Nu pšeprašem, yra kam visad +/- 35 Jei ne pase, tai širdyje
Elenuse, su Gimtadieniu
Sutinku su AŠ, užtenk į Elenusinka pažiūrėti, kiek energijos, žavumo
Vadinasi, tik aš sena
Aga, kam skųstis, jei vienoj temoj "rašytojas" keikiasi rusiškai, užgaulioja, siuntinėja kitus, kad ne pagal jį/ją kalba Ir ne pirmąkart tai matau. Anksčiau kažkaip moderatoriai pagal temas buvo, dabar nebesusigaudau jau kas čia už ką atsakingas...
QUOTE(Amžina studentė @ 2016 03 10, 22:25)
Labas, Elena Tai kurioj klasėj dabar jau Tavo Mažoji, kad vairavimą lanko?
10 Vasario 22 buvo 18 ..jau vaikų kaip ir neturiu
QUOTE(Aga @ 2016 03 11, 11:03)
Elena, su gimtadieniu Žydėk ir toliau
QUOTE(nerile @ 2016 03 11, 19:17)
ELENA, su svente. Tik kodel toks keistas parasas....?
Kodėl keistas Tik savaitgaliais gaunu kavos į lovą, todėl man jie labai patinka
QUOTE(vaižgantė @ 2016 03 11, 22:04)
Pažiūrėjau ir aš į grupės pavadinimą ir graudu pasidarė... Gal jau reikėtų keisti į +/- 50 ?
Elena,
Elena,
Gal geriau nereikia...mes prie jaunų irgi busim jaunos
Ačiū už sveikinimus
Labas dienas
Po biški pradedu atsigauti nuo gimtadienio nuo dovanų nuo gėlių nuo siurprizų...nelengva aišku, bet kaip nors
QUOTE(Elena @ 2016 03 15, 07:38)
Jetau, kai pradėjom šitoj temoj plepėtis, pamenu, kad buvo dar darželinukė
Tai jau pavasaris, jūs man pasakykit, ar ne pavasaris? Nepatinka man šitie "tampymaisi" - arba atšiltų jau, arba pasnigtų, kad būtų galima slidinėt
Man šią žiemą sniego nebuvo per daug...
SU SV. VELYKOM.
QUOTE(Aga @ 2016 02 28, 13:53)
taiptaip, kaip anūkiukė auga?
Auga po truputį, va jau artėja 1 metukai , tai kartu ir krikštys taigi turėsim 05.07 šventę O šiaip tai labai smulkutė, mažutė, prastai valgo ir sveria vos tik 7 kg su gramais...Kol kas viena dar nevaikšto, tik keturiom bėgioja, ne per dažniausiai matomės, todėl ir tokia bailiukė, nelabai nori pas mus eiti užtenka tėvų.
O kaip tavo mažasis? Aišku įdomu kaip ir dydysis auga jau turbūt visas vyras, nes sprendžiu irgi pagal vienmetę anūkę , ji dabar mano populiariausia iš visų trijų, nes jai aš labiausiai reikalinga Didžiąjai jau nelabai reikia, mažiausiai dar nelabai, o va vidurinioji pas tas, be manęs negali
Elena, nu manoji irgi 10kl., bet jau dar 16m., nu rudeni bus 17...
AGA, matei, apie jusu imone delfis raso, piktinat zmones:-)
Sivakar buvau KLP eksponuojamoje Saruno Saukos parodoje su edukatore-pusantros valandos aiskino vos ne apie kiekviena paveiksla-pavargau-pabegau. Dar dukra ligonineje turejau spet aplankyt ir papuoliau bevaziuodama i didziuli lietu...
AGA, matei, apie jusu imone delfis raso, piktinat zmones:-)
Sivakar buvau KLP eksponuojamoje Saruno Saukos parodoje su edukatore-pusantros valandos aiskino vos ne apie kiekviena paveiksla-pavargau-pabegau. Dar dukra ligonineje turejau spet aplankyt ir papuoliau bevaziuodama i didziuli lietu...
Kviečiu visas kas gali ir nori
QUOTE(tavi @ 2016 04 28, 06:29)
pamiršau parašyti 15 d. 15 val bus drabužių tapytų pristatymas