Mano serga abu. Beveik menesi su keliu dienu pertrauka. Jokubas du men nejo i darza, keturias dienas nuejo ir vel karsciuoja. Kristupas 4d pasveikes buvo ir plauciu uzdegimas. Lauke buvom spalio pradzioj... Dar nesedi. Po ligos isvis nusilpo. Jis tik 5 kg tesveria, nors ryt 7 men.
Laba diena
nelinksma naujiena. Linkiu greitai surasti priimtiną darbą
sveikit o tas jūsų mažylis gimė anksčiau kiek prisimenu? Jeigu taip tai viskas su juo gerai
QUOTE(nerile @ 2015 12 20, 15:24)
Ka gi, nuo vasario 20d busiu oficiali bedarbe. Su sventem, taip sakant. Sito rezultato jau kaip ir tikejausi, tik skaudziausia, kaip pasielge..... Nezinau, be vaistu nebegaliu, skauda viskas nuo galvos iki koju pirstu, desine ranka beveik atimta, vakar akropoly dukra net rankine nese.... Nusupirkau valerijonu tableciu, koleges issirase stipresniu receptiniu vaistu....
nelinksma naujiena. Linkiu greitai surasti priimtiną darbą
QUOTE(Aga @ 2015 12 20, 16:50)
Mano serga abu. Beveik menesi su keliu dienu pertrauka. Jokubas du men nejo i darza, keturias dienas nuejo ir vel karsciuoja. Kristupas 4d pasveikes buvo ir plauciu uzdegimas. Lauke buvom spalio pradzioj... Dar nesedi. Po ligos isvis nusilpo. Jis tik 5 kg tesveria, nors ryt 7 men.
sveikit o tas jūsų mažylis gimė anksčiau kiek prisimenu? Jeigu taip tai viskas su juo gerai
Eniija, lygiai dviem menesiais anksciau.
QUOTE(nerile @ 2015 12 20, 15:24)
Ka gi, nuo vasario 20d busiu oficiali bedarbe...
Neriliuk, dieržy chvost pistolietom Viskas bus gerai - turi gerą specialybę, esi sveika, kartu ir jauna, bet ir jau patyrusi, gyveni vienam perspektyviausių darbo atžvilgiu miestų - susirasi tą darbą Dar geresnį Tik saugok sveikatą. Nevertas tas darbas ir tie darbdaviai, kad dėl jų taip nervintumeisi Stenkis apsieiti be tų receptinių, jei išeis...
Ačiū, mielosios, už palaikymą. nu matysim kaip ten bus, bet pas mus tik darbininkų vyrų reikia arba darbuotojų su labai aukšta kvalifikacija, dviem kalbom ir minimumu...
Aga, man taip vienais metais buvo su vaikais. Nu tai visi sake, kad praeis, ir praėjo, o jau stogas važiavo nuo ligų maratono. Pasveiks berniukai neužilgo:-)
Taiptaip, geras sumanymas-Mikutaviciaus koncertas. Pas mus Klaipedoje gi Dramos teatra atidare po ilgos rekonstrukcijos ir premjerą pastatė, bet bilietų amžiais nėra, visas sausis išparduotas jau...
Tai gražių ateinančių švenčių visų šeimoms ir namams, jei iki to laiko nebeužsukčiau...
Papildyta:
ELENA, vis per DainuDaina tarp Liepaiciu ieskau tavo Kotrynos, nupasakok, kaip atrodo tiksliau, jei dar rodytu:-)))
Aga, man taip vienais metais buvo su vaikais. Nu tai visi sake, kad praeis, ir praėjo, o jau stogas važiavo nuo ligų maratono. Pasveiks berniukai neužilgo:-)
Taiptaip, geras sumanymas-Mikutaviciaus koncertas. Pas mus Klaipedoje gi Dramos teatra atidare po ilgos rekonstrukcijos ir premjerą pastatė, bet bilietų amžiais nėra, visas sausis išparduotas jau...
Tai gražių ateinančių švenčių visų šeimoms ir namams, jei iki to laiko nebeužsukčiau...
Papildyta:
ELENA, vis per DainuDaina tarp Liepaiciu ieskau tavo Kotrynos, nupasakok, kaip atrodo tiksliau, jei dar rodytu:-)))
Su šventėm visas, kad pildytusi lūkesčiai, kantrybės, sveikatos jums ir jūsų artimiems.
Nerile, viskas bus gerai, tik nenusimink.
Aga, pasveiks tavo mažiukas, pas mane vis sirgo ir sirgo, išaugo sveiki drūti vyrai ir tavo išaugs. Negali būti kitaip pas tokia šaunią mamytę.
Nerile, viskas bus gerai, tik nenusimink.
Aga, pasveiks tavo mažiukas, pas mane vis sirgo ir sirgo, išaugo sveiki drūti vyrai ir tavo išaugs. Negali būti kitaip pas tokia šaunią mamytę.
Su sventem visas :
Su Naujais meais visas , tebūnie linksmi ir geri!!!
Nerilei darbingu metu, kad rastum gerokai geriau nei turejai ! O visiems kitiems sveiku metu!
Mes su Kristupeliu ligoninej nuo pirmadienio..
Mes su Kristupeliu ligoninej nuo pirmadienio..
Su Naujais visas!
Agule, sveikit
Agule, sveikit
Su NAUJAISIAIS METAIS VISAS.
Sveikatos, sėkmės, sutarimo, darbingų ir pelningų 2016!
Sveikatos, sėkmės, sutarimo, darbingų ir pelningų 2016!
Brrr šalta
Visas su praėjusiom šventėm, nesirkit, kad su darbais gerai būtų
Visas su praėjusiom šventėm, nesirkit, kad su darbais gerai būtų