Įkraunama...
Įkraunama...

> Didingasis amžius (Muhteşem Yüzyıl)

QUOTE(Alekto @ 2014 11 15, 16:19)
Man tai gerullis tas persu princas biggrin.gif nezinau kodel, bet simpatiskas labai biggrin.gif

Simpatiskas, simpatiskas biggrin.gif O kartais nesusiburkuos su Mihrimah? smile.gif

Ir beje, kelintoje serijoje Mustafa ateis paskutinioji valanda?
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2014 11 15, 17:05)
Simpatiskas, simpatiskas biggrin.gif  O kartais nesusiburkuos su Mihrimah? smile.gif

Susiburkuos su Fatma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2014 11 15, 15:22)
O Man Selimo gaila. Vargšas pijokėlis, valios neturi unsure.gif

nei pries vyneli, nei pries moetriska sijona. doh.gif spes prisidirbti

man tai Bajazitas thumbup.gif , nors karstakosis, kaip ir visi vyrai kituose turku serialuose, kur iskart - nuzudysiu lotuliukas.gif bet toks super grazus princas. Mustafa grazus, bet ta jo barzda, kai parodo pries sviesa, tokia kaip neapsiplunksnavus doh.gif dabar jau ir dingo man jo grozis.
Nors kai ateis paskutinioji - zliumbiau visa serija doh.gif verysad.gif o kadangi ziurejau per rusu onleine ir iskart 2 serijas, ir pasirodo, kad sekanti serija dar ne maziau reikalaujanti asaru, tai 2 serijos is eiles kurias prazliumbiau verysad.gif tai geriau neklauskit kelinta serija, ramiai ziurekit ir megaukites mirksiukas.gif nes pamenu kazkada nuziurejau neteisingai kada Ibrahimas mirs doh.gif nu ziuriu serija- ne doh.gif nenumire, fu, visai neidomu, geriau nezinokit kad jau rytoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 15 lapkričio 2014 - 20:03
Bajezitas, Mustafa, Tašlidžejus - svajonių vyrai, imčiau visus wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2014 11 15, 20:21)
Bajezitas, Mustafa, Tašlidžejus - svajonių vyrai, imčiau visus wub.gif  biggrin.gif

Taslidzejus man ne- toks biskeli ne vyriskas. aisku ji taip vercia gyvenimas ir visos sultan reguliuoja jo gyvenima. o princai tai jau taip wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Bet Tašlidžejus už kokį Selimą tai tikrai gražesnis wub.gif
Atsakyti
O man Selimas visai simpatiskas pasidare biggrin.gif Siek tiek panasus i kito filmo aktoriu, tai visai graziai pradejo ziuretis biggrin.gif
Siaip aplamai visai neblogi vyrai parinkti siam filmui. Plius neeiline apranga savotisko sarmo daduoda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 15 lapkričio 2014 - 21:47
Uz Balibeju grazesnio negali buti, o Selimas is isvaizdos man simpatiskiausias is broliu. Mustafa susigadino su ta barzda, Bajezido labai jau apvalus veidas, va Dzichangiras gal visai grazus, neziurint kupros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantaO: 16 lapkričio 2014 - 10:23
O tėvuko Suleimano jau niekam nebereikia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2014 11 16, 10:37)
O tėvuko Suleimano jau niekam nebereikia?  biggrin.gif

reikia reikia v lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2014 11 16, 11:37)
O tėvuko Suleimano jau niekam nebereikia?  biggrin.gif

Nebereikia, baigesi jau jo didingasis amzius lotuliukas.gif
Atsakyti