Seniai matytos, mergaitės
Džinka, kaip sekasi?
Nerile, kaip darbai?
Tavi kaip visada - daro mianą
o aš čia kurią dieną pagalvojau, kad va pagaliau ir aš į temą 35 O juk kartu 25 šventėm, pamenat pas Ramutę?
Aga, eto bylo očen davno O Tu atsimeni, koks tada mano Melioratorius buvo? Dabar jau paauglys
O ar Tavo gimtadienis neseniai buvo? Pasisakykit, jei norit būt pasveikintos Aš, žinokit, nei vienos jau nebeatsimenu
O ar Tavo gimtadienis neseniai buvo? Pasisakykit, jei norit būt pasveikintos Aš, žinokit, nei vienos jau nebeatsimenu
AŠ, mokausi intensyviai . Kursai on-line, pas pastoviai atvažiuojančią Alla Sviridenko, nu gal kas ir gausis
QUOTE(Amžina studentė @ 2016 03 08, 22:24)
Aga, eto bylo očen davno O Tu atsimeni, koks tada mano Melioratorius buvo? Dabar jau paauglys
jooo pamenu, mažad mažas O gimtadienis birželį buvo
TAVI, kaip tai gausis, juk jau gaunas, nebent nori kokiai LT dailininku sajungai priklausyt.
Oi tas darbas, kasdien vis kas naujo, siandien ejau kuro talpyklose matuot, tai ziurejau, kad tik neaptikstu mano puchavykas:-)))
Oi tas darbas, kasdien vis kas naujo, siandien ejau kuro talpyklose matuot, tai ziurejau, kad tik neaptikstu mano puchavykas:-)))
QUOTE(nerile @ 2016 03 09, 19:10)
TAVI, kaip tai gausis, juk jau gaunas, nebent nori kokiai LT dailininku sajungai priklausyt.
Be DA diplomo į Lt sąjungą nepriįma, teko sukurti savo Tapybos ant šilko asociaciją
Labas rytas pupos uogos Seniai bebuvau Vis kažkaip va taip
Tavi šaunuolė kokia
Smagu visas matyti
Pas mane viskas po senovė..sūnus dirba..mažoji mokosi..dabar lanko vairavimą...trumpai sakant gyvenimas verda..ir dar kaip
Tavi šaunuolė kokia
Smagu visas matyti
Pas mane viskas po senovė..sūnus dirba..mažoji mokosi..dabar lanko vairavimą...trumpai sakant gyvenimas verda..ir dar kaip
Labas, Elena Tai kurioj klasėj dabar jau Tavo Mažoji, kad vairavimą lanko?
Elena, su gimtadieniu Žydėk ir toliau
Vaje, ar cia gimtadieniai tik per didziasias sventes, 02-16, 03-11???
ELENA, su svente. Tik kodel toks keistas parasas....?
ELENA, su svente. Tik kodel toks keistas parasas....?
Pažiūrėjau ir aš į grupės pavadinimą ir graudu pasidarė... Gal jau reikėtų keisti į +/- 50 ?
Elena,
Elena,