Įkraunama...
Įkraunama...

Kam visad +/- 35-eri :)

Kaip gyvenat?

Mes pakrikštijom mažių prieš kelias savaites, o krikštijo dabar liūdnai pagarsėjusių Kražių klebonas... Mano močiutė ten visai šalia Kražių gyvena, tai baisoka čia buvo kelias dienas..
Atsakyti
Kai užslinko niūrus oras, savijauta šiaip sau...Noriu Saaaulėėėėsss...
Atsakyti
Jei kam pakeliui
user posted image
Atsakyti
TAVI, si rudeni vyresnelis ziuriu jubilieju atsventes jau...... Kur begyvena abu sunus?

AGA, ar ta tavo muciute, kur jau senaaaaaai 80-meti svente skambiai? Nu mes nuo Kraziu labai toli, bet.... pvz mano mama name viena jau bijo miegot.... Net nezinau, ka daryt.

Siandien per radija klausiau laidos apie naujai isleista M.Bruzienes knyga apie Vilniu, nu labai idomi pasirode, puoliau skambint i biblioteka-sako dar neturim... Vilnietes, paskaitykit kur gyvenat:-)
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2015 11 06, ...!)

AGA, ar ta tavo muciute, kur jau senaaaaaai 80-meti svente skambiai? Nu mes nuo Kraziu labai toli, bet.... pvz mano mama name viena jau bijo miegot.... Net nezinau, ka daryt.

Ta ta, vasara bus 90 smile.gif kristupas 22 proanukis, proproanuke jau turi ir proanuku dar oi nemazai nusimato, gal net kokie 10 AR DAUGIAU.
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2015 11 06, 21:07)
TAVI, si rudeni vyresnelis ziuriu jubilieju atsventes jau...... Kur begyvena abu sunus?

Siandien per radija klausiau laidos apie naujai isleista M.Bruzienes knyga apie Vilniu, nu labai idomi pasirode, puoliau skambint i biblioteka-sako dar neturim... Vilnietes, paskaitykit kur gyvenat:-)

Abu Vilniuje, dirba. Mažius sparčiai kopia karjeros laiptais, vyreresnelis taip pat savo srityje paklausus. Vienu žodžiu viskas gerai
Atsakyti
Nerile, o kas ten apie Vilnių? g.gif
Atsakyti
AS, nu raso apie Vilniu, kas pvz. seniau buvo Petro or Povilo baznycioje ir pan. Tokia istorine knyga.
TAVI, kaip smagu, pamenu kaip isejo abu is namu savarankiskai gyvent. O kokios ju specialybes? Nes vienas lyg restorane dirbo, bet gal laisvu laiku nuo paskaitu ar kaip ten?

AGA, ale jusu ir gimiiiine....
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2015 11 10, 21:56)
AS, nu raso apie Vilniu, kas pvz. seniau buvo Petro or Povilo baznycioje ir pan. Tokia istorine knyga.
TAVI, kaip smagu, pamenu kaip isejo abu is namu savarankiskai gyvent. O kokios ju specialybes? Nes vienas lyg restorane dirbo, bet gal laisvu laiku nuo paskaitu ar kaip ten?

AGA, ale  jusu ir gimiiiine....

Mažius _ Barclay ,Tomas Bolotinas

Risk & Controls analyst at Barclays

Information Technology and Services
Vyresnėlis:
TV Planner at PHD

Marketing and Advertising

Starcom MediaVest Group, Gelsva

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 11 lapkričio 2015 - 10:30
Oi, TAVI, iki galo net nesuprantu....
Papildyta:
Man aiskiau nutu studiju kryptis. Finansai VU?
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2015 11 12, 20:54)
Oi, TAVI, iki galo net nesuprantu....
Papildyta:
Man aiskiau nutu studiju kryptis. Finansai VU?

VGU ne finansai , jie nulaužinėja programas ir pateikia pastebėjimus ką reik keisti programose
Vyresnėlis planuoja reklamas tv ir stebi kad jos būtų tvarkingai rodomos ir tarpininkauja tarp reklamos gamintojų ir užsakovų/
O aplamai tai ir aš nieko nesuprantuuu lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu del reklamos tai aisku, o daugiau ne:-) Matai, duomiuos po truputi, reiks kazkaip padet dukrai apsisprest, kuria mokslo kryptim sukti...
Atsakyti