Įkraunama...
Įkraunama...

Kam visad +/- 35-eri :)

Nerile, tai kai parašei, kad tai ką Tu nori veikti gyvenime, būtų kelionių agentūra, niekas nepagalvojo, kad galvoji apie buhalterės darbą lotuliukas.gif Kaip ir apie kokios sekretorės ar valytojos biggrin.gif Pagalvojom, aišku, kad nori dirbti tiesiogiai su kelionėmis rolleyes.gif

Niu dabar su mano pirmoku į mokyklą eina gidės vaikas. Tai kaip ir laisvą laiką pasidariusi - matau, kad bet kada gali ateit paimt vaiką. Skirtingai nuo tokių kaip aš...
Atsakyti
Nu vasara dienai grizo.
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2015 09 17, 22:22)
Nu vasara dienai grizo.

užkaitino, o šiandien vėjas koks šaltas ohmy.gif ohmy.gif
Pas Jokūbą yra nauja grupiokė Nerilė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2015 09 18, 12:34)
užkaitino, o šiandien vėjas koks šaltas ohmy.gif ohmy.gif
Pas Jokūbą yra nauja grupiokė Nerilė  bigsmile.gif

Gražus vardas ax.gif
Žiūrėjau dukros progimnazijos pirmokų sąrašus- net 8 Ąžuolai smile.gif Išpopuliarėjo šis vardas kažkodėl smile.gif
Atsakyti
As kai pagimdziau antra dukra, mintis sukirbejo Nerile pavadinti, nu bet vadinti savo vaika niku neisdrisau, juolab labai jau arti pirmosios vardo saskambis butu, bet man irgi labai grazus:-)
Dar zinau Adile moteri.
Atsakyti
Aš dvi Agiles žinau. Nerile, o Tavo pirmosios vardas gal su viena javų rūšim asocijuojasi? bigsmile.gif Man tai visai gražu, kai šeimoj vardai būna panašūs smile.gif
Atsakyti
Man gražu reti vardai ax.gif
Lankau kineziterapinę mankštą. Labai patinka. Rytoj po užsiėmimo eisiu į povandeninį masažą. Galvoju mirti būdama graži fitness4.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2015 09 22, 21:20)
Aš dvi Agiles žinau. Nerile, o Tavo pirmosios vardas gal su viena javų rūšim asocijuojasi?  bigsmile.gif Man tai visai gražu, kai šeimoj vardai būna panašūs  smile.gif

Tris kartus perskaiciau zodi JAVŲ.... tongue.gif Nu gal. Bet esme ta:besilaukdama perskaiciau zurnale straipsni apie G.Paskeviciaus zmona tokiu vardu ir kito pirmagimei, kaip ir Taiptaip anukes,
neisivaizdavau 4u.gif
As jau savaite namie turiu vokietaite pagal mainu programa mokykloje, diakono dukte-tokia dora keturiolkmete, tai lauzau liezuvi vokiskai, eksursijon vezu, apie politika bandziau kalbet, ale pritrukau zodziu/terminu lotuliukas.gif Nu faina, cia ta is mano svajoniu darbo sritis atsivere trumpam lotuliukas.gif

VAIZGANTE, nu juodas jumoras paskutinis tavo posto sakinys. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2015 09 28, 19:00)

As jau savaite namie turiu vokietaite pagal mainu programa mokykloje, diakono dukte-tokia dora keturiolkmete, tai lauzau liezuvi vokiskai, eksursijon vezu, apie politika bandziau kalbet, ale pritrukau zodziu/terminu lotuliukas.gif  Nu faina, cia ta is mano svajoniu darbo sritis atsivere trumpam lotuliukas.gif

VAIZGANTE, nu juodas jumoras paskutinis tavo posto sakinys. unsure.gif

Pas mano draugę beveik metus gyveno meksikietė pagal mainų programą. Buvo ta mano draugė susitaupius pinigų namo remontui, susigundė į Meksiką nuvažiuoti kartu su grįžtančia namo "augintine". Grįžo be pinigų, bet du mėnesius keliavo po Ameriką. (Ne viena važiavo, dar ir dukrą vežėsi.)
Atsakyti
Nerile, net susiradau, koks tas vardas Paškevičiaus žmonos. Nu taip smile.gif O tai Tau nesiasocijuoja su rugiais? bigsmile.gif Gražus vardas mirksiukas.gif

Noriu atostogų, noriu keliaut smile.gif
Bet teks mažumėlę (kokį pusę metų) palaukt ax.gif

Grožis visada gerai. Nesvarbu, ar prieš, ar po rolleyes.gif

Dabar galvoju - Dieve kaip gerai buvo, kol nebuvo mokslo metų doh.gif
Atsakyti
Kadangi mažius jau lanko nulinę klasę mano mokykloje kuri yra prie pat namų, tai labai džiaugiuosi mokslo metais smile.gif Nes jau pavargau jį vedžioti į darželį kiekvieną rytą ax.gif Kol nuvedi, grįžti į darbą vos ne valanda praeina. O dabar dvi minutės ir mokykloje smile.gif

bet pati eiti į darbą visai nebenoriu g.gif Viskas erzina, nieko nebesinori, nebent į negyvenamą salą
Atsakyti
Labas rytas. smile.gif
QUOTE(nerile @ 2015 09 28, 19:00)
As jau savaite namie turiu vokietaite pagal mainu programa mokykloje, diakono dukte-tokia dora keturiolkmete, tai lauzau liezuvi vokiskai, eksursijon vezu, apie politika bandziau kalbet, ale pritrukau zodziu/terminu lotuliukas.gif  Nu faina, cia ta is mano svajoniu darbo sritis atsivere trumpam lotuliukas.gif

Labai įdomiai atrodo tas apsikeitimas mokiniais. biggrin.gif
O svajonių darbas - tai vertėjos?
QUOTE(vaižgantė @ 2015 09 28, 21:04)
Pas mano draugę beveik metus gyveno meksikietė pagal mainų programą. Buvo ta mano draugė susitaupius pinigų namo remontui, susigundė į Meksiką nuvažiuoti kartu su grįžtančia namo "augintine". Grįžo be pinigų, bet du mėnesius keliavo po Ameriką. (Ne viena važiavo, dar ir dukrą vežėsi.)

Irgi įdomi patirtis. g.gif
Atsakyti