Įkraunama...
Įkraunama...

Kam visad +/- 35-eri :)

Labas, nu viskas gerai su ta Varsuva, ir su VRK, ir ekskursija lietuviu k. buvo, oras nuostabus, viesbutis puikus, tik prekinimuisi laiko mazoka, as turejau tisla nusipirkti batus-tai kazkaip LT man didesnis asortimentas pasirode.Bet esu patenkinta isvyka, tik turbut pertrauke kur vejas po pirties, nes dabar guliu su T.
Atsakyti
Laba diena

QUOTE(nerile @ 2014 11 24, 22:02)
Labas, nu viskas gerai su ta Varsuva,

su kokiu organizatoriumi važiavote? Ar verta važiuoti žiemą?
Atsakyti
VRK:-)
Nu gal ir verta, tiek ten tos ekskursijos, geros 3 val. Dar yra 20/21d. gruodziui, kitos maciau sausiui.
Atsakyti
Nerile, čia Varšuvoj pirtyj buvot? Ar LT? Kiek realiai ten išėjo vaikštinėjimui po pačią Varšuvą?
Atsakyti
Varšuva su Koperniku dabar ko gero einamiausia kelionė šiemet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2014 11 25, 23:39)
Nerile, čia Varšuvoj pirtyj buvot? Ar LT? Kiek realiai ten išėjo vaikštinėjimui po pačią Varšuvą?

Varsuvoje, viesbutis buvo su pirtim ir baseinu, tai kaip neisi. Ale jau pasveikau.
Nu sakau: ekskusija po miesta 3 val, kita diena sopinimasis 4 val. Viskas. Ai, bet mes kai sventem vestuviu metines, tai vis geriau nei bare pavakarieniaut... Atsigeriau apsigaubus pledu vakarejancioje Varsuvos centrineje senamiescio gatveje karsto vyno terasone zibant svieselems rolleyes.gif
Atsakyti
Tai taip. Sveikinu su metinėm 4u.gif Kokios jubiliejinės gal? smile.gif

Aš tai gal ir norėčiau į Varšuvą, bet ne tiek trumpai g.gif
Atsakyti
Nenoriu jokių Varšuvų- noriu atostogų, kad išsimiegoti galėčiau ax.gif
Atsakyti
AS, 17-os.
Atsakyti

Nerile, gražus skaičius mirksiukas.gif

Miego niekada nebūna per daug...
Atsakyti
Labas dienas 4u.gif

Nerile sveikinimai 4u.gif

user posted image

Varšuva man labai labai patiko wub.gif Dvi dienas buvom...mažai...Lazienkuose vieną dieną praleidom, tiesa su koncertu...kitą dieną senamiestyje...

QUOTE(vaižgantė @ 2014 11 29, 11:05)
Nenoriu jokių Varšuvų- noriu atostogų, kad išsimiegoti galėčiau  ax.gif

Tai miegoti galima ir Varšuvoje ir Afrikoje lotuliukas.gif
Atsakyti
Matai, miegas Varšuvoje, o juo labiau Afrikoje, brangiai kainuoja biggrin.gif

Vaikai jau pradėjo advento kalendorius. Baisiai laimingi wub.gif Jau atsiranda jausmas, kad Kalėdos artėja...
Atsakyti