Įkraunama...
Įkraunama...

Kam visad +/- 35-eri :)

Seniai matytos, mergaitės wub.gif

Džinka, kaip sekasi? 4u.gif

Nerile, kaip darbai? smile.gif

Tavi kaip visada - daro mianą mirksiukas.gif
Atsakyti
o aš čia kurią dieną pagalvojau, kad va pagaliau ir aš į temą 35 smile.gif O juk kartu 25 šventėm, pamenat pas Ramutę?
Atsakyti
Aga, eto bylo očen davno biggrin.gif O Tu atsimeni, koks tada mano Melioratorius buvo? doh.gif Dabar jau paauglys rolleyes.gif
O ar Tavo gimtadienis neseniai buvo? bigsmile.gif Pasisakykit, jei norit būt pasveikintos lotuliukas.gif Aš, žinokit, nei vienos jau nebeatsimenu blush2.gif
Atsakyti
AŠ, mokausi intensyviai smile.gif. Kursai on-line, pas pastoviai atvažiuojančią Alla Sviridenko, nu gal kas ir gausis
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2016 03 08, 22:24)
Aga, eto bylo očen davno biggrin.gif O Tu atsimeni, koks tada mano Melioratorius buvo?  doh.gif Dabar jau paauglys  rolleyes.gif
O ar Tavo gimtadienis neseniai buvo?  bigsmile.gif Pasisakykit, jei norit būt pasveikintos  lotuliukas.gif Aš, žinokit, nei vienos jau nebeatsimenu  blush2.gif

jooo pamenu, mažad mažas smile.gif O gimtadienis birželį buvo smile.gif
Atsakyti
TAVI, kaip tai gausis, juk jau gaunas, nebent nori kokiai LT dailininku sajungai priklausyt.
Oi tas darbas, kasdien vis kas naujo, siandien ejau kuro talpyklose matuot, tai ziurejau, kad tik neaptikstu mano puchavykas:-)))
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2016 03 09, 19:10)
TAVI, kaip tai gausis, juk jau gaunas, nebent nori kokiai LT dailininku sajungai priklausyt.
Oi tas darbas, kasdien vis kas naujo, siandien ejau kuro talpyklose matuot, tai ziurejau, kad tik neaptikstu mano puchavykas:-)))

Be DA diplomo į Lt sąjungą nepriįma, teko sukurti savo smile.gif Tapybos ant šilko asociaciją smile.gif
Atsakyti
Labas rytas pupos uogos 4u.gif Seniai bebuvau ax.gif Vis kažkaip va taip biggrin.gif
Tavi šaunuolė kokia thumbup.gif
Smagu visas matyti wub.gif
Pas mane viskas po senovė..sūnus dirba..mažoji mokosi..dabar lanko vairavimą...trumpai sakant gyvenimas verda..ir dar kaip biggrin.gif
Atsakyti
Labas, Elena smile.gif Tai kurioj klasėj dabar jau Tavo Mažoji, kad vairavimą lanko? biggrin.gif
Atsakyti
Elena, su gimtadieniu happybday.gif Žydėk ir toliau wub.gif
Atsakyti
Vaje, ar cia gimtadieniai tik per didziasias sventes, 02-16, 03-11???

ELENA, su svente. Tik kodel toks keistas parasas....?
Atsakyti
Pažiūrėjau ir aš į grupės pavadinimą ir graudu pasidarė... Gal jau reikėtų keisti į +/- 50 ? doh.gif

Elena, 000552.gif
Atsakyti