Įkraunama...
Įkraunama...

Yoox

QUOTE(dives @ 2015 03 20, 13:15)
nu va, kai faina  thumbup.gif , jei trūks iki free shipo, turėsi jungtis dabar mirksiukas.gif

Ka jau vel perki?? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 03 20, 13:47)
Man sitie labai labai- tokiu ir as noreciau.. Buvau isimetus i krepsi pries 3 savaites 39 dydi, bet po to kai temoj atsidure- neliko ju greit biggrin.gif db ziu ir 38 butu tikes ... Grazuoliai..  wub.gif thumbup.gif

Aciu 4u.gif Tikrai sitie ir grazus, ir smagus - oda be galo minkstute, bet neatrodo lepi, kad vos brukst ir lieka zymes. Nors man vistiek trumpieji nerealus - jau rezgu mintyse derini kaip juos man i darba siandien pritaikyt (gana laisvas dreskodas pas mus, bet kadangi penktadienis ir tik kelias valandas ofise pasedet teks, tai galiu dar laisviau rengtis biggrin.gif ).

Vyras suzinojes abieju kaina, tia ir pats batu uzsinorejo, bet jam beieskodama dar sau 3 poras radau doh.gif Tik isjungiau pries uzsakydama - reikia pasidomet dydziais ir siaip blaivia galva apmastyt pirkinius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 03 20, 13:23)
Aciu 4u.gif Tikrai sitie ir grazus, ir smagus - oda be galo minkstute, bet neatrodo lepi, kad vos brukst ir lieka zymes. Nors man vistiek trumpieji nerealus - jau rezgu mintyse derini kaip juos man i darba siandien pritaikyt (gana laisvas dreskodas pas mus, bet kadangi penktadienis ir tik kelias valandas ofise pasedet teks, tai galiu dar laisviau rengtis biggrin.gif ).

Vyras suzinojes abieju kaina, tia ir pats batu uzsinorejo, bet jam beieskodama dar sau 3 poras radau doh.gif Tik isjungiau pries uzsakydama - reikia pasidomet dydziais ir siaip blaivia galva apmastyt pirkinius biggrin.gif

Bet klapsi kulnas, tai didinti jie? Galvoju uz tokia kaina gal irgi pasiimt, jei pasmunka, tai jauciu ant kojos graziai atrodytu su kokiom suknelem, tik nezinau su eur37 imti 7 ar visgi 6 dydi? g.gif

Tie pirmieji irgi grazus, bet vien del tu dazu neimciau, tingeciau su jais cackintis, rankas plovinetis, kad ir kokie grazus..
Papildyta:
Merginos, nemazai maciau buvo pirkusiu siuos Premiata, pasirodykit kuri, pakomentuokit, o gal jau rodesi kas, tik praleidau g.gif

user posted image
Atsakyti
O gal kuri patarsit kaip ALEXANDRA ir CAFENOIR dydziai? Ir kaip plociai?

QUOTE(mimsy @ 2015 03 20, 14:31)
Bet klapsi kulnas, tai didinti jie? Galvoju uz tokia kaina gal irgi pasiimt, jei pasmunka, tai jauciu ant kojos graziai atrodytu su kokiom suknelem, tik nezinau su eur37 imti 7 ar visgi 6 dydi?  g.gif

Tie pirmieji irgi grazus, bet vien del tu dazu neimciau, tingeciau su jais cackintis, rankas plovinetis, kad ir kokie grazus..

Zinok nedidinti - i mazesnius jau niekaip neikisciau kojos, dydis idealiai is ilgio ju man ir i prieki negaliu jau pastumt pedos (ta siaurejanti dalis jau ten). Bet einant pradeda klapset, tai gal tiesiog isformavime problema, nes nera uzkulniui prilaikymo. Galvoju gal kokie lipdukai ant kulno padetu g.gif Uzkrito pavadinimas batu, bet neseniai vienus parduotuvej matavaus, tai ir mano dydis, ir mazesnis is kulno smukciojo, nors mazesnis is ilgio ir nepatogus buvo - nurasiau kaip batu modelio problema.

Vyras pakomentavo, kad galetu tie dazai nenusiplaut, nes idomiau atrodo. Bet manau imsiu ir nuvalysiu as juos, o tada ir visos problemos dings. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 03 20, 14:17)
Ka jau vel perki??  hihihi.gif

dar nieko, ačiu D, nera laiko ax.gif

QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 03 20, 14:23)
Tik isjungiau pries uzsakydama - reikia pasidomet dydziais ir siaip blaivia galva apmastyt pirkinius biggrin.gif

pas Jus nera nemokamo grazinimo, kaip kad pas mus?

QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 03 20, 14:42)

cafe noir, aš turėjau normaliai pėdai buvo, tikrai ne siaurai, kokybiški, patiko
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 03 20, 13:42)
Zinok nedidinti - i mazesnius jau niekaip neikisciau kojos, dydis idealiai is ilgio ju man ir i prieki negaliu jau pastumt pedos (ta siaurejanti dalis jau ten). Bet einant pradeda klapset, tai gal tiesiog isformavime problema, nes nera uzkulniui prilaikymo. Galvoju gal kokie lipdukai ant kulno padetu  g.gif Uzkrito pavadinimas batu, bet neseniai vienus parduotuvej matavaus, tai ir mano dydis, ir mazesnis is kulno smukciojo, nors mazesnis is ilgio ir nepatogus buvo - nurasiau kaip batu modelio problema. 

Vyras pakomentavo, kad galetu tie dazai nenusiplaut, nes idomiau atrodo. Bet manau imsiu ir nuvalysiu as juos, o tada ir visos problemos dings.  rolleyes.gif

Man atrodo cia visi Western stiliau batai taip.. Kiek turejau- taip buvo.. rolleyes.gif Tai turetu but labai patogus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 03 20, 14:46)
Man atrodo cia visi Western stiliau batai taip.. Kiek turejau- taip buvo.. rolleyes.gif  Tai turetu but labai patogus  wub.gif

Siandien jums sekminga diena, papilde dydziais, ciupkit 39 cool.gif

http://www.yoox.com/...p...G&sizeId=11
Atsakyti
Cafenoir turiu, tik dabar niekaip neatgaminu kokius. Dydi turetu atitikti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 03 20, 15:42)
pas Jus nera nemokamo grazinimo, kaip kad pas mus?

Nera, $7 grazinimas sad.gif Na aisku nebutina ju etiketes naudot, gali kokiu nori budu grazint, bet daugumai batu vistiek geriau ja panaudot, o ypac kai kelias poras grazini. Tik jei pirkt ir moket uz atsiuntima, o paskui uz grazinima, tai nesinori, nes ir i minusa apsipirkt galima.. Nors lyg anakart nemokamai grazinau, t.y. kiek mokejau, tiek ir grazino parduotuve g.gif Bet tada kazkaip idomiau buvo, nes pas mus ir final sale yra, bet vienus tokius ir grazinau - leido uzpildyt grazinimo forma ir normaliai prieme.
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2015 03 20, 15:07)
Siandien jums sekminga diena, papilde dydziais, ciupkit 39 cool.gif

http://www.yoox.com/...p...G&sizeId=11

Paemiau 8 drinks_cheers.gif thumbup.gif
Ligoniui negalima rodyt... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 20 kovo 2015 - 15:28
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 03 20, 15:46)
Man atrodo cia visi Western stiliau batai taip.. Kiek turejau- taip buvo.. rolleyes.gif  Tai turetu but labai patogus  wub.gif

Turiu as Timberland laisvu uzkulniu, bet jie vistiek kitaip nei sie. Nors i darba isbandineju, tai patogus. smile.gif

O siaip western boots gal ir nuo gamintojo priklauso - imaunamu laisvesnis uzkulnis, bet tikrai ne tiek kiek siu, bet juos ir uzsimaut/nusimaut nebuna lengva. Pasvajoju apie vienus Lucchese, bet nemegstu ilgai zaist su apsiovimu 4u.gif O pvz mano trumpuju ar kokiu Frye tai labai patogiai uzkulnis padarytas, jokio smukciojimo.
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 03 20, 15:25)
Paemiau 8 drinks_cheers.gif thumbup.gif
Ligoniui negalima rodyt...  doh.gif

Gi maciau, kad labai norejai bigsmile.gif Jauciu ir as pasiimsiu..

Dar sie uzkliuvo uz akies, vasara prie baltu dzinsu wub.gif Kaip jums? Ar jau too much? ax.gif

http://www.yoox.com/...p...3AJ&sizeId=

user posted image
Atsakyti