Įkraunama...
Įkraunama...

> Didingasis amžius (Muhteşem Yüzyıl)

QUOTE(mickute7 @ 2014 11 15, 20:02)
  tai geriau neklauskit kelinta serija, ramiai ziurekit ir megaukites  mirksiukas.gif  nes pamenu kazkada nuziurejau neteisingai kada Ibrahimas mirs  doh.gif  nu ziuriu serija- ne  doh.gif  nenumire, fu, visai neidomu, geriau nezinokit kad jau rytoj

o as noriu zinot kada, kad neziureciau schmoll.gif nenoriu to matyt, nes man Mustafa visai nieko. Ir Ibrahimo mirties nemaciau, tai kazkaip maziau nervu kainuoja.

QUOTE(jolantaO @ 2014 11 16, 10:16)
Uz Balibeju grazesnio negali buti,

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tik be barzdos bigsmile.gif

QUOTE(Isyankar @ 2014 11 16, 10:37)
O tėvuko Suleimano jau niekam nebereikia?  biggrin.gif

senus krienus i stiklainius biggrin.gif
Atsakyti
Selimą vaidinantis aktorius tikrai gražus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meškutė999: 16 lapkričio 2014 - 15:43
QUOTE(Isyankar @ 2014 11 16, 11:57)

Reiškia ,grimuotojai gerai pasidarbavo... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantaO @ 2014 11 16, 11:16)
Uz Balibeju grazesnio negali buti, o Selimas is isvaizdos man simpatiskiausias is broliu. Mustafa susigadino su ta barzda, Bajezido labai jau apvalus veidas, va  Dzichangiras gal visai grazus, neziurint kupros.

drinks_cheers.gif dėl Selimo- man jis, kad ir toks parazitas, nu bet vistiek patrauklus.
Jei rinktis, tai šiai dienai tas persijos princas thumbup.gif . O visi kiti matyt jau pabodę, tai ir nebegražūs. ax.gif

QUOTE(Isyankar @ 2014 11 16, 11:37)
O tėvuko Suleimano jau niekam nebereikia?  biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif balsu užsikvatojau... ti kad su tokiu jau ir baisu, kažkoks paspangęs nuolat, dar užmigs reikalingiuasiu momentu...

Kaip man gaila Michrimach, tokią psichę motiną turi, net išsiskirti normaliai negali, nuolat motina gruzina, dėl brolių aukotis liepia... Negaliu, kaip pikta ant Hiurem.. Naiviai tikiuosi, kad Michrimach ras jėjų savo sprendimui įvykdyti... verysad.gif

O Mustafa karste mačiau 135 serijoje, užsukau per tą seriją viena akim žvilgtelėti...
Atsakyti
as irgi noreciau, kad Michrimah turetu jegu tai beprotei motinai pasipriesint. Na, nepasiseke merginai su mama. Ar ji visgi issiskirs?
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 11 17, 09:08)
as irgi noreciau, kad Michrimah turetu jegu tai beprotei motinai pasipriesint. Na, nepasiseke merginai su mama. Ar ji visgi issiskirs?

vėliau Michrimach prisidės prie Mustafos nužudymo sad.gif jai Džihangiras taip ir pasakė, kad jeigu Mustafa mirs, jis kaltins motiną, ją ir Riustemą.
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2014 11 17, 10:08)
vėliau Michrimach prisidės prie Mustafos nužudymo sad.gif jai Džihangiras taip ir pasakė, kad jeigu Mustafa mirs, jis kaltins motiną, ją ir Riustemą.

tikrai? Na, tada man jos negaila beee.gif tegul ir sedi su tuo savo senu kelmu mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 11 17, 12:37)
tikrai? Na, tada man jos negaila  beee.gif tegul ir sedi su tuo savo senu kelmu  mad.gif

taip, važiuos tipo taikytis, o padarys brolio Mustafa asmeninio anspaudo kopiją (žinai, kaip ant plastilino atspaudžia) ir tada jos vyras parašys laišką ir uždės atseit Mustafos anspaudą unsure.gif
nereikėjo jai kišti nagų į šį nešvarų reikalą schmoll.gif
Atsakyti
As tai nekaltinu Mihrimah. Turint tokia motina, ne taip lengva spaudimui nepasiduot.
Bet uztat gaila jos tikrai. Cia ateiti aisku. Gaila, kad neleido issiskirt su Rustemu jai. Slykstus jis diedas veliau is vis pataps. Turbut labiausiai neigiamas personazas sitam filme man.
Atsakyti
kai esu susipažinusi-daugmaž-su istorine šio serijalo esme,visad esu Hiurem pusėj.Dabartiniai kūrėjai vis tiek -musulmonai,o jie labai nemėgsta atsivertėlių...Taip,kad ir Mustafos nelabai gailiu,nes iš ties anas bendravo su sultono priešais...Na,žodžiu,serijalas autorių išmislas...o istorija kalba visai ką kita.Pirmyn Hiurem...nedaug tau ir beliko...o ir serijalas baigiasi...
Atsakyti
QUOTE(Amapatria @ 2014 11 17, 16:07)
kai esu susipažinusi-daugmaž-su istorine šio serijalo esme,visad esu Hiurem pusėj.Dabartiniai kūrėjai vis tiek -musulmonai,o jie labai nemėgsta atsivertėlių...Taip,kad ir Mustafos nelabai gailiu,nes iš ties anas bendravo su sultono priešais...Na,žodžiu,serijalas autorių išmislas...o istorija kalba visai ką kita.Pirmyn Hiurem...nedaug tau ir beliko...o ir serijalas baigiasi...

O kaip istorines asmenybes Mihrimah susikloste gyvenimas po Pasos mirties? 4u.gif
Atsakyti
Buvo įdėtas lietuviškas straipsnis apie Michrimah gyvenimą, paieškokit šitoje temoje - rasit 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti