Įkraunama...
Įkraunama...

> Didingasis amžius (Muhteşem Yüzyıl)

QUOTE(Alekto @ 2014 12 08, 12:22)
Gi visam pasauli del sostu zudydavo. Tokia jau istorija.

na, brolius konkurentus taip, bet kartais, ne visada. O cia visad, be islygu ir dar ne tik brolius, bet ir ju visus vaikus reikia isnaikint, net jei tie vaikai dar nei kalbet nemoka blink.gif
Atsakyti
Šiaip man ta scena, kai žudė Mustafa pati įspūdingiausia visame seriale. T.y. liūdna, skausminga beproto, blioviau pasikūkčiodama, bet visa išlaikyta mirties nuotaika, atsisveikinimo jausmas - neapsakomai gerai suvaidinta. Jeigu jau žiūrit serialą, palaukit ir tos serijos, sukrečia iki širdies gelmių verysad.gif
Atsakyti
Reikia žiūrėti visas serijas, kokios sukrečiančios bebūtų. Tai viso serialo esmė. Ne tik meilė, vaikų auginimas, bet va tokia siaubinga tų laikų tikrovė su žiauriais papročiais...
. Jei nematysi vienos, ar kitos serijos, jau kaip ir iškritęs iš konteksto, nes toliau vistiek tą sceną kartos Suleimano atsiminimuose.
Aš tai kriokiau kaip Mahidevran Bursoj prie jo karsto raudojo cray.gif kai Mustafą žudė, tai buvau tiek įsitempus, kad rodos net nekvėpavau. Ir mane visiškai užmušė Suleimanas, kai Mustafą šaukė tėvą, o jis rėkė ne "paleiskit jį" (nes mano nervai nebūtų tokio vaizdo atlaikę), o "greičiau" "greičiau" žudykit scare.gif aš net pamaniau minutę, kad jam protas pasimaišė... unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2014 12 08, 19:30)
Reikia žiūrėti visas serijas, kokios sukrečiančios bebūtų. Tai viso serialo esmė. Ne tik meilė, vaikų auginimas, bet va tokia siaubinga tų laikų tikrovė su žiauriais papročiais...
. Jei nematysi vienos, ar kitos serijos, jau kaip ir iškritęs iš konteksto, nes toliau vistiek tą sceną kartos Suleimano atsiminimuose.
Aš tai kriokiau kaip Mahidevran Bursoj prie jo karsto raudojo cray.gif kai Mustafą žudė, tai buvau tiek įsitempus, kad rodos net nekvėpavau. Ir mane visiškai užmušė Suleimanas, kai Mustafą šaukė tėvą, o jis rėkė ne "paleiskit jį" (nes mano nervai nebūtų tokio vaizdo atlaikę), o "greičiau" "greičiau" žudykit scare.gif aš net pamaniau minutę, kad jam protas pasimaišė... unsure.gif

Jo, Suleimano žvilgsnis lyg pamišęs buvo, nors ta serija, apskritai, puikiai pastatyta. Koks didingas Mustafos vykimas pas tėvą į tą palapinę, tokia mirties nuojauta sukurta... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2014 12 08, 19:32)
Jo, Suleimano žvilgsnis lyg pamišęs buvo, nors ta serija, apskritai, puikiai pastatyta. Koks didingas Mustafos vykimas pas tėvą į tą palapinę, tokia mirties nuojauta sukurta... verysad.gif

Stiprus jis buvo, Mustafa. Susitvarkė su taip 5 jį puolusiais ir jei ne Riustemo tas šunytis, būtų spėjęs išbėgt iš palapinės. Aš jau sekundę pamaniau, kad jam pavyks... verysad.gif

O po to pas mane buvo baisus pyktis ant Suleimano, kai parklupęs prie to savo sūnaus raudojo...
tai kam žudai, jei po to verki? arba, nežudyk ir neverksi.
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2014 12 08, 20:39)
Stiprus jis buvo, Mustafa. Susitvarkė su taip 5 jį puolusiais ir jei ne Riustemo tas šunytis, būtų spėjęs išbėgt iš palapinės. Aš jau sekundę pamaniau, kad jam pavyks... verysad.gif

O po to pas mane buvo baisus pyktis ant Suleimano, kai parklupęs prie to savo sūnaus raudojo...
tai kam žudai, jei po to verki? arba, nežudyk ir neverksi.

kam žudai?tik šiais laikais gali klausti.Tada kiti papročiai buvo,ypač valdovų šeimose.juk jei išdavikas,kas bebūtų:šechzadė ar papraastas žmogus-turėjo mirti.skyrėsi tik nužudymo būdai.
Atsakyti
Ko gero, likau vienintele, kuriai dar patinka sis filmas. Man paskutineje serijoje net itampa jautesi - kuris kuri unsure.gif Ir vieno gailo, ir kito. Nors Mahidevran nemegau, bet Mustafa irgi gaila, tiktu jam sultono sostas. Atrode, kad pirma karta istorijoje gal butu taip, kad jei Mustada butu patekes, nebutu iszudes broliu. As net kito sekmadienio laukiu, taip isijauciau i ju kova, tarsi paciai grestu sosto netekimas ax.gif
Atsakyti
Osakykite,ar dar ilgai reikes laukti ,kada ivyks Mustafos mirtis.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2014 12 09, 09:06)
Osakykite,ar dar ilgai reikes laukti ,kada ivyks Mustafos mirtis.... verysad.gif

Nelabai ilgai.
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2014 12 09, 10:06)

Man atrodo dar kokios minimum 6 serijos..gal mažiau... g.gif Bet, gal tik po Kalėdų... biggrin.gif , negadins gi žiūrovams šventinės nuotaikos...
Atsakyti
Man rodos, kad greičiau. Ar ne ateinantį sekmadienį? g.gif Sunku čia apskaičiuot, kai tos serijos apkarpytos, nes šiaip originali turkų serija trunka 2 valandas, o pas mus per lnk rodo tik pusantros.
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2014 12 09, 12:36)
Man rodos, kad greičiau. Ar ne ateinantį sekmadienį? g.gif Sunku čia apskaičiuot, kai tos serijos apkarpytos, nes šiaip originali turkų serija trunka 2 valandas, o pas mus per lnk rodo tik pusantros.

Tai , kad sekmadienį berods rodė (paskutinius kadrus mačiau bigsmile.gif ) kaip Michrimach įsisteibelija į ant stalo stovintį Mustafos antspaudą.
Dabar turbūt vieną seriją vogs, kitą seriją laišką rašys, darys antspaudo padielkę, dar vieną seriją bandys tą laišką prakišti.... lotuliukas.gif
Ten taip dabar viskas ištempta, kad doh.gif

Peržvelgiau turkiškas serijas, nu tikrai gali būti, kad jau sekantį savaitgalį Mustafą bus nužudytas. Nes turkiškose serijose 123-ojoje jį nužudo, o per lnk šį savaitgalį, atsekant pagal turkų originalą rodė kažkur apie 120 seriją....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prekestolen: 09 gruodžio 2014 - 12:29