Nešildo ? Pas mus nuo penktadienio šilta, trumpom rankovėm.
Tik nuo rytojaus pradės...
Pas mus penktadieni po pietu pradejo sildyt, bet musu bute trumpom rankovem nebent karsta vasaros diena galima but-as net neisivaizduoju, ka reiskia siltas butas. Kai zmones piktinasi, kad moka daug uz siluma, tai as tyliu, kad moku daug tik uz vesuma... Bet grazus vaizdas per langa(nu apygrazis) ir virs galvos ar uz sienos kaimynu nera:-)
QUOTE(jusda @ 2015 10 12, 07:55)
O pas mus rudenėlio "malonumai" Mažiui laringitas, o namuose + 12....
Vajė, laikykitės
Laba pas mus šildo, bet sėdžiu su kailine liemene iš įpročio nes perteklinio šiltumo ir su ja nejaučiu
Siandien mano vyresnelei suejo 16m, gavo taure sampano su tevais isgert. Kaip greitai bega laikas.........
Sveikinimai jaunai pilnametės (beveik) mamytei
Aciu. Jaunai:-)))
Vakar buvau Anykščiuose. Oras buvo puikus, smagu...
Prašom
Orai dar tikrai labai gražūs, kaip spalio antroje pusėje. Namuose normaliai - nei labai karšta, nei šalta. Man ir kol nešildė buvo gerai. Nesu išlepusi ant to kanto. Tik MB susisupęs į adijalą bambėjo Vaikams irgi praktiškai gerai kaip yra. Galvoju jau gal nuo rytojaus ištraukt vaikams šiltus batus O tai iki šiol su lengvais batukais eina
Orai dar tikrai labai gražūs, kaip spalio antroje pusėje. Namuose normaliai - nei labai karšta, nei šalta. Man ir kol nešildė buvo gerai. Nesu išlepusi ant to kanto. Tik MB susisupęs į adijalą bambėjo Vaikams irgi praktiškai gerai kaip yra. Galvoju jau gal nuo rytojaus ištraukt vaikams šiltus batus O tai iki šiol su lengvais batukais eina
QUOTE(Amžina studentė @ 2015 10 18, 13:23)
Prašom
Aš tai jau ištraukiau, bet kol kas vaikai jais nesiauna.
As pati dar su bateliais, man per karsta 9valandas per diena patalpoje siltoje su jais sedet... O persiaut pas mus nera iprasta..
Ejau ir as su vaikais sandien po darbo i parka pasivaiksciot, pafotografuot, lapu pacezinti, net temti eme.... Nors vejas zvarbokas pute.
Ejau ir as su vaikais sandien po darbo i parka pasivaiksciot, pafotografuot, lapu pacezinti, net temti eme.... Nors vejas zvarbokas pute.