sutinku su Niki...Džihangiras toks pat ,kaip ir visi...Pasirinko savo numylėtinius ir juos gina,jų pusėj.O tais laikais šeima ir jos reikalai buvo svarbiausia-reiškia,jis Pavlikas M.IR TIEK.O man asmeniškai Hiurem kančia mirus Džingiui buvo įtikimesnė,stipresnė.
QUOTE(Džinė @ 2014 11 26, 09:00)
Man liko pasižiūrėti paskutinės 137, 138 ir 139 serijos. O įvykių dar daug turėtų įvykti. (pagal jūsų pasakojimus: Michrimach meilė, Džihangiro mirtis, Siumbiulio, Hiurem mirtys... ) Ir viską sugebės parodyti?
Papildyta:
niekas nealpsta tiesiog gaila ir tiek. Mechmeto irgi labai buvo gaila. Man jis gal labiausiai būtų tikęs į sultono vietą
Papildyta:
niekas nealpsta tiesiog gaila ir tiek. Mechmeto irgi labai buvo gaila. Man jis gal labiausiai būtų tikęs į sultono vietą
O per kur jūs žiūrite? Nes aš irgi per bigcinema per 135,137 serijas perbėgau- visi ten dar gyvi, kažkas vyksta... (išskyrus Mustafa) Gal ten ne visos serijos sukeltos, ar kaip...
Na dabar bigcinemai laiko nebeturiu, užtai per LNK žiūriu ir turbūt ten ir pabaigsiu.
Niki, niekas nealpsta ir nesižavi Mahidevran. Tiesiog kūrėjai to ir siekia- kad suintirguoti žiūrovą,jį pritraukti.
O Mahidevran- tai visame seriale tokia nelaiminga, nuskriausta.. Jei pažvelgti koks buvo jos gyvenimas ir koks Hiurem- tai aiškia matosi, kuri gavo daugiau sultono dėmesio. O tai joms buvo svarbiausia.
Kažkada labiau patiko Hiurem. Šiai dienai man ji tokia žiežula, savanaudė, kad kažkaip pasakyčiau- nebesigilinu į jos vaidmenį.
O del Džihangiro- tai jam tiesiog jaunatviškas maksimalizmas- teisybės ieškojimas- veikia. Gal taip norima parodyti, kad jis buvo stipraus charakterio ir gina tiesą, o ne motinos intrigas ir žudymus. Sutinku, jei pažvelgti iš kitos pusės- išeina, kad jis kaip ir išdavikas...
Dėl Suleimano- tai tikrai jau pakvakęs, sėdi buku žvilgsniu, mintyse virkauja. Bet tai normalu- gi niekas jaunyn neina. Man patinka jo kaita, išskyrus tą vietą, kur su ta jaunikle Valerija burkavo..
Žodžiu, žiūrim, mėgaujamės, paverkiam..padiskutuojam...tam ir yra tas serialas.
QUOTE(prekestolen @ 2014 11 26, 09:21)
O del Džihangiro- tai jam tiesiog jaunatviškas maksimalizmas- teisybės ieškojimas- veikia. Gal taip norima parodyti, kad jis buvo stipraus charakterio ir gina tiesą, o ne motinos intrigas ir žudymus. Sutinku, jei pažvelgti iš kitos pusės- išeina, kad jis kaip ir išdavikas...
o as visai neziuriu i Dzihangira kaip i isdavika. Jis mato, kad jo broliui gresia pavojus ir jo motinos puses, tai negi stengtis apsaugot broli nuo mirties, tai jau isdavyste? Nesutinku O i ka jis daugiau gali kreiptis pagalbos ir uztarimo, jei ne i teta? Tevas tikrai niekuo nepades, nes nieko apart Hiurem neklauso ir tik ja tiki. Sesuo irgi uz mama. Tai kaip apsaugot mylima broli????
Siumbiulis nemirs.
Dar reikia nepamiršti, kad princai, sultono seserys nuolat sau ir kitiems kartojo- kad jie priklauso dinastijai. Jie kažkokie sakykim- kitokie, mėlynakraujai buvo. Sakyčiau- net instinktyviai vienas kitą saugojo. O Hiurem gi niekada niekas nelaikė dinastijos atstove. Netgi ta ŠahHuban yra pasakiusi, kad princai labiau jai priklauso, negu Hiurem.
Nors vėl- kai tie dinastijos atstovai savo brolius išžudyti turi- vėlgi kažkoks nesusipratimas mums gaunasi.... Čia saugo, gina, čia tapus kažkuriam sultonu- dinastijos atstovus nužudo....
Nors vėl- kai tie dinastijos atstovai savo brolius išžudyti turi- vėlgi kažkoks nesusipratimas mums gaunasi.... Čia saugo, gina, čia tapus kažkuriam sultonu- dinastijos atstovus nužudo....
QUOTE(Džinė @ 2014 11 26, 08:00)
Man liko pasižiūrėti paskutinės 137, 138 ir 139 serijos. O įvykių dar daug turėtų įvykti. (pagal jūsų pasakojimus: Michrimach meilė, Džihangiro mirtis, Siumbiulio, Hiurem mirtys... ) Ir viską sugebės parodyti?
Nu kad Dziganhiras kiek pamenu mire sekancioje serijoje po Mustafos nuzudymo
Papildyta:
QUOTE(prekestolen @ 2014 11 26, 09:21)
O per kur jūs žiūrite? Nes aš irgi per bigcinema per 135,137 serijas perbėgau- .
kazkaip ne visur atitinka serijos
O kaip baigsis Fatmos meiles reikalai? Istekes uz to princo?
Man Hiurem niekad nepatiko. Paranojikė, nuolat prie Mustafos besikabinėjanti boba. Dėl visų savo vaikų nesėkmių tik jį kaltina, nors savi sūneliai (Selimas su Bajezitu) patys viens kitam pagalius į ratus kaišioja ir viens kita užmušt labiau nori nei Mustafa, kuris prie jų net prie piršto nepriliečia Mechmeto buvo gaila ir man, bet Mahidevran nesmerkiu nė kiek, nes skirtingai nei pati, Hiurem jos sūnų nuo vaikystės ėdė, nuolat bandė tai nunuodyt, tai vėl kaip nužudyt, o sutikus būtinai įgelia, negana to visąlaik kiršino su tėvu. Pastoviai su Riustemu intrigom užsiima prieš Mustafa. Mahidevran prie jos vaikų taipl aršiai tikrai nelindo, o su Michrimah dar ir neblogai sutarė rūmuose
Pritariu Soled, Hiurem tikrai paranojike. O nuo pirmu seriju dar ir baisi akiplesa.
Akis visiem draske ir grasino kam netingi. Kazin ar buvo bent viena serija kur ji kaip zmogus butu elgusis, tik ugnim spajudesi. Ir dar tipo, draugaut su Valide norejo . Kas su tokia akiplesa draugaut nores
paskaitinejau anksciau ideta nuoroda ir taip dabar mastau tai jei Mustafa nuzudys, tai turi nuzudyt ir jo vaikus. Bet pagal straipsni, tai ar Mahidevran neturi nuskandint? Labai jau painus ju tie paprociai.
Akis visiem draske ir grasino kam netingi. Kazin ar buvo bent viena serija kur ji kaip zmogus butu elgusis, tik ugnim spajudesi. Ir dar tipo, draugaut su Valide norejo . Kas su tokia akiplesa draugaut nores
paskaitinejau anksciau ideta nuoroda ir taip dabar mastau tai jei Mustafa nuzudys, tai turi nuzudyt ir jo vaikus. Bet pagal straipsni, tai ar Mahidevran neturi nuskandint? Labai jau painus ju tie paprociai.
QUOTE(Alekto @ 2014 11 26, 09:39)
tikrai?
QUOTE(mickute7 @ 2014 11 26, 11:41)
tai čia tada, kai mirties angelas gražios panelės pavidale prigulė šalia ir užmerkė akis?
prekestolen, taip, žiūriu per Bigcinema. Šį vakarą pradėsiu 137 seriją. Matysiu kiek čia įvykių bus. Bet lieka tik dvi paskutinės serijos. Liūdna, iš dalies...
QUOTE(Džinė @ 2014 11 26, 13:10)
tai čia tada, kai mirties angelas gražios panelės pavidale prigulė šalia ir užmerkė akis?
taip as kaip tik tas 2 serijas is eiles ziurejau, taip abi ir prazliumbiau