Labas, nu viskas gerai su ta Varsuva, ir su VRK, ir ekskursija lietuviu k. buvo, oras nuostabus, viesbutis puikus, tik prekinimuisi laiko mazoka, as turejau tisla nusipirkti batus-tai kazkaip LT man didesnis asortimentas pasirode.Bet esu patenkinta isvyka, tik turbut pertrauke kur vejas po pirties, nes dabar guliu su T.
Laba diena
su kokiu organizatoriumi važiavote? Ar verta važiuoti žiemą?
QUOTE(nerile @ 2014 11 24, 22:02)
Labas, nu viskas gerai su ta Varsuva,
su kokiu organizatoriumi važiavote? Ar verta važiuoti žiemą?
VRK:-)
Nu gal ir verta, tiek ten tos ekskursijos, geros 3 val. Dar yra 20/21d. gruodziui, kitos maciau sausiui.
Nu gal ir verta, tiek ten tos ekskursijos, geros 3 val. Dar yra 20/21d. gruodziui, kitos maciau sausiui.
Nerile, čia Varšuvoj pirtyj buvot? Ar LT? Kiek realiai ten išėjo vaikštinėjimui po pačią Varšuvą?
Varšuva su Koperniku dabar ko gero einamiausia kelionė šiemet
QUOTE(Amžina studentė @ 2014 11 25, 23:39)
Nerile, čia Varšuvoj pirtyj buvot? Ar LT? Kiek realiai ten išėjo vaikštinėjimui po pačią Varšuvą?
Varsuvoje, viesbutis buvo su pirtim ir baseinu, tai kaip neisi. Ale jau pasveikau.
Nu sakau: ekskusija po miesta 3 val, kita diena sopinimasis 4 val. Viskas. Ai, bet mes kai sventem vestuviu metines, tai vis geriau nei bare pavakarieniaut... Atsigeriau apsigaubus pledu vakarejancioje Varsuvos centrineje senamiescio gatveje karsto vyno terasone zibant svieselems
Tai taip. Sveikinu su metinėm Kokios jubiliejinės gal?
Aš tai gal ir norėčiau į Varšuvą, bet ne tiek trumpai
Aš tai gal ir norėčiau į Varšuvą, bet ne tiek trumpai
Nenoriu jokių Varšuvų- noriu atostogų, kad išsimiegoti galėčiau
AS, 17-os.
Nerile, gražus skaičius
Miego niekada nebūna per daug...
Labas dienas
Nerile sveikinimai
Varšuva man labai labai patiko Dvi dienas buvom...mažai...Lazienkuose vieną dieną praleidom, tiesa su koncertu...kitą dieną senamiestyje...
Tai miegoti galima ir Varšuvoje ir Afrikoje
Nerile sveikinimai
Varšuva man labai labai patiko Dvi dienas buvom...mažai...Lazienkuose vieną dieną praleidom, tiesa su koncertu...kitą dieną senamiestyje...
QUOTE(vaižgantė @ 2014 11 29, 11:05)
Nenoriu jokių Varšuvų- noriu atostogų, kad išsimiegoti galėčiau
Tai miegoti galima ir Varšuvoje ir Afrikoje
Matai, miegas Varšuvoje, o juo labiau Afrikoje, brangiai kainuoja
Vaikai jau pradėjo advento kalendorius. Baisiai laimingi Jau atsiranda jausmas, kad Kalėdos artėja...
Vaikai jau pradėjo advento kalendorius. Baisiai laimingi Jau atsiranda jausmas, kad Kalėdos artėja...