Reorganizacijos, reorganizacijos.... Tai jau 61 ir 8 suėjo? Mano viena bendradarbė vasarą išėjo. Tą pačią dieną, kai tik suėjo 61 metai ir 8 mėn. Nieks nevarė, dar iki 65 galėjo dirbt, bet nebenorėjo - sakė didelių planų priplanavusi, ką veiks išėjus į pensiją
mielai i6eičiau ir aš tik kad va pensija juokinga
QUOTE(tavi @ 2016 10 23, 08:33)
mielai i6eičiau ir aš tik kad va pensija juokinga
Na taip, pensininkai turi būti su geru humoro jausmu dabar...
Na man vis rodos kad ten ne pensija, o arbatpinigiai. Jei prie atlyginimo tai visai nieko
Mano tėtis į pensiją išėjo, tai kai kaime - džiaugiasi ir tokia pensija.
Su šventėm, mielosios! Jaukių, gerų, kad būtų šalia tie, kurie jums brangūs
Tegul Kalėdų naktį tylią
Atsėlina vaikystės pasaka šventa.
O dovanų krepšelyje tebūna
Ramybė, santarvė ir sveikata!
Atsėlina vaikystės pasaka šventa.
O dovanų krepšelyje tebūna
Ramybė, santarvė ir sveikata!
Nu ką ir viskas Naujais, jokių žinių?
Aš po senovei. Viskas apynormaliai: vaikai gerai mokinasi, vyras klauso, dirbu, sveiki, penktadienį važiuoju į kirpyklą:-)
Aš po senovei. Viskas apynormaliai: vaikai gerai mokinasi, vyras klauso, dirbu, sveiki, penktadienį važiuoju į kirpyklą:-)
Turbūt visoms ramybė
Aš irgi po senovei: vaikai, jei galėtų, nesitrauktų nuo kompo, MB su savo nuomone, dirbu, sveiki, į kirpyklą reikėtų užsirašyti kitai savaitei Noriu atostogų...
Aš irgi po senovei: vaikai, jei galėtų, nesitrauktų nuo kompo, MB su savo nuomone, dirbu, sveiki, į kirpyklą reikėtų užsirašyti kitai savaitei Noriu atostogų...
Pas mus irgi viskas po senovei: studentams naujas semestras, septintokei baigiasi trimestras, visi sveiki, laisvalaikį leidžia prie kompų, aš keliauju po teatrus ir koncertus, žiema užkniso, į kirpyklą dar nereikia, turiu gerą antakių meistrę, reikės kitai savaitei užsirašyti
Pas manę viskas gerai, perėjau į pusę etato darbe džiaugiuos gyvenimu
Diedas tapo Simanavičiaus uunivere technologijų fakulteto dekanu.
čia paskutiniai mano darbai
Diedas tapo Simanavičiaus uunivere technologijų fakulteto dekanu.
čia paskutiniai mano darbai
Labas,
einu miegot su savo senaisiais metais, o atsibusiu jau su didesniu bagazu gyvenimisku....
Pas mus liudesys; Sese skiriasi, toks smugis visiems praktiskai per diena....
TAVI, neatsidziaugiu tavo gyvenimo permainom žvelgiant i retrospektyva desimtmeti koki:-)
Vaizgante, mes abi turim septintokes. Poryt jos gimtadienis, tai nusiminus visa: tik 2 mergaites klasiokes tegali pasikviesti, nes visiems kitiems reikia baliaus su gerimais..... 14metu.... maniskei dar tik pirstuka i sampano taure ikisti ir palaizyt tesinori.
einu miegot su savo senaisiais metais, o atsibusiu jau su didesniu bagazu gyvenimisku....
Pas mus liudesys; Sese skiriasi, toks smugis visiems praktiskai per diena....
TAVI, neatsidziaugiu tavo gyvenimo permainom žvelgiant i retrospektyva desimtmeti koki:-)
Vaizgante, mes abi turim septintokes. Poryt jos gimtadienis, tai nusiminus visa: tik 2 mergaites klasiokes tegali pasikviesti, nes visiems kitiems reikia baliaus su gerimais..... 14metu.... maniskei dar tik pirstuka i sampano taure ikisti ir palaizyt tesinori.