Sveikinu! Čia iš kokio dalyko?
QUOTE(Amžina studentė @ 2016 06 27, 22:02)
Sveikinu! Čia iš kokio dalyko?
Dėkui, anglų k.
Abiturientu neturim, bet sveikinam visus, kam sekasi:-)
Atziurejau ka tik 4val LRT-vis laukem gal mazaja parodys masese Dainu sventeje ir... neparode. Einam gult.
Per sia savaite turiu apsisprest: ar palieku NAUJA darba ir einu i dar naujesni, ar lieku dirbti siame. Daug visokiu niuansu, lyginu, delioju, bet sprendimo kol kas nera. Pasakysiu tik tiek, kad viena labai didele ir moderni imone, pelninga, o kita dar nediduke, bet jau keliolika metu gyvuojanti su perspektyva plestis. Abiejose vietose darbo salygos geros, naujutelaiciai pastatai, atlyginimai panasus, nesuperiniai, bet abiejose vietose laikina-kol is dekreto ir vaiko auginimo atostogu gris.... Tai ir rebusuoju....
Atziurejau ka tik 4val LRT-vis laukem gal mazaja parodys masese Dainu sventeje ir... neparode. Einam gult.
Per sia savaite turiu apsisprest: ar palieku NAUJA darba ir einu i dar naujesni, ar lieku dirbti siame. Daug visokiu niuansu, lyginu, delioju, bet sprendimo kol kas nera. Pasakysiu tik tiek, kad viena labai didele ir moderni imone, pelninga, o kita dar nediduke, bet jau keliolika metu gyvuojanti su perspektyva plestis. Abiejose vietose darbo salygos geros, naujutelaiciai pastatai, atlyginimai panasus, nesuperiniai, bet abiejose vietose laikina-kol is dekreto ir vaiko auginimo atostogu gris.... Tai ir rebusuoju....
Nerile, o ką širdis/nuojauta sako?
P.S. Dar atkreipčiau dėmesį į bendravimo santykius - kur šiltesni, žmoniškesni, į darbuotoją žiūrima ne vien kaip į pelno nešėją...
P.S. Dar atkreipčiau dėmesį į bendravimo santykius - kur šiltesni, žmoniškesni, į darbuotoją žiūrima ne vien kaip į pelno nešėją...
Nu kaip cia pasakius.... Didziojoje imoneje daug jaunu zmoniu, bet tempas kaip dar naujai atejusiai milziniskas, gaunu uzduotis nezinodama net ka su jomis daryt-lyg metus laiko ten buciau sedejus. Mazojoje administracijoje gal 6 zmones, tai tokie ir santykiai, bet atstumu zymiai man patogiau, nors alga truputi mazesne...
Kuri - ta mažesnė patogesniu atstumu?
Puikiai suprantu, kad daug ko nežinau, bet iš to trumpo apibūdinimo, tai man mažesnė patrauklesnė... Nes aš asmeniškai esu atsikandusi "modernios ir didelės" su vis didėjančiu tempu Spręsti, aišku, Tau pačiai
Puikiai suprantu, kad daug ko nežinau, bet iš to trumpo apibūdinimo, tai man mažesnė patrauklesnė... Nes aš asmeniškai esu atsikandusi "modernios ir didelės" su vis didėjančiu tempu Spręsti, aišku, Tau pačiai
MAtysim, kaip cia viskas susiklostys, dar savaite turiu apmastymui:-)
QUOTE(nerile @ 2016 07 12, 22:42)
MAtysim, kaip cia viskas susiklostys, dar savaite turiu apmastymui:-)
Šiaip didelėj daugiau šansų likt visam laikui
Na tai taip. Bet čia jau priklausomai nuo to, koks Nerilės tikslas. Ar pasilikti bet kurioje iš jų. Ar susirasti, kur geriau
Aga matyt teisesne... PAsilikt noreciau kazkur ilgiau-nesinori taip per imones keliaut...
Ale ot vidurvasaris.... turiu ryt vieninteli LAISVA BE SEIMOS savaitgali metuose, bet kur tokiu oru nusitrenksi? Nagus jau sivakar spejau susitvarkyt.
Vaizgante, pas mus siandien isleistuves, ar tavajam jau buvo?
Ale ot vidurvasaris.... turiu ryt vieninteli LAISVA BE SEIMOS savaitgali metuose, bet kur tokiu oru nusitrenksi? Nagus jau sivakar spejau susitvarkyt.
QUOTE(nerile @ 2016 07 15, 18:56)
Aga matyt teisesne... PAsilikt noreciau kazkur ilgiau-nesinori taip per imones keliaut...
Penktadienį buvo.
Dabar lauksim stojimo rezultatų. Antras kartas ramesnis: kai baigė pirmagimis, stresavau beprotiškai...
Sveikutės.
Nerile - kurį darbą pasirinkai?
Vaižgante kur įstojo taviškis?
Maniškis vis svarsto - eit į pensiją ar dar dirbti...
Nerile - kurį darbą pasirinkai?
Vaižgante kur įstojo taviškis?
Maniškis vis svarsto - eit į pensiją ar dar dirbti...