Įkraunama...
Įkraunama...

Kam visad +/- 35-eri :)

QUOTE(SkruzdėTauškalė @ 2015 09 29, 08:50)
Labas rytas. smile.gif

Labai įdomiai atrodo tas apsikeitimas mokiniais.  biggrin.gif
O svajonių darbas - tai vertėjos?

Irgi įdomi patirtis. g.gif

Turėčiau dar vieną kambarį, priimčiau, nes nauda yra...Mano draugės dukrai prastai sekėsi anglų kalba, dabar čiauška laisvai, dar truputį ir ispaniškai pramoko. Man tiktų kalbanti prancūziškai mergina ax.gif Tik va kur tą laisvą kambarį gauti? Išlaikyti jų nereikia, jiems reikia tik lovos. Atvažiuoja turtingų tėvų vaikai, nes brangiai kainuoja tas malonumas...Mano draugė apsilankė tos meksikietės tėvų namuose, tai liko apšalus- didžiulis namas, tarnai...
Atsakyti
Na pas mus tai normalus vokieciu vaikai buvo, viskas cia jiems patiko i tiko, parode seimos foto-jokiu tarnu:-))
O islaikyt mes turejom, nes ir maitinom, ir veziojom ir dovanu pridejom:-)
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2015 10 02, 18:26)
Na pas mus tai normalus vokieciu vaikai buvo, viskas cia jiems patiko i tiko, parode seimos foto-jokiu tarnu:-))
O islaikyt mes turejom, nes ir maitinom, ir veziojom ir dovanu pridejom:-)

Na, yra visokių mainų programų...Ta meksikietė atvažiavo vieneriems mokslo metams, jos tėvai mokėjo nemažus pinigus. Be to, ji dar aplankė ir aplinkines valstybes.
Atsakyti
O mes ruošiamės krikštynoms, už poros savaičių mažius taps kataliku ax.gif
Atsakyti
Agut kaip tavo mažius? Jau didelis kavalierius? O kaip vyresnėlis į brolį reaguoja?
Atsakyti
Mažas dar, virš 4 kilų smile.gif O didysis nereaguoja niekaip, tuščia vieta, tik neatiduoda niekam.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2015 10 04, 23:02)
Mažas dar, virš 4 kilų  smile.gif O didysis nereaguoja niekaip, tuščia vieta, tik neatiduoda niekam.

lotuliukas.gif Tai tuom viskas ir pasakyta. tongue.gif
VAIZGANTE, zinau apie kita mainu programa, ziurejom su dukra, tik kainu nerodo lotuliukas.gif
Aga, nu vel baliuks drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikinu visas esamas, buvusias ir būsimas mokytojas 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Pas mus jau penktadieni visas geles isdalino, nebelauke tikrosios dienos...
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Aga,mūsų nors gimė ir virš 3 kg, dabar 5 mėn sveria irgi tik 5700g. Mažutė mergytė, bet atpažįsta svetimus ir atvažiavus visai nenori pas mane.
O kaip tavo auga , kaip valgo, miega?
Atsakyti
Manasis tai nerealus vaikas, tartum nėra jo išvis koks ramumas, nu augint pasaka. Miega gerai, naktim išsimiegu, tik kelios savaitės užmiega 2 val., bet iki 11 miega. Valgo taip pusėtinai, gerokai mažiau nei turėtų, bet stabiliai kas tris valandas. Svorio mažokai paskutinį mėn priaugo, bet jam ir standartai kitokie kaip ankstukui, bet į ūgį labai stiebias, aplenkia net išnešiotus pagal tiek kiek per mėn paauga.
Atsakyti
O pas mus rudenėlio "malonumai" doh.gif Mažiui laringitas, o namuose + 12....
Atsakyti