apsijuosus, kur vaikams vaikystėje paklodavo, kad neprisisiotų ant čiužinio
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 04 26, 12:14)
QUOTE(mjforever @ 2015 04 26, 11:35)
net nežinau, kurios apranga labiausiai nevykus Keisčiausia tai tos žaliamarškinės prijuostė
Man tai patiko tos su rudu sijonu vaizdas, kai klijuotę apsijuosus, kur vaikams vaikystėje paklodavo, kad neprisisiotų ant čiužinio
Seku jį Instagrame. Jo dauguma nuotraukų tokios hm hm.
QUOTE(muminukas @ 2015 05 08, 22:06)
na bet ir tuštybė, tik tiek, kad pačia nepavojingiausia forma. Ir liūdniausia, akivaizdžiai Juozo gyvenime tikros meilės trūksta, ba kaip Šalčiūtė. Eh, ta puritoniška šalis
MŠ iš šešėlio išeiti pavyko, bet talentas, kurį nori Visiems parodyti, vis dar paslaptis
Vilniuje pirmas Thierry Muglerio mados vakarėlis
http://www.15min.lt/...karelis-64067#_
visų nuotraukų labai šlykštus apšvietimas
O jau Statkevičiaus nuotraukų "grožis" Nublanksta net talentas prieš visus tokius išsidirbinėjimus.
QUOTE(muminukas @ 2015 05 08, 22:06)
be žodžiu