Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 12

QUOTE(speedy @ 2014 09 21, 15:18)
Electrolux EOC5851AOX - geriau, pigiau ir VOKIŠKA.
O Bosch, berods "Made in Spain".
Papildyta:

Biudžetas rimtas.
Už tiek išeina viskas, ko norite ir dar aplaistymui lieka  biggrin.gif

Gal ir uztenka laistymui smile.gif Pamirsau pamineti, kad ieskau dar ir gartraukio, kuris turi but pritaikytas 40 kvm patalpai.
Atsakyti
QUOTE(anila @ 2014 09 18, 18:44)
Bijau kad nelabai pagamino tokios kaitlentės kad rankenėlės ant kaitlentės susikištų kai nenaudoji 
Gal patiks ši BOSCH PPP616B21E

Sveiki,

dar kartelį ačiū  4u.gif .
Bandysiu ieškoti, kur galėčiau pažiūrėti gyvai. O tada kokią bosch orkaitę rekomenduotumėt? Su pirolize, ištraukiamais bėgeliais, minkštu uždarymu.
Man kažkaip nesižiūri skirtingų brandų vyryklė.

Sveiki,
Vis dar neišsrirenku dujinės kaitlentės, ką gero ar blogo, galėtumet pasakyti apie bosch PRP626B90E?
Parduotuvėje žiurėjau, tai labiausiai ji krito į akį. Didžiam mano nustebimui, toje pačioje parduotuvėje siemens identiška buvo, tik tarpelis, tarp puodų laikiklių skyrėsi, o šiaip bendras vaizdas ir kaina lygus, gal nupirkę vienas kitą?
Atsakyti
QUOTE(anila @ 2014 09 21, 21:59)
Sveiki,
Vis dar neišsrirenku dujinės kaitlentės, ką gero ar blogo, galėtumet pasakyti apie bosch PRP626B90E?
Parduotuvėje žiurėjau, tai labiausiai ji krito į akį. Didžiam mano nustebimui, toje pačioje parduotuvėje siemens identiška buvo, tik tarpelis, tarp puodų laikiklių skyrėsi, o šiaip bendras vaizdas ir kaina lygus, gal nupirkę vienas kitą?

Labai šaunios man šitos kaitlentės yra dar
BOSCH PRP626B70E
SIEMENS ER626PB70E
SIEMENS ER626PT70E-Su taimeriu
Atsakyti
QUOTE(Dzanetukas @ 2014 09 21, 16:25)
Sveiki r sioje temukeje smile.gif
Pasiskaiciau keleta temeleiu del orkaiciu bei kaitlenciu. Dabar pasimeciau tarp gausos smile.gif
Supratau kad man reikia svarbiausiai "retro" dizaino:
Orkaites dideles talpos, teleskopiniu begeliu, 3D kaitinimo, pirolozes irba eco clean, nesu nusistacius uz ar pries kazkokia savaiminio issivalymo funcija smile.gif bei minksto dureliu uzdarymo ar kaip jis ten tiksliai vadinamas smile.gif
Kaitlentes reik indukcines smile.gif GAL...
Bet taip pat labai svarbus dalykas tai kaina. Panasiu funciju, bet modern dizaino elektroliux cia siuloma orkaite uz 1400 vidutiniskai smile.gif buvau atsidejus modeliuka smile.gif o del kaitlentes kainos nzn., bet labai mandros nereiketu smile.gif visai nieko pries ir dujine smile.gif nes nuosavas namas, nesam labai smarkiai prie kazko prisirise smile.gif
Buciau laaaabai dekinga uz pagalba smile.gif
Aiiii...svarbiausiais galykas, butu detaliu spalva ne varine o pilksva...aptrinto sidarbo smile.gif
Ainu dairytis saldytuvu, indaploviu bei gartraukiu  blush2.gif

Kaune išparduotuvėjė mačiau Smeg
user posted image
neprisimenu kainos, bet jos visos ten kur kas maženės. O ir broko kažkokio nemačiau, labai gražus dizainas, tik kad man reikėjo baltos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anila @ 2014 09 21, 23:59)
.....Didžiam mano nustebimui, toje pačioje parduotuvėje siemens identiška buvo, tik tarpelis, tarp puodų laikiklių skyrėsi, o šiaip bendras vaizdas ir kaina lygus, gal nupirkę vienas kitą?

Aha, apsipirko: https://www.bsh-group.com/

Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2014 09 22, 08:37)
Kaune išparduotuvėjė mačiau Smeg
user posted image
neprisimenu kainos, bet jos visos ten kur kas maženės. O ir broko kažkokio nemačiau, labai gražus dizainas, tik kad man reikėjo baltos  ax.gif

Tokiose išparduotuvėse prašykite neišpakuotos prekės. Tai bent žinosite, kad restauratoriai rankų nebuvo pridėję.
Atsakyti
http://www.imperija....855x/?item=4057
kaina apie (+/-1999 Lt) bet ji visiškai paprasta...
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 09 22, 10:48)

Man aktualu kaip jau minejau pagrindines funkcijos smile.gif beja fasado vortuves spalva balksva pieno spalvos gal net kazkiek kremas, tai manyciau reik kremo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzanetukas @ 2014 09 22, 18:19)
Man aktualu kaip jau minejau pagrindines funkcijos smile.gif beja fasado vortuves spalva balksva pieno spalvos gal net kazkiek kremas, tai manyciau reik kremo smile.gif

Jei kažkiek gelsva (kreminė), tada pažiūrėkite TEKA HR650.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 09 22, 08:48)

Pažiūrėkite dar šią Gorenje BO73CLI
http://www.gorenje.l...ection?c=423100
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 09 22, 20:18)
Pažiūrėkite dar šią Gorenje BO73CLI
http://www.gorenje.l...ection?c=423100

Labai patiko ir Teka ir Gorenje, beja Gorenje sira modeliuka buvau nusiziurejus sian, kaip tik norejau klausti smile.gif

Aciu uz pagalba!!! Belieka gyvai apziureti, ir tada jau kuri labiau prilips, ta ir bus smile.gif
O klausimas da del kaitlentes smile.gif vis tik Jusu patarimo dar reiketu laaaabai smile.gif
As kaip tas meskis kaitenka rinktis technika, kurioje nieko nesuprantu. Nesu nusistacisu pries konkret dujine, indukcine ar dar kokia ten yra. Tiesiog reikia daikto! O kai nusvers argumentai, tada ta ir imsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzanetukas @ 2014 09 22, 22:15)
..... Nesu nusistacisu pries konkret dujine, indukcine ar dar kokia ten yra. Tiesiog reikia daikto! O kai nusvers argumentai, tada ta ir imsiu smile.gif

Dujos pigiau.
Indukcija praktiškiau.
Tereikia pasirinkti.
Atsakyti
QUOTE(Dzanetukas @ 2014 09 22, 20:15)
Labai patiko ir Teka ir Gorenje, beja Gorenje sira modeliuka buvau nusiziurejus sian, kaip tik norejau klausti smile.gif

Aciu uz pagalba!!! Belieka gyvai apziureti, ir tada jau kuri labiau prilips, ta ir bus smile.gif
O klausimas da del kaitlentes smile.gif vis tik Jusu patarimo dar reiketu laaaabai smile.gif
As kaip tas meskis kaitenka rinktis technika, kurioje nieko nesuprantu. Nesu nusistacisu pries konkret dujine, indukcine ar dar kokia ten yra. Tiesiog reikia daikto! O kai nusvers argumentai, tada ta ir imsiu smile.gif

Naujausia technologija šioje srityje yra elektrinės indukcinės kaitlentės. Nors jos iš pirmo žvilgsnio atrodo taip pat kaip ir viryklės stiklo keraminiu paviršiumi tačiau po juo įmontuoti ne kaitinimo elementai o indukcinės ritės.Jos sukuria elektromagnetinį lauką ir dėka susidariusius indukcinės srovės puodo dugnas pradeda sparčiai kaisti. Kaista tik puodo dugnas o ne paviršius ant kurio stovi puodas. Todėl indukcinės kaitlentės turi daug privalumų. Pagrindiniai iš jų greitis, saugumas, paprastas valymas stiklo keramikos temperatūra gaminant yra kelis kartus mažesnė todėl niekas nepridega prie viryklės paviršiaus mažesni energijos nuostoliai ir labai tikslus momentinis galios reguliavimas.
Jau namuose įrengta dujinė sistema tada kodėl nenusipirkus dujinės kaitlentės g.gif tai atroje vietoje po indukcinės ,jai naudosites dujiniu balionu tada geriausia aišku indukcinis paviršius.

Atsakyti