Iš interneto platybių ki asaru juokiausi :DDDDD. Vakar savo vyrą įkalbėjau liustrą krištolinę nusipirkti, brangi labai (puse metų taupėm). Nuvažiavom į parduotuvę, nusipirkom liustrą ir labai laimingi, kaip ant sparnų lekiam namo, pakeliui dar nusipirkom konjakėlio (aplaistyti visą šitą reikaliuką). Atsisėdom už stalo, įkalėm po 50g., paskui pakartojom, na ir sakau, o davai liustrą šiandien pakabinam, vyras kiek pagalvojo, bet ar čia nuo konjako, ar nuo mano didelės laimės sutiko. Pasistatėm kėdę ant jos taburetę, užsikabarojo manasis ant taburetės o mane privertė ją laikyti. Stoviu laiminga stebiu kaip mano erelis ten palubyje buria, (o jis kažkodėltais su šeimyniniais triusikėliais buvo) nukreipiu žvilgsnį žemyn ir ką aš matau - iš tų simpatiškų triusikėlių išriedėjo kiaušiukas, na aš iš to nesusilaikymo ėmiau ir taip lengvai sprigtelėjau. Mano erelis kaip skris nuo tos sustatytos estakados kartu su liustra, kuri sudužo į šipulius, pašoka nuo žemės ir prie manęs prišoka...... Galvoju užmuš, o jis man sako: Bl.. taip elektra kirto..., kad net iki kiaušių daėjo, gerai kad gyvas likau.
TAVI, o jei. O ka jis ten dubajuj veikia???? Elena, nu pas jus viskas fantastika, AMZINAI. AGA, o tai mama priziuri vaikiuka (nu cia taip is konteksto supratau)?
TAVI, o jei. O ka jis ten dubajuj veikia????
Elena, nu pas jus viskas fantastika, AMZINAI.
AGA, o tai mama priziuri vaikiuka (nu cia taip is konteksto supratau)?
Dėsto fiziką, matematika, žmogiškajį faktorių, oro teisę. Moduliai skirti lėktuvų technikams, kurie tnori gauti europinį sartifikatą. Jis ruošė knygas kurios yra satifikuotos, nedaug yra , kurie gali tiek modulių dėstyti ir yra sartifikuoti