Įkraunama...
Įkraunama...

> Didingasis amžius (Muhteşem Yüzyıl)

QUOTE(Džinė @ 2014 11 30, 18:11)
koks vaikas?

Nu tas berniukas kuri mokina su kardu ir su strelem saudyt sakalas jei neklystu.
Atsakyti
Man filme patinka muzika, kuri tikrai neskambejo anksciau. Net nepamenu, kada prasidejo, gal su siuo sezonu g.gif Tokia liudna, bet kartu ir didinga, daznai groja, kai kas nors susimastes sedi.

O filmas vis dar patinka, toks trumpas to zmogaus gyvenimas atrodo, cia liutukus ant ranku nesiojo, cia jau del sosto jie derasi. Nepatinka filme tik Fatma, o daugiau susigyvenau su visais personazais.
Atsakyti
As vakar siek tiek paziurejau ir taip liudna pasidare,kad jau macius biggrin.gif
Ar atkreipet demesi,kad turbut puse filmo suletintai rode biggrin.gif
Atsakyti
O man tai smagiausia dalis- kur Jogailaitę Oną parodė. Net prie TV prilėkiau atidžiau pasiklausyti jų dialogo. thumbup.gif Tik Ona labai jau turkiškų bruožų, bet nieko- vistiek thumbup.gif . Toks kaip gryno oro gurkšnis uždususiame seriale...
Nu ir ką- o toliau vėl tas pats per tą patį...
Fatmos labai gaila- tokia gražiai geltonai apsirėdė, laukė sugrįžtant iš žygio, o sužino, kad sužadėtinis jau pasmerktas ar net nužudytas. verysad.gif

apskritai kaip mažai vaikų berodo. Pradžioje serialo tai validė nuolat anūkus glostydavo, o dabar Michrimach dukros išvis nerodo, apie kitus net nekalbu....
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2014 11 30, 22:13)
Nu tas berniukas kuri mokina su kardu ir su strelem saudyt sakalas jei neklystu.

sakalas nužudė to vaiko tėvą ir taip gavosi, kad ėmė jį auginti.
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2014 12 01, 14:28)

Jam, matyt, tai dar kaip savo širdies žaizdos nuraminimas. Nes Sakalo žmoną ir sūnų kažkada irgi nužudė. (nerodė, tik buvo dialoge paminėta)
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2014 12 01, 14:28)

Aciu.
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 12 01, 00:02)
Man filme patinka muzika, kuri tikrai neskambejo anksciau. Net nepamenu, kada prasidejo, gal su siuo sezonu g.gif Tokia liudna, bet kartu ir didinga, daznai groja, kai kas nors susimastes sedi.

Man ir tas pats wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 12 01, 00:02)

O filmas vis dar patinka, toks trumpas to zmogaus gyvenimas atrodo, cia liutukus ant ranku nesiojo, cia jau del sosto jie derasi. Nepatinka filme tik Fatma, o daugiau susigyvenau su visais personazais.

Taip paskutiniuose sezonuose pasikeitė ir muzikos redaktorius ir netgi buvę režisieriai tapo tik patariamaisiais. Kažkaip atkreipiau dėmesį, pradžioje klausydama..
Atsakyti
Žiūrėdama filmą toliau, matau kad Hiurem turi sau lygią konkurentę. Tai Nurbanu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2014 12 05, 11:22)
Žiūrėdama filmą toliau, matau kad Hiurem turi sau lygią konkurentę. Tai Nurbanu wink.gif

Man tai Nurbanu dar baisesne nei Hiurem unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 12 05, 15:40)
Man tai Nurbanu dar baisesne nei Hiurem unsure.gif

Man tai Nurbanu gryna Hiurem jaunystėje. Viens prie vieno, nors ir tai Hiurem dar bjauresnė buvo, manau...
Atsakyti