Tiesa, dabar tempia gumą kaip tik gali Aš iš tikro jau pametus tų serijų eiliškumą, senai žiūrėjau pačią pabaigą. Šiaip visą 4tą sezoną galėjo per pusę trumpesnį padaryti, įvykius greičiau rodyti ale kūrėjams, matyt, buvo naudingiau tampyti tampyti ir vilkinti serialą... skaičiau, kad net pats Halitas Ergenčas sakė, jog labai nuvargino ir pabodo tie 3 metus trukę filmavimai.
O Michrimach sazines balsas neprabus veliau? Nesigailes savo tokio poelgio?
QUOTE(Joviva @ 2014 12 09, 13:51)
Nė kiek.
QUOTE(Isyankar @ 2014 12 09, 13:58)
Nė kiek.
Na kodel, pradzioj blogai del to jautesi. Bent man taip pasirode. Nelabai jau atsimenu. Tik,kad Hiurem ja uzciaupdavo ir nebuvo kaip jai sielotis.
Man nepatinka,kad serijalas pagal istorinius įvykius,o daro tokį niekalą:visiškai iškraipo ją.Na,kad nors šiek tiek nukryptų...o dabar.Hiurem ir jos aplinka -tokie monstrai(kas visiška netiesa),Selimas nors ir mėgėjas išgerti ,tvarkėsi gana neblogai,Mustafa iš tiesų buvo užmezgęs ryšius su priešais....
QUOTE(Isyankar @ 2014 12 09, 15:15)
Man tai nepasirodė, kad ji gailėjosi...jeigu jaunystėje Michrimach dar buvo miela, gera, tai motinos ir Riustemo įtaka padarė savo ir tapo tokia kaip jie.
Nu žinot, meilės neradusi, nepatyrusi, tai ir pikta ant visų laimingųjų. Dar spėju ir nedapistitas kamavo....
Sarkastiškai aš čia..bet man tikrai gaila Mustafos
QUOTE(Amapatria @ 2014 12 09, 14:43)
Man nepatinka,kad serijalas pagal istorinius įvykius,o daro tokį niekalą:visiškai iškraipo ją.Na,kad nors šiek tiek nukryptų...o dabar.Hiurem ir jos aplinka -tokie monstrai(kas visiška netiesa),Selimas nors ir mėgėjas išgerti ,tvarkėsi gana neblogai,Mustafa iš tiesų buvo užmezgęs ryšius su priešais....
jei visus gerieciais butu parode, tai visai but neidomu ziuret. O del Mustafos, tai kas garantuotas, kad tikrai tai buvo tiesa. O jei ir buvo uzmezges rysius su priesais, o nejau negalejo buti, kad vien tam, jog rast kompormisa sui jais ir prieiti taikos? Juk nebutina priesus vien zudyt, galimos ir paliaubos.
QUOTE(Isyankar @ 2014 12 09, 14:46)
O iš kur jūs žinot, kad jūsų "faktai", tai jau patys teisingiausi? Gal pati su jais gyvenote topkapio rūmuose? Dėl to net turkų istorikai ginčijasi, nežinia kaip iš tiesų ten buvo.
butent juk net ir ta pacia istorija 2 skirtingi zmones gali skirtingai papasakot. Vienas i savo puse, kitas i savo. O po daugel metu ypac bus sunku nustatyt, kuris ta istorija papasakojo objektyviau.
QUOTE(Isyankar @ 2014 12 13, 14:56)
Hiurem, Riustem ir Michrimah taip ir norisi po plytą į snukelius įvaryt. Ot bjaurybės
Nu kam taip ziauriai istorijos nepakeisim, tai kad ramiau su emocijomis
Be to juk Michrimach tikrai nesitiki tokios Mustafos baigties