Įkraunama...
Įkraunama...

Kam visad +/- 35-eri :)

QUOTE(Amžina studentė @ 2014 12 01, 18:56)
Matai, miegas Varšuvoje, o juo labiau Afrikoje, brangiai kainuoja  biggrin.gif

Vaikai jau pradėjo advento kalendorius. Baisiai laimingi  wub.gif  Jau atsiranda jausmas, kad Kalėdos artėja...

Taip, pigiausias miegas savoje lovoje lotuliukas.gif
Kokie dar adventai? Maniškiams nerūpi... Užgulę savo kompus...Sūnus paskutiniu metu sunkiai miegoti nuvarau...Pvz., mano studentui pirmadienį paskaitos tik nuo 12 val., o kitam pirmos pamokos nėra, bet vis vien į kūno kultūrą 10-ai valandai nesugebėjo atsikelti...
Atsakyti
AS, maniskes irgi jau prasiplese adventinius, ir medziagini kalendoriu-eglute pasikabino ant spintos, kur kasdien reikia man paslapciomis ryte saldainiu idet, tik beda-ne visi tinka, o kartais as praziopsau....
Atsakyti
Vaižgante, bėda su tais kompais - liga. Kontroliuoju saviškį, bet jei pamokos a la "paruoštos", tai gali sėdėt non stop. Šiemet jau ir MB pradėjo kontroliuot. Gal net per dažnai atjungia priėjimą. Už dvejetus, pastabas ir pan. rolleyes.gif

Nerile, neturiu tokio medžiaginio. Aš tai jau visai prieš Kalėdas kojinę pakabinu. Vieną. Tai ten abiem ką nors vis Kalėdų senelis įdeda - po kokį milikinį, kinder kiaušinį, šokoladinę figūrėlę iš "Majų" ir panašiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2014 12 01, 21:02)
Vaižgante, bėda su tais kompais - liga. Kontroliuoju saviškį, bet jei pamokos a la "paruoštos", tai gali sėdėt non stop. Šiemet jau ir MB pradėjo kontroliuot. Gal net per dažnai atjungia priėjimą. Už dvejetus, pastabas ir pan.  rolleyes.gif 

Mano Daumantas jau 11-i metai gyvena neruošdamas pamokų. Sėkmingai gyvena. Pastebėjau, kad anglų k. mokytoja vis pažymi, kad nepadaręs namų darbų (ji pirmi metai dėsto). Per tėvų dieną nuėjau, papasakojau, kokia yra situacija ir pasiūliau neturėti vilčių, kad namų darbai bus. Ji pakraipė galvą ir sako: taigi jis 100-uko iš egzamino nori. Atsakiau: jei šimtuko nebus, bus truputį mažiau, jam tai nesvarbu. O mokytoja ir sako: na gaila, kad jis pamokų neruošia, bet angliškai kalba geriau nei aš lotuliukas.gif Kaip smagu, kad mokytoja sąžininga. hihihi.gif Ji dėstė ir mano Pauliui, tai sielvartauja, kad tas 100-uko negavo.
Atsakyti
Vaizgante, nu o kaip tada, kai namu darbai uzduodami rastu, pv. matematika, maniskes abiem yra daug namu darbu, ir nemaza dalis rastu... Kita diena buna surenka ar gyvai tikrina.
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2014 12 03, 21:50)
Vaizgante, nu o kaip tada, kai namu darbai uzduodami rastu, pv. matematika, maniskes abiem yra daug namu darbu, ir nemaza dalis rastu... Kita diena buna surenka ar gyvai tikrina.

Nežinau, gal per pertraukas padaro? O kai nespėja, tai nespėja...Pvz., žiūriu- lietuvių dvejetas. A, sako, nespėjau per pertrauką Šekspyro soneto išmokti.
Ko jau ko, bet šaltų nervų galima jam pavydėti...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Visos tokios užsiėmusios prieš šventes turbūt, kad nei viena nieko nerašo. Mes paskutinį lapkričio šeštadienį atšokom jaunėlio vestuves, dabar laukiam Kalėdų. Su dovanom tai sunkiai, nes anūkėms labai jau sunku surasti ką nupirkti, kad tikrai pradžiugintų...
O jūs kaip ar dovanos jau suruoštos?
Atsakyti
Labas, nezinau, ar cia visos taip uzsieme, ar tik neraso.... Ieskom tu dovanu, bet nezinom ko ieskom...
Smagu vestuves, kiek jauneliui metu? Atsikrai gyvens ar pas jus?:-)
Atsakyti
taiptaip, o kokia naujiena netikėta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(taiptaip @ 2014 12 14, 15:28)
Sveikos 4u.gif
Visos tokios užsiėmusios prieš šventes turbūt, kad nei viena nieko nerašo. Mes paskutinį lapkričio šeštadienį atšokom jaunėlio vestuves, dabar laukiam Kalėdų. Su dovanom tai sunkiai, nes anūkėms labai jau sunku surasti ką nupirkti, kad tikrai pradžiugintų...
O jūs kaip ar dovanos jau suruoštos?

Sveikinu 4u.gif Džiugios naujienos thumbup.gif

Aš tai dar gimtadienių maratono nebaigiau. Mūsyse daug šaulių biggrin.gif Ryt Melioratoriaus gimtadienis. Tai užsisakė lego rinkinį už 445 rolleyes.gif Tai jei ir toliau tokių dovanų pageidaus, tai bankrutuosiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amžina studentė: 14 gruodžio 2014 - 20:28
Labas rytas. Temutė atgijo thumbup.gif Mes tai lėkime stovint vietoje. Kur tas laikas dingsta nė nesuprantu. Sakot komas mokintis trukdo. Aha, mano dvykliktokui net trukdo smegenis susuko doh.gif
Atsakyti
Visos FB tupi ir nerašo čia smile.gif
Dovanų pirkti dar nepradėjau, planuoju rytoj pradėti...
Atsakyti