Įkraunama...
Įkraunama...

Yoox

man dar siuos is USA psl siandien nupirko.. tikiuosi dydi atitiks smile.gif
http://www.yoox.com/...#sts=sr_women80
Atsakyti
Sakykit jus man, truputi nesusigaudanciai moteriskei g.gif , kuo skiriasi adresai lt yoox, uk yoox ir kitu saliu? Jei jie kitoki, gal kas nuorodas gali imesti? Ar cia tik sali virsuj reikia pakeisti? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziubek: 06 kovo 2015 - 10:31
QUOTE(VVaiva @ 2015 03 06, 10:38)
drinks_cheers.gif Tuos Premiata seniai sekiau  wub.gif Tik virsuj baisiai platus man jie atrodo is foto... Tikiuosi, nepaskesiu  doh.gif
Fauzianai ko gero bus didoki  g.gif Bet tokia kaina negalejau neimti  biggrin.gif
O.K.  biggrin.gif  biggrin.gif

Stoju ir as i baldinini noretuju eile, jei netiks biggrin.gif VVaiva, Jus kai randate ka nors idomaus ir uz prieinama kaina, imeskite cia nuoroda bigsmile.gif angel_not.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssimonyte: 06 kovo 2015 - 10:18
ką tik gavau savo Khrio' batukus - labai labai smagūs, jausmas, lyg basa būčiau bigsmile.gif tikrai pateisina visus internete rastus atsiliepimus apie šios firmos batų patogumą thumbup.gif

pirkau su 10% nuolaidėle, mokėjau 32 eurus 4u.gif

paprastai nešioju 39 dydį (su 25cm pėda), tokį dydį ir pirkau - pilnai atitinka thumbup.gif
užtrauktukai yra abiejose pusėse, ir čia didelis privalumas, nes kitaip kojos nebūčiau įkišusi ir jau buvau išsigandusi, kad teks gražinti atgal, bet tikrai tikrai jie lieka pas mane bigsmile.gif

dar turėjau abejonių dėl nuotraukoje keistokai atrodančio kulno - bet realiai jis atrodo žymiai geriau bigsmile.gif

nuotrauka, tik kadangi daryta telefonu, tai gal ne itin kokybiška blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Puiku, as irgi laukiu Khrio tik kt modeliuko..tikiuosi ir man tiks
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2015 03 06, 11:11)
Puiku, as irgi laukiu Khrio tik kt modeliuko..tikiuosi ir man tiks

to ir linkiu 4u.gif
o kokį modeliuką pirkot? bigsmile.gif

dabar dar žvalgausi į Diesel balerinkas, jei žinočiau, kad jos tikrai patogios kasdienai, "bėgiojimui" su vaikais ir paskui vaikus biggrin.gif tai imčiau nedvejodama, bet kažkokią abejonę turiu g.gif nors Diesel batų pas mane namie ne dvi ir ne trys poros - mano mylimiausias brand'as turbūt, bet kažkodėl dvejoju ax.gif gal kas nors turit, turėjot? matavotės? galit pakomentuot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iScream @ 2015 03 06, 12:05)
ką tik gavau savo Khrio' batukus - labai labai smagūs, jausmas, lyg basa būčiau bigsmile.gif tikrai pateisina visus internete rastus atsiliepimus apie šios firmos batų patogumą thumbup.gif

Ir as situ norejau bet juodu nebeliko 39 verysad.gif reiks turbut rudus pasiimti g.gif
Papildyta:
O kaip kazin HELEN firmos batu dydziai? Nusiziurejau balerinkes wub.gif
Atsakyti
Siuos emiau..

http://mobile.yoox.c...?...AW&sizeId=7
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2015 03 06, 09:38)
drinks_cheers.gif Tuos Premiata seniai sekiau  wub.gif Tik virsuj baisiai platus man jie atrodo is foto... Tikiuosi, nepaskesiu  doh.gif
Fauzianai ko gero bus didoki  g.gif Bet tokia kaina negalejau neimti  biggrin.gif
O.K.  biggrin.gif  biggrin.gif

lauksim pasirodant 4u.gif o i fauzianus galesi vidpadi isidet mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galit pasakyti, niekada nesu grąžinus yoox, paprasčiausiai sudėti į tą pačią dėžę, užklijuoti lipduką ir kurjerį iškviesti? Ant to lipduko nieko rašyti nebereikia? Ar sąskaitą reikia vidun įdėti, pažymėjus kokias prekes grąžinu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 06 kovo 2015 - 15:03
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 12 30, 23:28)
Gavau savo uzsakyma - George J. Love batuku kokybe nudziugino, tikrai smagi oda. Nors vidus kiek nepatiko - lyg lakuota oda, o ne koks pamusalas ar paprasta oda- galvoju gali patrukinet benesiojant. Nesioju US8 paprastai, siuos emiau US9 (EUR39), tai dydis geras, vos lieka laisvos vietos priekyje, bet net nezinau ar butu pilnas puse dydzio, tai kaip ir viskas ok. Is plocio irgi laisvai koja jauciasi (mano pedos placios). Bet jau blauzdu siaurumas blink.gif Siu ilgaauliu net nepasimatavau normalia, nes uztrauktuko neuzsegiau - ne tik per blauzdas, bet aplamai net iki ciurnos kauliuko nedasegiau blink.gif  doh.gif Ir taip keisti, nes peda laisvai juose jauciasi, laisviau nei sekanciuose, kur aprasysiu. O dar siuos virs keliu ilgaaulius pirkau, tai su jais irgi ne ka geriau - segasi is galo, tai uzsisegiau iki keliu (vis savo blauzda pagrusdama i bata ranka, kad odos neprisisegciau), bet virs keliu niekaip nebesuejo.  doh.gif Turiu ilgaaulius virs keliu, esu ir kitu nemazai matavusis, o ir iki keliu ilgaauliu ne vienus turiu - vieni labiau pagal koja eina, kiti laisviau, bet net matuotis neteke tokio siaurumo batuku.

Zodziu, si firma mazinta, tai reiketu didesni dydi imt, bet kojos sakaliukai turi but, nes jei normalios ar i didesne puse, tai be sansu per blauzdas tilpt.

Na ką... inešiu sumaišties dėl seniau čia aptartų George J. Love batų. Pirkau iš europino yoox puslapio, rudos spalvos. Nešioju 36,5, ėmiau 37. Taigi, per pėdą laisvoki, bet vaikščiojant nesmagumo nejaučiu: pėda neslidinėja. Bato aulas idealiai apgludęs, bet neaptemtas (mano blauzdos plotis apie 33.5 cm). Užtrauktuką užtraukiau be jokio vargo. Įdomu būtų pasimatuoti 36 dydį. Esu jais patekinta, nes už 74 EUR abejoju ar Lt kažką panašaus įsigyčiau. Dar vienas pliusas šiems batams, kad neatrodau, kaip batuotas katinas su savo 158 ūgiu biggrin.gif. Idomu, gal jų dydis nuo spalvos skiriasi? g.gif. Arba aš gavau n kartų matuotus ir pratampytus... Bet batai atrodo tvarkingi g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri galit pakomentuoti GIORDANA F. batų dydžius - ar atitinka?
Atsakyti