Aha, ir man įdomu, ką pasirinko Nerilė Matyt, didesnę įmonę...
Darbas žmogų puošia
QUOTE(jusda @ 2016 08 08, 09:41)
Sveikutės.
Nerile - kurį darbą pasirinkai?
Vaižgante kur įstojo taviškis?
Maniškis vis svarsto - eit į pensiją ar dar dirbti...
Nerile - kurį darbą pasirinkai?
Vaižgante kur įstojo taviškis?
Maniškis vis svarsto - eit į pensiją ar dar dirbti...
Į ten, kur labai ir norėjo- VGTU Multimedija ir kompiuterinis dizainas.
Abu mano bernai įsidarbino laikinai (vietoj sporto klubo )
QUOTE(vaižgantė @ 2016 08 16, 19:32)
Šaunuolis, kaip smagu, kad įstoja kur nori.
QUOTE(vaižgantė @ 2016 08 16, 19:32)
Šaunuoliai, kad įsidarbino. O pas mus su darbais labai prastai. O nepilnamečių visai niekas nenori priimti
QUOTE(jusda @ 2016 08 17, 12:12)
Šaunuoliai, kad įsidarbino. O pas mus su darbais labai prastai. O nepilnamečių visai niekas nenori priimti
Jei nepriima legaliai, galima ir nelegaliai
Mano būsimas studentas statybose net dvi dienas ištvėrė.
Užtat mokytis bus didesnė motyvacija
QUOTE(Amžina studentė @ 2016 08 18, 17:57)
Užtat mokytis bus didesnė motyvacija
Ir mano tokia pat nuomonė
Labas visoms.
Dar pries darbus istaikiau 5d. kelione i Cekija su dukra, kad viskas kazkaip nusistovetu ir... jau dvi savaites atidirbau... MAZESNIOJOJE imoneje. Kol kas viskas OK, einu ryte be streso, viska, ka darau, suprantu, matysim kaip ten bus, tik su jaunuciais vadybininkais reikia biski pakovot, parodyt jiems , kad ne vien jaunimelis visada teisus:-) kol kas tikrai nesigailiu tokiu savo sprendimu.
JUSDA, pas mus yra daug "jaunu" pensininku, tik jie paskui paprastai isidarbina kitoje sferoje.
Aciu visoms uz palaikyma sunkia minute:-))
Dar pries darbus istaikiau 5d. kelione i Cekija su dukra, kad viskas kazkaip nusistovetu ir... jau dvi savaites atidirbau... MAZESNIOJOJE imoneje. Kol kas viskas OK, einu ryte be streso, viska, ka darau, suprantu, matysim kaip ten bus, tik su jaunuciais vadybininkais reikia biski pakovot, parodyt jiems , kad ne vien jaunimelis visada teisus:-) kol kas tikrai nesigailiu tokiu savo sprendimu.
JUSDA, pas mus yra daug "jaunu" pensininku, tik jie paskui paprastai isidarbina kitoje sferoje.
Aciu visoms uz palaikyma sunkia minute:-))
Džiugu, Nerile, kad viskas gerai Dar ir pakeliavai - šaunuolė
Su rudeneliu visas.
QUOTE(nerile @ 2016 08 26, 22:20)
Tas ir blogiausia, kad musu provincijoje su darbais sunku. Vyras juokauja, kad išeis į pensiją, gausim kompensacijas ir iš pašalpų gyvensim
Sveikos visos. Jau savaitė kaip esu pensininkė, tiesa dar dirbu. Kaip bus po Naujų neaišku, turi prasidėti reorganizacija VU, liečia administracija ir biblioteką. Žada iki trisdešimt procentų atleisti. Na aš asmeniškai per daug nepergyvensiu, bet kitiems bus ne kas.