Įkraunama...
Įkraunama...

Kam visad +/- 35-eri :)

Nu pšeprašem, yra kam visad +/- 35 bigsmile.gif Jei ne pase, tai širdyje cool.gif

Elenuse, su Gimtadieniu user posted image
Atsakyti
Sutinku su AŠ, užtenk į Elenusinka pažiūrėti, kiek energijos, žavumo
Atsakyti
Vadinasi, tik aš sena bigsmile.gif
Atsakyti
Aga, kam skųstis, jei vienoj temoj "rašytojas" keikiasi rusiškai, užgaulioja, siuntinėja kitus, kad ne pagal jį/ją kalba doh.gif Ir ne pirmąkart tai matau. Anksčiau kažkaip moderatoriai pagal temas buvo, dabar nebesusigaudau jau kas čia už ką atsakingas...
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2016 03 10, 22:25)
Labas, Elena  smile.gif Tai kurioj klasėj dabar jau Tavo Mažoji, kad vairavimą lanko? biggrin.gif

10 4u.gif Vasario 22 buvo 18 ..jau vaikų kaip ir neturiu biggrin.gif

QUOTE(Aga @ 2016 03 11, 11:03)
Elena, su gimtadieniu happybday.gif Žydėk ir toliau wub.gif

wub.gif

QUOTE(nerile @ 2016 03 11, 19:17)
ELENA, su svente. Tik kodel toks keistas parasas....?

Kodėl keistas biggrin.gif Tik savaitgaliais gaunu kavos į lovą, todėl man jie labai patinka lotuliukas.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2016 03 11, 22:04)
Pažiūrėjau ir aš į grupės pavadinimą ir graudu pasidarė... Gal jau reikėtų keisti į +/- 50 ?  doh.gif

Elena,  000552.gif

Gal geriau nereikia...mes prie jaunų irgi busim jaunos biggrin.gif

Ačiū už sveikinimus 4u.gif

Labas dienas 4u.gif
Po biški pradedu atsigauti nuo gimtadienio nuo dovanų nuo gėlių nuo siurprizų...nelengva aišku, bet kaip nors lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2016 03 15, 07:38)
10  4u.gif  Vasario 22 buvo 18 ..jau vaikų kaip ir neturiu  biggrin.gif
wub.gif
....

Jetau, kai pradėjom šitoj temoj plepėtis, pamenu, kad buvo dar darželinukė doh.gif dirol.gif

Tai jau pavasaris, jūs man pasakykit, ar ne pavasaris? dry.gif Nepatinka man šitie "tampymaisi" - arba atšiltų jau, arba pasnigtų, kad būtų galima slidinėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Man šią žiemą sniego nebuvo per daug...
Atsakyti
SU SV. VELYKOM.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2016 02 28, 13:53)
taiptaip, kaip anūkiukė auga?

Auga po truputį, va jau artėja 1 metukai , tai kartu ir krikštys taigi turėsim 05.07 šventę smile.gif O šiaip tai labai smulkutė, mažutė, prastai valgo ir sveria vos tik 7 kg su gramais...Kol kas viena dar nevaikšto, tik keturiom bėgioja, ne per dažniausiai matomės, todėl ir tokia bailiukė, nelabai nori pas mus eiti užtenka tėvų.
O kaip tavo mažasis? Aišku įdomu kaip ir dydysis auga jau turbūt visas vyras, nes sprendžiu irgi pagal vienmetę anūkę , ji dabar mano populiariausia iš visų trijų, nes jai aš labiausiai reikalinga smile.gif Didžiąjai jau nelabai reikia, mažiausiai dar nelabai, o va vidurinioji pas tas, be manęs negali biggrin.gif
Atsakyti
Elena, nu manoji irgi 10kl., bet jau dar 16m., nu rudeni bus 17...
AGA, matei, apie jusu imone delfis raso, piktinat zmones:-)

Sivakar buvau KLP eksponuojamoje Saruno Saukos parodoje su edukatore-pusantros valandos aiskino vos ne apie kiekviena paveiksla-pavargau-pabegau. Dar dukra ligonineje turejau spet aplankyt ir papuoliau bevaziuodama i didziuli lietu...
Atsakyti
Kviečiu visas kas gali ir nori

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2016 04 28, 06:29)
Kviečiu visas kas gali ir nori

user posted image

pamiršau parašyti 15 d. 15 val bus drabužių tapytų pristatymas
Atsakyti