Įkraunama...
Įkraunama...

Yoox

QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 11 05, 21:28)
Visoje Europos Sąjungoje galioja 2 metų garantinis terminas, prekėms, parsisiųstoms iš kitos ES šalies taip pat galioja.
http://www.ecc.lt/in...08#.VFp5ovmUdSE
Atsiminkite, kad visoje Europos Sąjungoje galioja 2 metų įstatyminės garantijos terminas, reikalavimams dėl daiktų trūkumų pareikšti.

O garantija 2 metu visoms prekems? Rubams, rankinems, batams?
Man kazkada LT parduotuvej sake, kad rubams jokie garantiniai negalioja g.gif (pvz. Uztrauktukas sugedo po savaites nuo isigijimo)
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2014 11 06, 14:47)
O garantija 2 metu visoms prekems? Rubams, rankinems, batams?
Man kazkada LT parduotuvej sake, kad rubams jokie garantiniai negalioja  g.gif (pvz. Uztrauktukas sugedo po savaites nuo isigijimo)

Visada meluoja lotuliukas.gif ir dar aiškina nesąmones, kad garantija tik 14 dienų. Visoms prekėms kokybės garantija yra 2 metai (išskyrus išimtis, kai tam tikroms detalėms būna trumpesnis garantinis terminas). Tik aišku kuo daugiau laiko bus praėję nuo pirkimo, tuo sudėtingiau bus įrodyti, kad tai gamyklinis brokas. Bet jei nusipirkote batelius ir metus laiko juos laikėte dėžutėje, po pirmo karto suplyšo ir turite čekį (arba šiuo metu ir banko išrašas tinka), galite drąsiai reikalauti taisyti, pakeisti ir t.t.
Civilinio kodekso 6.338 str. 2 dalyje nustatyta, kad kai nenustatytas daikto kokybės garantijos ar tinkamumo naudoti terminas, tai pirkėjas reikalavimus dėl daikto trūkumų gali pareikšti per protingą terminą, bet ne vėliau kaip per dvejus metus nuo daikto perdavimo dienos, jeigu įstatymai ar sutartis nenumato ilgesnio termino. CK 6.338 str. 5 d. nustatyta, kad kai sutartyje nustatytas trumpesnis nei dveji metai daikto kokybės garantijos terminas ir daikto trūkumai nustatyti pasibaigus šiam terminui, tačiau nepraėjus daugiau kaip dvejiems metams nuo daikto perdavimo dienos, pardavėjas atsako už daikto trūkumus, jeigu pirkėjas įrodo, kad trūkumas atsirado iki daikto perdavimo arba dėl iki daikto perdavimo atsiradusių priežasčių, už kurias atsako pardavėjas.
Atsakyti
Amazone tai tikriausiai nera pinigu grazinimo, kai preke atpinga ax.gif . Dar iki namu neatkeliavo, o jau 10 eur. atpigo. Kaip gerai su Javary buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2014 11 23, 22:07)
Amazone tai tikriausiai nera pinigu grazinimo, kai preke atpinga ax.gif . Dar iki namu neatkeliavo, o jau 10 eur. atpigo. Kaip gerai su  Javary buvo wub.gif


Nera, nes Amazon svyruojancios kainos ir plius ne vienas pardavejas.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 10 18, 16:42)
Yoox pakeitė savo taisykles (iki lapkričio 30), na tikiuosi ne visam laikui. Siunčia jie dabar į Lietuvą už standartinį 10 eurų mokestį (anksčiau buvo 20), bet nebėra nemokamo siuntimo, surinkus net ir už 200 eurų, kaip buvo anksčiau.


siuntimas 20euru dabar??? susidejau krepsi ir zado netekau..
Atsakyti
As irgi soke verysad.gif Susikroviau 3 poras batus i krepseli, dziaugiausi black friday 20% nuolaida ir stai kas per naujiena schmoll.gif Ir cia sita naujove tik "trecio pasaulio" salims - kitur arba isvis nemokamai siuncia, nesvarbu uz kiek apsiperki, arba nemokamai jei virs 200 EUR. Durniai, negaliu, kaip sunervino schmoll.gif Is principo nebepirksiu.
Tik kur dabar apsipirkineti, be asos doh.gif
Atsakyti
Senokai nepirkau yooxe, bet tas 20 Eur siuntimas isties nesamone. Gal nebent kas noretu kooperuotis ir pasidalinti siuntimo islaidas, kol dar yra tas -20% viskam? ax.gif
Gal pakeis "naujas salygas" nuo gruodzio, nes turetu pamatyti pirkimu statistikoje, kad apmazejo srautai.
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2014 11 28, 19:42)
As irgi soke verysad.gif  Susikroviau 3 poras batus i krepseli, dziaugiausi black friday 20% nuolaida ir stai kas per naujiena schmoll.gif Ir cia sita naujove tik "trecio pasaulio" salims - kitur arba isvis nemokamai siuncia, nesvarbu uz kiek apsiperki, arba nemokamai jei virs 200 EUR. Durniai, negaliu, kaip sunervino schmoll.gif  Is principo nebepirksiu.
Tik kur dabar apsipirkineti, be asos doh.gif

Beje, pameginau pakeisti sali yooxe, kad paziureciau pirkimo salygas, tai i UK standatr delivery isties pigesnis (£7), bet to paties mano norimo daikto kaina Jungtinei Karalystei yra didesne, negu Lietuvai. Pvz., mano nuziuretu kelniu kaina iki kodo nuolaidos yra 56 Eur, o JK atveju skaiciuoja 50 svaru, ju kaina Italijai yra 59 Eur. Gal cia del kokiu mokesciu skirtumai, bet pagal prekiu kaina mes dal ne blogiausioje padetje. Tik uz siuntima plesia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo issiblaskiusi: 29 lapkričio 2014 - 18:05
Sveikos, gal kam aktualu dabar siuntimas nemokamas ir plius 20 proc. su koduku more20 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*FemmeFatale* @ 2014 12 02, 13:09)
Sveikos,  gal kam aktualu dabar siuntimas nemokamas ir plius 20 proc. su koduku more20  4u.gif


kaip faina, gerai, kad palaukiau thumbup.gif thumbup.gif

bet ir prapirkta, paliko mums liekanas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 02 gruodžio 2014 - 12:32
QUOTE(dives @ 2014 12 02, 12:27)
kaip faina, gerai, kad palaukiau thumbup.gif  thumbup.gif


tu saunuole, kantri, o as prisipirkau su 20 eu. deliveriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2014 11 28, 18:42)
As irgi soke verysad.gif  Susikroviau 3 poras batus i krepseli, dziaugiausi black friday 20% nuolaida ir stai kas per naujiena schmoll.gif Ir cia sita naujove tik "trecio pasaulio" salims - kitur arba isvis nemokamai siuncia, nesvarbu uz kiek apsiperki, arba nemokamai jei virs 200 EUR.

Aš nemanau kad "trečio pasaulio šalims". Tiesiog įtariu, kad pradėjo pirkėjai piktnaudžiauti. Nesurenka nemokamam siuntimui, susikrauna krepšį ir paskui beveik viską grąžina. Pastaruoju metu net UPS kurjeriai skundėsi, kad tik yoox grąžinimais užsiimai, važinėja surinkinėja. Turbūt darė bandymus, kiek čia tų grąžinimų būtų jei siuntimas mokamas visiems. Gal nedarantiems grąžinimų atsiųs kokį asmenenį kodą wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 02 gruodžio 2014 - 12:45