ir meriene nusivyliau
48 foto http://www.lrytas.lt...lies-elitas.htm
QUOTE(Loram @ 2015 04 23, 10:30)
aš taip ir jaučiau, kad ta suknelė jau matyti, ir ši jos kombinacija čia jau buvo išbarta.
QUOTE(Loram @ 2015 04 22, 22:18)
o kokioj cia landynej?
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 04 23, 08:42)
Kai parašėt, tai ir aš atkreipiau dėmesį Langai nusilupę.. A la senovinė prabanga
Iš ar nepastebėjau, geras. "Ant" foto VISKAS 'pasimato'
QUOTE(Loram @ 2015 04 23, 10:10)
kiek prisimenu, tai jis su tais pačiais batais visur
Bet kad bent nusivalytų kruopščiai, jei jau nėra mažiau nešiotų 'proginių'
Amerikos balso virtuozų Naturally 7 koncerte Vilniuje būrys žinomų žmonių
apsirengė Kupčinsko uošviene. Kupčinskui tik juoktis ir belieka.
Nesakau, kad langiukai blogai, bet kai nuo galvos iki kojų, tai jau Jurgis, nuo kaimo.
kas čia per teta iš turgaus su visu krepšiu koncerto salėje paklydo? ( lyg aš nežinočiau).
o Naturally 7 tai yra
Šukuosenų teatro spektaklio Žmogaus metamorfozės garse žiūrovai
bodybuildingas ir klasikiniai bateliai, tarpe dar kelių stilių sijonas- kažkaip šiai pelenei labai atsainiai fėja mostelėjo
minimalus mini+dekolte su kyšančiu liemenuku-ryškiai vulgaru tokioje minioje, nekalbu jau apie komisą primenantį viso garderobo rinkinį. O makiažas patiko.
apsirengė Kupčinsko uošviene. Kupčinskui tik juoktis ir belieka.
Nesakau, kad langiukai blogai, bet kai nuo galvos iki kojų, tai jau Jurgis, nuo kaimo.
kas čia per teta iš turgaus su visu krepšiu koncerto salėje paklydo? ( lyg aš nežinočiau).
o Naturally 7 tai yra
Šukuosenų teatro spektaklio Žmogaus metamorfozės garse žiūrovai
bodybuildingas ir klasikiniai bateliai, tarpe dar kelių stilių sijonas- kažkaip šiai pelenei labai atsainiai fėja mostelėjo
minimalus mini+dekolte su kyšančiu liemenuku-ryškiai vulgaru tokioje minioje, nekalbu jau apie komisą primenantį viso garderobo rinkinį. O makiažas patiko.
as tai isvis nesuprantu is kur tokios islenda.....ar jos bent pasiziuri i veidrodi pries iseidamos is namu? panasu,kad ne....
QUOTE(mjforever @ 2015 04 28, 09:40)
*apsirengė Kupčinsko uošviene. Kupčinskui tik juoktis ir belieka.
**kas čia per teta iš turgaus su visu krepšiu koncerto salėje paklydo? ( lyg aš nežinočiau).
**kas čia per teta iš turgaus su visu krepšiu koncerto salėje paklydo? ( lyg aš nežinočiau).
* Kupčinskas su žmona seniau puikiai derėdavo. Abu labu Kauno urmo bazės stilių įvaldę. Per rinkimus jo įvaizdį pakeitė. Reikėjo atsišviežinti prieš rinkėjus. Užtai ir antra pusė jau iš konteksto iškrenta. Visai skonį moteris praradus.
**Vos pažinau tetą Visiškas balaganas.
QUOTE(mjforever @ 2015 04 26, 11:35)
Šukuosena tai iš praėjusio amžiaus
QUOTE(Mosso @ 2015 05 01, 11:46)
Šukuosena tai iš praėjusio amžiaus
O čia vyras ar moteris?