Įkraunama...
Įkraunama...

> Didingasis amžius (Muhteşem Yüzyıl)

verysad.gif
Atsakyti
Deja, tokia žiauri yra osmanų istorija. Ir Suleimano anūkai, ir proanūkiai, ir proproanūkiai liejo vieni kitų kraują, motinos savus vaikus žudė ir pan. Kiosem Sultan, Safija Sultan dar žiauresnės už Hiurem buvo. Aš dėl to labai laukiu naujo DA kūrėjų serialo, kuris pasirodys 2015 m. Bus įdomu toliau sužinoti kažką naujo apie sultonų dinastiją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 12 21, 18:35)
Nerodys, bet bus užuominų, kad irgi nužudys.

Bent jau nerodys... unsure.gif

QUOTE(Leksa @ 2014 12 21, 18:40)
*netures ka del visu bedu apkaltint. Iki siol Mustafa del visko buvo kaltas.

**Bet su tuo princu vaiku nuzudymu tai jie visai persistengia. Negi negaletu issiust kur su... mama ir mociute...
***niekas niekada ir nesake, kad vergyste gerai. Bet Hiurem man neparode nei vieno teigiamo savo bruozo uz ka ja butu galima mylet/gerbt/pakest/toleruot.
Is pradziu pasirode kaip neisaukleta akiplesa kaimiete, net aktore man vaidino ziauriai. O kai pakeite, tai sita senesne Hiurem ir elegancijos igijo ir veido mimika normalesne.

* Būtent todėl man taip su šypsena jos reakcija ir pasirodė. Maždaug "kaip čia strateguot toliau" doh.gif biggrin.gif
** O aš galvoju, kodėl negalėjo tos mamos pyst ir pabėgt su sūnais? Pasų gi nebuvo, interneto irgi, niekas tų moterų nepažinojo, kuri Sultan, kuri šiaip kažkokia miestietė g.gif
***Ta jaunoji aktorė aha, tokia iš veido jau akiplėša. biggrin.gif Bet pasikartosiu, man imponuoja pats principas to, ko Hiurem pasiekė.

QUOTE(Soled @ 2014 12 21, 18:43)
Pamenu, kai dar seniau skaičiau temas, kur rašė, koookia baisi ir netinkanti naujoji Hiurem, kaip gadina visą serialą ir pan. O man atvirkščiai, šita daug geriau atrodo, labiau tinka ir ne taip erzina, kaip jaunoji biggrin.gif

P.S. Dar liko keli puslapiai, bet manau sukursiu naują temą, vis tiek serialą dar porą mėnesių rodys, diskusijų tikriausiai bus 4u.gif

drinks_cheers.gif Man irgi naujoji Hiurem patiko iškart thumbup.gif Tokia santūresnė.
Atsakyti
Tą Safiją Sultan, tai ir DA dar rodys. Ji gi buvo Murado (Selimo sūnaus) žmona, vėliau validė. Ją irgi sultonas be galo mylėjo ir kitų moterų nenorėjo rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai Selimo nei dukros, nei sūnus negražūs.
Atsakyti
https://www.facebook...isamziuslietuva thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Riustemas (Ozan Giuven) realybėje visai simpatiškas vyras thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 12 21, 23:16)
Riustemas (Ozan Giuven) realybėje visai simpatiškas vyras thumbup.gif
user posted image

Aš kažkada žiūrėjau filmavimo užkulisius youtube, tai pasirodo tas Rustemas tai dar ir baisiausias komikas buvo viso filmavimo metu. Daug buvo įkelta, kai filmuoja sceną ir jis per 1 s. pasikeičia ir kokį nors pokštą. Ir kol to buvau nemačius, jis man filme labai nepatiko, bet dabar kai žiūrau vis prisimenu jį iš užkulisų biggrin.gif
Atsakyti
Aha, aš ir esu mačiusi tuos video. Įdomu pažiūrėti ir šiaip kaip filmą statė, kaip dekoracijas gamino, kaip visus mūšių spec. efektus padaro smile.gif
Atsakyti
O gal kas matę mini serialą 2003 metų apie Hiurem Sultan? Gal žinot,kur jį galima pažiūrėt? g.gif Įdomu, kaip ten vaizduojama viskas.
Atsakyti
O yra 2003 metų? g.gif man atrodo rusai buvo pastatę, bet ten senesnis lyg ir 1996 metų.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 12 21, 19:48)
Deja, tokia žiauri yra osmanų istorija. Ir Suleimano anūkai, ir proanūkiai, ir proproanūkiai liejo vieni kitų kraują, motinos savus vaikus žudė ir pan. Kiosem Sultan, Safija Sultan dar žiauresnės už Hiurem buvo. Aš dėl to labai laukiu naujo DA kūrėjų serialo, kuris pasirodys 2015 m. Bus įdomu toliau sužinoti kažką naujo apie sultonų dinastiją smile.gif

kai pasirodys, būtinai parašykit ir per kur žiūrit. Ir aš žiūrėsiu wink.gif

tai pasirodo Nurbanu nepavyks Safija atsikratyt cool.gif
Atsakyti