Įkraunama...
Įkraunama...

Kam visad +/- 35-eri :)

QUOTE(Amžina studentė @ 2016 05 20, 20:53)
Tavi - nepažinau  biggrin.gif

Sveikinimai Kristupui  4u.gif

Ačiū drinks_cheers.gif
Atsakyti
Seniai bebuvau, bet daug nepriraset:-)
Agos seima sveikinu visu svenciu proga. Ar brolis tavo dar nebuvo vedes? Maniau jau seniai..... Ta pati?:-)))
Tavi, kai jusu siemai kazkada buvo siaip sau sunkiau kiek, as galvojau, nu turi zmonems kazkaip pasisekt, ir prasau, gyvenimas yra grazus, ania?
Siandien jau metai kaip neturiu anytos, sekmadieni metines, o pirmadieni................................... nauja anyta parsikrausto, nors nelabai jau kas ten ja kviecia....... Ui negaliu.
AGA, parasiau laiska Gintarei i GK, o gaunu atsakyma, kad ji vaiko auginimo atostogose:-)))
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2016 05 25, 19:53)
Seniai bebuvau, bet daug nepriraset:-)
Agos seima sveikinu visu svenciu proga. Ar brolis tavo dar nebuvo vedes? Maniau jau seniai..... Ta pati?:-)))
Tavi, kai jusu siemai kazkada buvo siaip sau sunkiau kiek, as galvojau, nu turi zmonems kazkaip pasisekt, ir prasau, gyvenimas yra grazus, ania?
Siandien jau metai kaip neturiu anytos, sekmadieni metines, o pirmadieni................................... nauja anyta parsikrausto, nors  nelabai jau kas ten ja kviecia....... Ui negaliu.
AGA, parasiau laiska Gintarei i GK, o gaunu atsakyma, kad ji vaiko auginimo atostogose:-)))

turi mažą mergytę gražią smile.gif
Brolis tik dabar vedė, tą pačią smile.gif
Atsakyti
Nerile, taip dabar tikrai kaip ir tvarkoj viskas, Pas mano bernus viskas gerai paklausūs savo srityse. Ko gero ir marčią gal jau turėsiu labia šaunią mergaitę.
Vyras irigi be darbo nesėdi, vienu žodžiu viskas tikrai gerai
Atsakyti
Kaip smagu girdet malonias naujienas-visu:-)
Dar vis pasvarstau apie Eleninu nama-ar jau issikele? Mano visa seima ryt i sostine dunda be manes-mazoji koncertuos su choru Lietuvos jungtiniame vaiku chore sv. Kazimiero baznycioje:-)
Atsakyti
nerile o kaip tavo darbai? Dar vis laikinam?
Atsakyti
Aga, kol kas laikini...

AGUT, su graziu gimtadieniu. Meilės, supratimo ir gražių akimirkų Tau kasdien:-)
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2016 06 11, 21:40)
Aga, kol kas laikini...

AGUT, su graziu gimtadieniu. Meilės, supratimo ir gražių akimirkų Tau kasdien:-)

Ačiū labai smile.gif
Atsakyti
Nu tai graziausiai-ryt vel esu bedarbe.............
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2016 06 15, 21:13)
Nu tai graziausiai-ryt vel esu bedarbe.............

nenusimink, rasi tikrai kažką
Atsakyti
Aga, su praėjusiu Gimtadieniu! drinks_cheers.gif

Neriliuk, viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Abiturientų niekas neturit? Mes laistom pirmą šimtuką ax.gif
Atsakyti