Nezinau kas pasidare, bet kai apsipirkau yoox, tai po to karto man neatidaro nei vienos yoox nuorodos (na ir to puslapio)
Per telefona ar kita narsykel viskas ok ,bet per kuria iki siol ziuredavau ir pirkau nebe...
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 03 15, 04:55)
Na ka, neatsilaikiau ir as
Antrakart bandau laime yoox, bet jei vel nepataikysiu su dydziais, tai turbut nebepirksiu...
Siuo metu esu western boots paieskose, tai pasiemiau
siuos - toks neutralus variantas, kad nera visiskai paprasti, bet ir nera labai kaubojiski
O po to ismete parduotuve
situos ilgaaulius kaip pasiulyma, tai nesusilikiau irgi. Ai, jei tik tiks tai abeji susinesios
Gavau siuos, tai atienu parodyt gyvai - labai labai nudziugino
Nezinau kodel keliant per programa foto persuka, bet jau labai tingiu gilintis, tai keliu kaip yra
Tie kaubojiski, tai realiai svelnesni, o dar tie kristaliukai pasvelnina, bet galima juos ir nuemus nesiot - vienintelis dalykas, kad tas baltumas nuo ju byra
Ir ant ranku lieka jis, ir ant rubu (pvz matavausi su pedkelnem budama, tai kiek paliete, tiek istepliojo) - jis toks truputi lipnus ir byrantis, tai rankas reikia plaut tuos batus paciupinejus, bet uztenka prasegt uztrauktuka ir nuo tokio veiksmo aplink byra baltumas.... Graziai ziurisi, bet norint nesiot reikia kazkaip nuvalyt juos, kad netepliotu..... Pagavau uz $35, tai nesiskusiu labai (uz tokio tipo batus buvau pasiruosus iki $250 moket - daugiau nenorejau, nes gana specifine avalyne), tai labai dziaugiuos pirkiniu
Dydis atitiko - tik parejus namo puoliau matuotis, tai pasirode lyg tik tik, apsitempe per peda ir ant ribos (mano peda plati ir keltis auksta), bet paskui suniuka pavedziojus basomis matavaus ,tai labai patogiai, o jei pasitampys, tai ir dar patogiau bus (nors manau, kad nenuspaus net pranesiojant juos). Bet ci velokai vakare veiksmas vyko ir isivaizduoju ,kad koja pabrinkus po dienos, tai ryte gal isvis slydinesiu juose
Na o antrieji irgi labai patiko
Is tikruju, tai juos emiau daug negalvodama, nes yoox ismete kaip pasiulyma po anais batukais. Bet sugunde kaina ($38) ir aisku modeliukas. Dar dvejojau del plocio,ypac per blauzda, nes jie uzmaunami, bet ne tik, kad be problemu uzsimoviau, tai dar ir laisvoki, truputi padribe jie. Del to ir gaunasi ilgis kiek zemiau keliu. Ir pedai labai patogus, tik uzkulnis kiek laisvas ir slepsi....
Dar reikes prasimatuot daugiau, bet jauciu uz tokia kaina pasiliksiu - jei ir nebus super patogus, tai trumpiems isejimams sueis
Imetu priekio foto is arciau, nes patiko pasiuvinejimas ir tas 'panesiota' priekis.