TAVI, as nuosirdziai dziaugiuosi, kad TB vel pagaliau pavyko rasti darba (nors man atrodo jau keleri metai?), kuri jis ismano, manau patinka ir dar finansiskai tinka:-)
QUOTE(nerile @ 2014 10 12, 19:09)
TAVI, as nuosirdziai dziaugiuosi, kad TB vel pagaliau pavyko rasti darba (nors man atrodo jau keleri metai?), kuri jis ismano, manau patinka ir dar finansiskai tinka:-)
Jo jau penkeri metai kaip užsiįma dėstymu.
Labas rytas
Tavi smagu dėl vyro Nevarysi į svečius
Na nešu biški atostogų nuotraukų
Tavi smagu dėl vyro Nevarysi į svečius
Na nešu biški atostogų nuotraukų
Super. Primink salos pavadinima.
QUOTE(nerile @ 2014 10 13, 11:22)
Super. Primink salos pavadinima.
Thassso..labai maža,graži ir rami sala...buvom ekskursijoje o po to auto paėmėm nuomai...žmonių mažai..pliažai tušti...aplink alyvuogių miškai...kalnai...man patiko
o tai kaip i ja patekt? Veza kas, skraidina, ar patiem savarankiskai?
Nerile mes per Varšuvą...dar porą dienų Varšuvoje pabuvom..tada lėktuvų iki Kavalos o iš ten keltu...pirkom kelionespervarsuva.lt
Man labai patiko K. Brazauskienės žodžiai, kaip pirštu į akį "vasara baigias tik tiems, kas neturi pinigų"
QUOTE(Elena @ 2014 10 13, 13:14)
Thassso..labai maža,graži ir rami sala...buvom ekskursijoje o po to auto paėmėm nuomai...žmonių mažai..pliažai tušti...aplink alyvuogių miškai...kalnai...man patiko
Super
QUOTE(Aga @ 2014 10 13, 18:52)
Man labai patiko K. Brazauskienės žodžiai, kaip pirštu į akį "vasara baigias tik tiems, kas neturi pinigų"
Kai kam amžinai vasara. Arba amžinai žiema, priklausomai nuo to, ar nori gulėt pliaže, ar slidinėt
Nu jo-Brazauskiene ir Afrikoje Brazauskiene... Cia jau frazeologizmu virs.
Ech, norėčiau į tą salą, o emyratai manęs visai netraukia
Tavi, nenusistatyk. O mažu patiks