Agut, o tikrai? Nera tikimybes, kad....sumaise? Mano pazistamai taip buvo su hepatito C atsakymu telefonu....
Nerile, gi rašei, kad prognozė - 6 mėn. Pagal tai ir parašiau, kad taip aš daryčiau Manau, kad žmogus pats turi nuspręsti, ką ir kaip toliau darys. Jis turi žinoti tiesą. Gal gydytojai mato, kad mama labai jautri, bijo jos reakcijos, tai nori, kad jūs pasakytumėt...
Aga, laikykis Gal nėra taip blogai, kaip dabar atrodo. Pasitark, gal antras nėštumas padėtų
Aga, laikykis Gal nėra taip blogai, kaip dabar atrodo. Pasitark, gal antras nėštumas padėtų
Sveikos
Aga laikykis, gal po sekančio apsilankymo bus viskas aiškiau ir optimistiškiau
Nerile, na aišku po tokio daktarų pasakymo, kad liko 6 mėn nuotaika nekokia... aš tai net nežinau ar norėčiau pati žinoti kad pvz. man liko kažkiek tai laiko gyventi . Taigi gal kartais gyventi su tikėjimu, kad pasveiksi yra lengviau, o gal sunkiau, čia ko gero kiekvienas atvejis skirtingas. Taigi laikykitės visi.
Aga laikykis, gal po sekančio apsilankymo bus viskas aiškiau ir optimistiškiau
Nerile, na aišku po tokio daktarų pasakymo, kad liko 6 mėn nuotaika nekokia... aš tai net nežinau ar norėčiau pati žinoti kad pvz. man liko kažkiek tai laiko gyventi . Taigi gal kartais gyventi su tikėjimu, kad pasveiksi yra lengviau, o gal sunkiau, čia ko gero kiekvienas atvejis skirtingas. Taigi laikykitės visi.
Aga, laikykis, suprantu patarimas apie pozytyvumą kiek laukiniai skamba, bet visų pirma viskas vyksta mūsų galvose. turi nusiteikti kovai ir išgyvenimui. O be to gal klaida įsivėlė. Nevaryk pati savęs graban. Žinau ne vieną atvejį nusiuntė su vėžio diagnozvimu, o ten net panašaus nieko nebuvo.
QUOTE(nerile @ 2014 10 25, 20:58)
Agut, o tikrai? Nera tikimybes, kad....sumaise? Mano pazistamai taip buvo su hepatito C atsakymu telefonu....
Ne telefonu, buvau išrašo pasiimti. Pirmadienį pas onkologą.
QUOTE(Amžina studentė @ 2014 10 26, 11:01)
su čia irgi jau atskira tema ne viešumai
QUOTE(tavi @ 2014 10 27, 07:31)
Aga, laikykis, suprantu patarimas apie pozytyvumą kiek laukiniai skamba, bet visų pirma viskas vyksta mūsų galvose. turi nusiteikti kovai ir išgyvenimui. O be to gal klaida įsivėlė. Nevaryk pati savęs graban. Žinau ne vieną atvejį nusiuntė su vėžio diagnozvimu, o ten net panašaus nieko nebuvo.
Ai nelaidoju, neturiu kada labia ir galvot, palauksiu savaitę, gal bus kas aiškiau, bet ir pati jaučiu, kad kažkas ne taip, o kas nuo sausio nerado. Nieko, manau bus viskas gerai, nes sausį tas pats tyrimas buvo geras.
Žinai Aga, prieš 5 metus manę siuntė į onko dėl įtarimo odos vėžys, todėl žinau kaip tu jauties. Kaip ir sakiau įvyko klaida, buvo viskas gerai.
Ai aš kolkas neimu dar labia galvon, nes sausį buvo viskas gerai. Tiksliau neturiu kada net galvoti.
QUOTE(Aga @ 2014 10 28, 19:03)
Ai aš kolkas neimu dar labia galvon, nes sausį buvo viskas gerai. Tiksliau neturiu kada net galvoti.
Šaunuolė, Aga , taip ir toliau
Sveikos, mergaitės
Kas naujo? Kas gero?
Nerile, gal jau buvai Varšuvoje?
Kas naujo? Kas gero?
Nerile, gal jau buvai Varšuvoje?
Viskas nauja, viskas gerai
AS, sekanti savaitgali. Tikiuos nebankrutuos mano organizatorius, kaip dabar jau daznai buna:-)
Sėkmės, tikrai nebankrutuos Gana gi vienos, kitai dar eilė neatėjo